Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Apă alcalină pH 8,5 – 9,0 – 9,5,

o alegere înțeleaptă pentru sănătatea ta

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de GoostoMix este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Datorită alcalinității crescute, ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea în profunzime a celulelor corpului, de aproximativ 68 de ori mai repede și mai mult decât apa îmbuteliată ori cea de la robinet.

Această apă alcalină cu pH 8,5 – 9,5 este obținută prin separarea moleculelor de apă (cele alcaline și cele acide) de-a lungul procesului de electroliză. Nu sunt adăugați compuși chimici care să transforme componența apei, ci este îmbunătățită structura sa.

Pe lângă beneficiile pe care le are pentru organism când este băută, apa care are pH-ul cuprins între 8,5 și 9,5 se poate utiliza și la gătit pentru că accentuează gustul și diminuează nevoia consumului de sare, dar și la udatul plantelor pentru că favorizează germinarea anumitor tipuri de plante.

De ce este bună apa alcalină produsă de ionizatoarele pe care le recomandăm

Corpul uman are mai multe valori de pH, în funcție de necesitățile fiecărui organ și proces biologic. De exemplu, sângele arterial trebuie să aibă un pH de 7,35 – 7,45, în timp ce sucul gastric ajunge până la o valoare de pH de  aproximativ 1,5 – 2,0. Valoarea pH-ului se schimbă de-a lungul anilor, mediul intern al corpului devenind tot mai acid și nesănătos. Acest lucru se datorează mai multor factori, principalii fiind alimentația, poluarea, stresul, nervii și lipsa de somn. În mod ideal, în organismul uman trebuie să existe un echilibru general al pH-ului, adică 7,0.

Apa alcalină a producătorului de ionizatoare pe care îl recomandăm are valori de pH de 8,5, 9.0 și 9,5. Astfel, consumând constant acest tip de apă cu grad crescut de alcalinitate, media pH-ului organismului va fi adusă spre valoarea sa ideală → 7.

Iată cum să consumi apa alcalină, antioxidantă și microstructurată pentru a obține cele mai bune rezultate pentru sănătatea ta!

Bea 2 pahare de apă dimineața

Folosește ionizatorul pentru a obține apă alcalină și antioxidantă proaspătă. Bea 2 pahare de apă pe stomacul gol pentru o hidratare sporită și un plus de energie și vitalitate.

Începe cu apa cu pH de 8,5 și crește-l constant

Pentru început este indicat să consumi apă alcalină cu un pH mai scăzut și să crești valoarea pH-ul după ce organismul tău se obișnuiește cu noua structură a apei.

Prepară orice mâncare cu apă alcalină

Apa alcalină antioxidată pe care o produci cu ajutorul ionizatoarelor are proprietatea de a potența gustul și aroma mâncărurilor și diminuează cantitatea de sare adăugată.

Prepară ceai rece cu apa cu pH 8,5 - 9,5

Cu apă microstructurată poți prepara ceai rece. Structura moleculară a apei ionizate pe care o recomandăm extrage aroma, gustul și culoarea ceaiului la temperaturi scăzute.

Prepară-ți cafeaua cu această apă

Așa cum extrage aroma și culoarea ceaiului, apa alcalină produsă de aceste ionizatoare oferă un gust intens și o aromă desăvârșită cafelei pe care o savurezi dimineață de dimineață.

Udă-ți plantele care preferă apă alcalină

Anumite specii de plante preferă apa cu un pH alcalin și își păstrează vitalitatea mai bine dacă sunt udate cu acest tip de apă produs la ionizatoarele japoneze.

Ce beneficii îți aduce apa alcalină?

Dincolo de faptul că apa ionizată alcalină este o apă filtrată care nu are conservanți ori impurități, principalele avantaje pe care ți le aduce consumul de apă alcalină cu pH 8,5, pH 9,0 sau pH 9,5 este cantitatea crescută de antioxidanți pe care aceasta o aduce în organismul tău, dar și faptul că este microstructurată și conține hidrogen molecular.

Datorită capacității de filtrare a ionizatoarelor sunt eliminate orice particule de nitriți, nitrați, clor, fluor și alți compuși dăunători, dar și microorganismele și factorii patogeni. Baza chimică alcalină a acestui tip de apă face ca în compoziția sa să existe un grad crescut de calciu, magneziu și siliciu, toate ajutând la hrănirea sănătoasă a organismului.

Procesul de alcalinizare prin ionizare ajută la separarea și micșorarea structurilor moleculare de apă, favorizând penetrarea și hidratarea în profunzime a celulelor corpului. Astfel, o mare cantitate de toxine din corp va fi eliminată considerabil, sporind îmbunătățirea funcțiilor de bază, dar și a sistemelor, precum cel digestiv și cel sanguin.

Apa antioxidantă cu pH-ul cuprins între 8,5 și 9,5 ajută la detoxifiere, elimină în medie 70-90% din chimicalele și toxinele din corp și nu conține adaos de substanțe.

Consumul de apă alcalină este benefic în majoritatea cazurilor, dar există și situații în care trebuie evitată.

În funcție de afecțiunile, predispozițiile și momentul vieții fiecărui om, există câteva situații în care este recomandată evitarea consumului de apă alcalină cu pH 8,5, pH 9,0 sau pH 9,5. În puținele cazuri în care oamenii nu pot bea apă alcalină se poate consuma apă curată cu un pH neutru de 7,0.

Copiii sub 3 ani au un echilibru natural al pH-ului

Corpul bebelușilor și copiilor mici este deja ușor alcalin, iar lipsa factorilor de stres oxidativ, alimentația bazată pe lapte matern sau pe alimente procesate puțin și natural îi ajută să își mențină în mod natural pH-ul interior alcalin.

Consumă apă cu 30 de minute înainte sau după masă

În stomac există în mod natural suc gastric cu un pH de 1,5 – 2,0, iar consumul de apă alcalină cu scurt timp înainte, în timpul mesei sau după masă poate afecta pH-ul natural din stomac și poate îngreuna digestia.

Dacă suferi de afecțiuni renale, întreabă medicul

Persoanele care suferă de afecțiuni renale trebuie să își consulte medicul specialist înainte de a începe să consume apă alcalină cu valori de pH cuprinse între 8,5 și 9,5 pentru a determina dacă este indicat sau contraindicat.

Concentrația mare de hidrogen molecular din structura apei antioxidante are proprietăți curative

Datorită camerelor de electroliză puternice pe care ionizatoarele japoneze le au în componență se produce o cantitate mare de hidrogen molecular care are multiple beneficii pentru sănătatea ta.

Cum ne ajută hidrogenul molecular – cea mai mică moleculă din univers

Hidrogenul molecular sau H2, conform formulei chimice, are aproximativ jumătate din mărimea moleculei de oxigen, iar această proprietate îi oferă biodisponibilitate mai mare decât orice alt supliment, nutrient sau medicament la nivel celular. Datorită dimensiunilor sale reduse, hidrogenul molecular liber se răspândește rapid în celulele organismului și trece cu ușurință de bariera hematoencefalitică.

În procesul de electroliză pe care ionizatoarele de apă îl realizează este separat oxigenul activ de hidrogenul molecular din apa, acesta din urmă fiind pus într-o formă liberă și disponibilă celulelor din corpul tău.

Iată 6 dintre beneficiile aduse organismului tău de hidrogenul molecular din această apa antioxidantă microstructurată:

neutralizează radicalii liberi

întărește sistemul imunitar

are efect antiinflamator

stabilizează zahărul din sânge

hidratează de 10 ori mai rapid

reduce stresul oxidativ

Pentru ce mai poate fi folosită apa alcalină antioxidantă?

Pe lângă faptul că este extrem de benefică pentru organismul tău, apa alcalină antioxidantă microstructurată poate fi folosită pentru gătit și pentru a uda plantele din casă.

  • Folosită în prepararea mâncării, această apă accentuează gustul și savoarea preparatelor și reduce cantitatea de sare adăugată, lucru foarte benefic în unele regimuri alimentare.
  • Vitalitatea plantelor în ghiveci sau în vază se va menține ușor pentru mai mult timp dacă folosești apă ionizată cu pH 8,5 – 9,5 produsă de aceste ionizatoare. Nu uita să te asiguri dacă plantele tale preferă apa alcalină și nu apa cu pH din zona acidă.

Pe lângă cantitatea de apă pe care o consumi, contează enorm calitata acesteia! Apa ionizatoarelor noastre este atât alcalină, dar și microstructurată și antioxidantă.

Alimentele și lichidele pe care le consumi în fiecare zi influențează atât sănătatea, cât și starea ta de bine, nivelul de energie și productivitatea. Apa ionizată cu pH 8,5 și 9,5 are numeroase beneficii pentru organismul tău, ajutându-l prin hidratare la nivel celular și îmbunătățirea proceselor interne, dar ea este folosită și pentru a prepara mâncare sănătoasă sau pentru a menține vitalitatea plantelor.

Poți avea apă alcalină cu pH 8,5 și 9,5 și încă 4 tipuri de apă cu o singură atingere de buton chiar la tine acasă, oricând îți dorești tu. Plasează simplu și rapid o comandă completând formularul de mai jos și achiziționează-ți ionizatorul de apă potrivit nevoilor tale la un preț unic de producător.

Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!