Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Apă curată cu pH neutru 7.0, potrivită pentru bebeluși

Faci formula de lapte praf cu o apă sigură, curată și proaspăt produsă. O ai instant, la o apăsare de buton – chiar și dacă este o pană de curent electric – și nu mai trebuie să cari și să prepari hrana copiilor, cu apă stătută cine știe cât timp, pe rafturi și în plastic. 

Acest tip de apă este ideal pentru copii până la 3 ani. Bebelușii se nasc cu un pH alcalin al mediului intern în mod natural, iar factorii de acidifiere apar în viața lor mai târziu. Asta înseamnă că în primii ani de viață, o apă neutră este cea care va menține echilibrul lor acido-bazic.

pH-ul natural al bebelușilor și menținerea lui cu ajutorul apei ionizate cu pH 7

Bebelușii au până la vârsta de 3 ani un pH interior alcalin datorită mediului din care provin și în care au petrecut 9 luni, dar și datorită alăptării la sân.

Alcalinitatea din organismul unui bebeluș este prezentă atât la interior, cât și la exterior, ei având până și un pH al pielii mai mare (mai alcalin) decât cel al adulților.

Așadar, pentru apa de băut la copii, pentru prepararea laptelui, mâncării și a ceaiului bebelușilor, folosește această apă sigură, neutră ca pH, curată și care nu influențează echilibrul natural al pH-ului intern al copilului, ci te ajută să menții cursul natural al modificării lui în timp.

Vei avea siguranța unei ape bune, mereu la îndemână pentru dieta copiilor sub 3 ani.

Iată cum să îi oferi bebelușului tău apă cu pH neutru, curată și filtrată produsă de ionizatoarele pe care le recomandăm: curăță apa de la robinet!

clean

Perfectă pentru hidratare zilnică

Ideală pentru prepararea laptelui praf

Perfectă pentru administrarea pastilelor alopate

Apa proaspătă și curată, cu pH neutru, este indicată pentru băut la recomandarea medicului persoanelor cu afecțiuni renale care nu pot consuma apă cu pH mai ridicat

Există diferite afecțiuni renale care pot împiedica o persoană adultă să consume apă alcalină care are un conținut mai mare de minerale, iar în aceste cazuri medicii recomandă de obicei consumul de apă curată, filtrată de orice tip de impurități și substanțe cu un pH 7.0, neutru.

Apa neutră cu 7.0 pH, curată și filtrată, este cea mai potrivită pentru administrarea medicamentelor alopate pe cale orală

Medicamentația alopată (pastilele de sinteză chimică) cu administrare orală este compusă din mai multe elemente, dintre care unul este substanța activă. Această substanță activă, dar și pastila sau pilula întreagă, este testată prin administrare cu apă curată cu pH neutru și structurată normal, pentru a determina eficiența și timpul necesar pentru a acționa în organism.

Substanța activă se dizolvă și este asimilată de organism într-un ritm normal și firesc cu ajutorul apei neutre și curate, evitând astfel dizolvarea prea rapidă care ar duce la supradozaj sau prea lentă care ar întârzia asimilarea și efectul dorit.

Consumul de apă în timpul sau imediat după masă dăunează grav sănătății dacă este menținut pe termen lung

Dar până renunți la acest obicei, folosește apa curată, produsă de ionizatorul de apă pe care îl recomandăm. Este potrivită deoarece aceasta nu impactează mult pH-ul sucului gastric. Încearcă totuși să reduci cantitatea ei deoarece oricum diluează sucul gastric și asta îți va îngreuna digestia. 

Soluția ca să nu mai bei apă în timpul mesei este să o bei cu 30 de minute înainte.

Cu tehnologia pe care o găsești pe platforma Goostomix poți avea la tine acasă această apă curată, filtrară cu pH 7 pentru copilul tău și încă 4 tipuri diferite de apă pentru tine și gospodăria ta. Le obții pe loc, la o singură atingere de buton, oricând îți dorești tu.

Gata cu orele târzii din noapte în care se termina apa pentru laptele sau ceaiul bebelușului. Și gata cu grija pentru curățenia apei cu care găteai hrana copilului.

Plasează simplu și rapid o comandă completând formularul de mai jos și achiziționează-ți un ionizator de apă modern și extrem de util casei tale la un preț de producător.

Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!