Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Apă Beauty pH 6,

ajutorul tău real când vine vorba de frumusețe

Tenul și pielea sunt unele dintre părțile corpului uman cu pH acid al cărui echilibru este extrem de important pentru sănătatea și aspectul tău.

Apa Beauty cu pH 6 este unul dintre cele 5 tipuri de apă pe care ionizatoarele recomandate de platforma GoostoMix le produce. Ea este acidă așa cum este și tenul și pielea corpului uman ceea ce face ca îngrijirea cu această apă să mențină în mod natural pH-ul pielii. Proprietățile astringente pe care le are face din apa Beauty alegerea ideală pentru îngrijirea tenului, a pielii, a părului și chiar pentru curățarea gospodăriei sau pentru animalele de companie.

Îngrijire delicată pentru ten și corp fără chimicale și fără risipă de bani, chiar în confortul propriei case.

Apa Beauty menține echilibrul pH-ului pielii

Pielea este cel mai mare organ al corpului și are câteva funcții extrem de importante pentru sănătate. Ea joacă rolul unei bariere naturale care protejează corpul de factorii externi, dar are în același timp și rol de eliminare a toxinelor din corp. Ph-ul natural al pielii este cuprins între valorile ușor acide 5,0 și 6,0 și orice perturbare a acestui echilibru poate duce la diverse afecțiuni și condiții ale pielii care nu doar că sunt inestetice, dar afectează sănătatea și starea de bine.

Apa Beauty se potrivește cu pH-ul natural al pielii pentru că are un pH echivalent, în timp ce textura ei fină o face să pătrundă rapid și ușor în celule, hidratând, revitalizând și menținând echilibrul acestora.

Apa Beauty aduce un efect antiaging dintr-un tandem armonios

După ce ai obținut argumente pentru cea mai sănătoasă apă de băut și lista cu dieta potrivită ție, evident că produsele puse pe piele și păr joacă un rol la fel de important, deoarece tot ce ajunge pe piele intră în fluxul sangvin și apoi ajunge la celule. De aceea este important ca acestea să fie cât mai sigure, curate, fără chimicale și mai ales apropiate de starea naturală care să nu dea eforturi suplimentare corpului pentru a le procesa. Apa Beauty este unul din aceste tipuri de produse bune de pus pe piele. Iar când o vei avea în casă și la îndemână va fi cel mai ușor să te convingi de cât de mult îți ușurează viața și cât de în siguranță te vei simți cu ea. 

Cum și pentru ce se folosește apa Beauty cu pH 6 produsă acasă instant cu ajutorul ionizatoarelor de apă

Spală-ți fața cu apă beauty

Folosește apa Beauty pentru a-ți spăla tenul dimineața când te trezești. Folosește doar apă Beauty proaspătă!

Prepară-ți acasă demachiant

Amestecă 3/4 apă Beauty și 1/4 ulei BIO pentru a prepara un demachiant natural și delicat pentru îngirjirea tenului tău.

Folosește Apa Beauty ca tonic

Apa Beauty joacă rolul de soluție tonică pentru că îndepărtează profund impuritățile, hidratează și tonifică pielea.

Pulverizează pentru hidratare

Apa Beauty are proprietatea de a intra rapid în piele și de a hidrata. Pulverizează oriunde pe piele pentru hidratare și răcorire.

Închide rănile ușoare

Zgârieturile, pișcăturile, arsurile solare se vor vindeca sau închide mai rapid dacă folosești apă proaspătă Beauty cu pH 6.

Înlocuiește aftershave-ul

Pentru a împiedica apariția iritațiilor specifice bărbieritului și micile tăieturi, folosește de fiecare dată apă Beauty. 

Apă Beauty ionizată cu proprietăți de balsam de păr

Poate părea incredibil, dar nu este. Apa Beauty are proprietatea de a hidrata firul de păr și astfel devine mult mai ușor de pieptănat și de descurcat, în timp ce capătă un aspect strălucitor și sănătos. Firul de păr este natural îngrijit și în plus nu îl mai supui la o muncă suplimentară de a neutraliza efectele balsamului clasic care poate conține diferite substanțe chimice.

După curățarea și îndepărtarea șamponului se folosește apă beauty pentru a clăti părul. Acesta va avea un aspect mai sănătos și se va aranja mai ușor, în mod natural, fără produse care conțin chimicale. La unele tipuri de păr se prelungește timpul în care acesta se îngrașă. Schimbările sunt vizibile după mai multe utilizări.

Ai grijă de sănătatea părului tău așa cum ai grijă și de restul corpului, iar aspectul tău va fi unul mai sănătos, mai frumos.

Cu ajutorul ionizatoarelor de apă recomandate de GoostoMix produci apă Beauty cu pH 6 oricând și oricât ai nevoie chiar acasă la tine. În plus, pe lângă îngrijirea tenului, a pielii și a părului, apa beauty este foarte utilă și în gospodărie.

Apa Beauty cu pH 6 te ajută să păstrezi mai bine alimentele congelate

Alimentele care urmează să ajungă în congelator își vor păstra mai bine culorile și aromele dacă sunt spălate în prealabil cu apa ușor acidă. După spălarea alimentelor acestea se pun în pungi sterile de depozitare și apoi la congelator.

Pastele făinoase și leguminoasele se (pre)fierb rapid în apă Beauty cu pH 6

Folosește apă cu pH 6 atunci când vrei să fierbi paste, fasole, năut, linte sau alte leguminoase și astfel vei mai reduce din timpul de fierbere. Rezultatele sunt vizibile asupra leguminoaselor care necesită prefierbere îndelungată.

Curăță și lustruiește suprafețele de sticlă din casă cu apă Beauty

Poți înlocui produsele chimice specifice cu apă ușor acidă Beauty pentru lustruirea suprafețelor din sticlă ori suprafețele lucioase din casa ta. Rezultatele vor fi strălucitoare, iar în interior nu vor exista mirosuri puternice sau vapori de alcool.

Calitatea apei pe care o folosești la exterior este la fel de importantă ca cea a apei pe care o bei.

Apa pe care o folosești pentru hidratarea tenului și a pielii joacă un rol extrem de important pentru sănătatea și frumusețea acestora. Calitățile apei Beauty pe care ionizatoarele recomandate de GoostoMix o produc fac din aceasta o alege ideală pentru îngrijirea delicată și hidratarea zilnică a pielii și a părului, iar în plus te ajută să reduci cantitatea de chimicale pe care o folosești.

Poți produce apă Beauty cu pH 6 și încă alte 4 tipuri de apă cu o singură atingere de buton chiar la tine acasă, oricând îți dorești tu. Plasează simplu și rapid o comandă completând formularul de mai jos și achiziționează-ți un ionizator de apă potrivit nevoilor tale la un preț unic de producător.

Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!