Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cum ne face Thermomix viața mai ușoară în bucătărie

Îți prezentăm funcții și trucuri ale acestui robot de bucătărie care te vor ajuta să gătești mai repede, mai sănătos încât nu vei mai dori nici să iei masa la restaurant atât de des.

Diversificarea bebelușului, floare la ureche

Toate bune și frumoase până când gălușca se apropie de 6 luni și încep întrebările, sfaturile, grijile și numeroasele ustensile de bucătărie care nu par că au loc. Cu Thermomix vei avea toate aparatele și crăticioarele necesare încorporate într-un singur aparat. Acest robot de bucătărie face minuni pentru părinți și bunătăți pentru bebeluși.

Super ajutorul pentru vegani și vegetarieni

Atunci când dieta ta exclude o anumită categorie de alimente, nevoia de a mânca preparate diversificate crește.

Thermomix îți oferă varietate de metode de gătit pentru o gamă largă de ingrediente, diminuându-ți eforturile pentru un stil de viață sănătos.

Brutari de la A la Z

Cu Thermomix ești un expert al produselor de brutărie și panificație făcute în casă. Dacă nu ai avut curaj să lucrezi cu făină și aluat până acum, trebuie să afli mai multe despre funcțiile Thermomix și cum te pot ajuta.

Se ocupă de sarcinile care te-au ținut departe de această zonă a bucătăriei cu o serie variată de funcții pe care le are.

Trucuri utile pentru fructe și legume

Coapte, sotate, la aburi sau fierte, legumele și fructele în Thermomix se gătesc fără să consumi timp, fără prea mult efort și fără dezordine în bucătărie. Ți-am stârnit curiozitatea?

Funcțiile atât de complexe de care dispune acest aparat de gătit îți oferă stofa unui bucătar cu multă experiență.

GoostoMix, o platformă de rețete adaptate la Thermomix pentru inspirația ta în bucătărie.
VEZI REȚETE PENTRU THERMOMIX
Blogul GoostoMix

Cum și ce gătim. Viață sănătoasă. Stare de bine. Fericire și zile senine. Informații care ajută la menținerea sănătății și a echilibrului în viață.

[formular_comanda]
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!