Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Ionizator de apă pentru familii mici Leveluk Jr. IV
Ionizator de apă pentru familii mici Leveluk Jr. IV
2.700 Euro + TVA

Ionizator de apă pentru familii mici
Leveluk Jr. IV

Consumă apă fără impurități, filtrată și ionizată, folosind doar acest aparat performant și chiuveta bucătăriei tale. Te vei simți instant mai bine, vei avea mai multă energie, iar pielea ta va radia!

Cu Leveluk Jr. IV poți să pregătești mâncare, ceai, cafea și poți să ai mereu siguranța că apa pe care o bei este curată, cu un pH adaptat nevoilor tale.

2.700 Euro + TVA

Disponibil și în rate

Află cât de rapid îți recuperezi investiția într-un ionizator de apă Leveluk Jr. IV!

Fă un calcul simplu și vei rămâne surprins de eficiența financiară pe care ionizatorul de apă o are, pe lângă beneficiile pe care le are pentru sănătatea ta.

Introdu datele solicitate în calculatorul de mai jos și determină rapid care sunt costurile tale cu apa pe parcursul anilor. Eficiența financiară a ionizatorului Leveluk Jr. IV este imbatabilă și asta fără a lua în considerare beneficiile pe care le are pentru organismul tău.

Fie că faci această investiție pentru casă sau pentru birou, calculează-ți amortizarea din timp!

Calculează aici cât de repede recuperezi investiția!

În România, costul mediu pe apa îmbuteliată este de 1.5 lei/litru

Selectează perioada de timp, în ani:

Pentru setările făcute mai sus,
recuperarea investiției de 2.700 Euro se face în
aproximativ 25 luni
deoarece cheltuielile tale pe apa în 10 ani, sunt de
65.700 LEI
13.276 EURO

Tipuri de apă ionizată pe care le obții cu ionizatorul Leveluk Jr. IV

Cu ajutorul ionizatorului de apă Leveluk Jr. IV poți produce chiar acasă la tine 5 tipuri diferite de apă.

Apa nu este toată la fel, iar pH-ul apei este extrem de important pentru că el schimbă complet scopul și întrebuințarea apei. Apa de băut are valori ale pH-ului cuprinse între 7,0 și 9,5 și este, în funcție de pH, neutră sau alcalină. Cu Leveluk Jr. IV poți produce pe lângă de băut și apă cu pH 2,5 sau 11,5 care nu se bea, dar care este foarte utilă ca degresant, dezinfectant sau îngrijirea pielii.

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Elimină din viața ta chimicalele și dezinfectează întreaga locuință, răni și afte bucale cu această apă puternic acidă. De la jucării pentru bebeluși și cărucioare, până la tacâmuri și periuțe de dinți, apa cu pH 2,5 va curăța eficient toate suprafețele.

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa degresantă sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei. Ea poate fi folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferite suprafețe și obiecte din casă.

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Ionizator de apă pentru familii mici Leveluk Jr. IV

De dimensiuni mici și performant, acest aparat completează o casă modernă. 

Ionizator de apă pentru familii mici Leveluk Jr. IV

Electrolizi

4 electrolizi din titan acoperiți cu platină

ORP negativ

450 mV - depinde de calitatea și fluxul apei

Rezultat

5 tipuri de apă

Greutate totală

5,3 kg

Ușurința utilizării

Complet automat, ușor de folosit

Producție

Apă de băut:3.0 - 4.9 l/m
Apă acidă: 0.2 - 1.9 l/m
Apă puternic acidă: 0.3 - 0.7 l/m

Dimensiune placă

135 x 75 mm

Interval pH

2,5 - 11,5

Putere

120 W

Dimensiuni

264 x 338 x 171 mm

Garanție

5 ani

Limbi

Engleză

Ușor de folosit

Ușor de folosit

Aparatul de filtrare și ionizare apă Leveluk JRIV se aprinde, se stinge și se setează apăsând butoanele aferente și informează despre procesele derulate prin ecranul LCD și un sunet sonor.

Mic și puternic

Mic și puternic

Cu 4 plăci electrode solide, ionizatorul Leveluk JRIV produce toate cele 5 tipuri de apă atât de folositoare și benefice, prezentând același nivel de calitate ca și celelalte modele din serie.

Durabil și sigur

Durabil și sigur

Plăcile electrode sunt produse din titan solid și acoperite cu platină pentru a face față cu succes coroziunii. Componentele asigură o durată de viață considerabilă și apă mereu pură. 

Aparat de ionizare și filtrare apă Leveluk Jr. IV

Alege să trăiești sănătos acordând atenție apei pe care o consumi

Apa îmbuteliată poate conține urme de plastic sau chimicale. Cu aparatul de ionizare și filtrare Leveluk Jr. IV poți avea mereu apă curată la tine acasă pentru băut, mâncare, îngrijirea tenului și curățenie.

Curățare smart

Leveluk SD501 este un aparat care se curăță periodic singur, iar atunci când este nevoie te anunță că filtrul trebuie schimbat. Apa ta va fi mereu curată!

Instalare ușoară

O echipă îți sta la dispoziție pentru instalarea ionizatorului de apă Leveluk Jr. IV. Instalația se face ușor, iar aparatul este amplasat pe blatul bucătariei.

Prietenos cu mediul

Folosind apă filtrată vei ajuta planeta să respire, renunțând la numeroasele sticle de plastic și vei avea grijă de sănătatea ta pe termen lung, renunțând la chimicale.

Leveluk Jr. IV, sănătate și eficiență într-un singur ionizator!

O substanță fără de care nu am putea trăi este apa. Asigură-te că este pură!

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Proprietățile astringente ale apei ușor acide cu pH 6,0 sunt eficiente pentru tonifierea și întărirea pielii tale, iar pH-ul natural al acesteia rămâne în echilibru.

Spală sau tamponează ușor pielea cu apă beauty și lasă să se usuce pentru tonifiere și hidratare sau adaugă câteva picături de ulei BIO și îndepărtează machiajul. Apa beauty poate fi folosită și ca aftershave în cazul bărbaților și poate îmbunătăți condiția generală și aspectul tenului.

Citește mai multe despre apa Beauty
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!