Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Ionizator de apă Leveluk K8
Ionizator de apă Leveluk K8
3.660 Euro + TVA

Ionizator de apă
Leveluk K8

Sănătatea este mereu pe primul loc, iar apa joacă un rol important în menținerea ei. Apa produsă de modelul K8, pe care o bei sau o folosești și pentru a găti, pentru a spăla alimentele sau pentru îngrijirea corpului, schimbă în bine calitatea vieții tale cum încă nu îți imaginezi.

Acest model este portabil, adaptabil la orice sursă de curent electric pe orice continent, are cel mai eficient consum de apă pentru igienizarea lui și are cea mai mare eficiență energetică față de modelele anterioare. Gândit să ușureze experiența utilizatorului, K8 produce 5 tipuri de apă cu 7 valori de pH și e proiectat să dureze cel puțin 15 ani.

3.660 Euro + TVA

Disponibil și în rate

Află cât de rapid îți recuperezi investiția într-un ionizator de apă Leveluk K8!

Fă un calcul simplu și vei rămâne surprins de eficiența financiară pe care ionizatorul de apă o are, pe lângă beneficiile pe care le are pentru sănătatea ta.

Introdu datele solicitate în calculatorul de mai jos și determină rapid care sunt costurile tale cu apa pe parcursul anilor. Eficiența financiară a ionizatorului Leveluk K8 este imbatabilă și asta fără a lua în considerare beneficiile pe care le are pentru organismul tău.

Fie că faci această investiție pentru casă sau pentru birou, calculează-ți amortizarea din timp!

Calculează aici cât de repede recuperezi investiția!

În România, costul mediu pe apa îmbuteliată este de 1.5 lei/litru

Selectează perioada de timp, în ani:

Pentru setările făcute mai sus,
recuperarea investiției de 3.660 Euro se face în
aproximativ 33 luni
deoarece cheltuielile tale pe apa în 10 ani, sunt de
65.700 LEI
13.480 EURO

Tipuri de apă ionizată pe care le obții cu ionizatorul Leveluk K8

Dintr-o singură sursă de apă și curent electric obții chiar acasă la tine 5 ape diferite

Deși arată la fel, nu toată apa este la fel! Ca să te ajute să prosperi, nu numai să te țină în viață, apa are nevoie de câteva calități în plus față de potabilitate! Iar pH-ul este una din aceste calități și este extrem de important, pentru că el schimbă complet scopul și întrebuințarea apei. De aceea utilizarea lui K8 îți ușurează mult viața, pentru că îți oferă ape cu 7 valori de pH: apă de băut cu 3 valori diferite de pH alcalin, apă specială pentru copii cu pH neutru, apă pentru îngrijirea pielii cu pH egal cu cel al pielii, apă antiseptică cu pH super acid 2,5 și apă degresantă cu pH super alcalin.

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Elimină din viața ta chimicalele și dezinfectează întreaga locuință, răni și afte bucale cu această apă puternic acidă. De la jucării pentru bebeluși și cărucioare, până la tacâmuri și periuțe de dinți, apa cu pH 2,5 va curăța eficient toate suprafețele.

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa degresantă sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei. Ea poate fi folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferite suprafețe și obiecte din casă.

Specificații tehnice ionizator de apă Leveluk K8

Trebuie să ai la dispoziție toate informațiile despre produs, astfel încât să poți plasa cu încredere o comandă.

Specificații tehnice ionizator de apă Leveluk K8

Electrolizi

8 electrolizi din titan acoperiți cu platină

Dimensiune electrozi

135 x 75 mm

ORP negativ

-600/-850 mV - depinde de calitatea și fluxul apei-sursă și de frecvența curățării manuale

Interval pH

2,5 - 11,5

Rezultat

5 tipuri de apă cu 7 valori diferite de pH

Putere

230 W

Greutate totală

5 kg

Dimensiuni

345 x 279 x 147 mm

Ușurința utilizării

Sistem automat, foarte ușor de folosit

Garanție

5 ani

Sistem de curățate

Automat și manual

Limbi disponibile

8 limbi

Putere mare de anti-oxidare

Putere mare de anti-oxidare

Toate modelele propuse de GoostoMix generează un flux continuu de 5 tipuri de apă ionizată. Însă apa produsă de modelul K8 îți aduce cea mai mare putere de a neutraliza stresul oxidativ.

Afișaj LCD full color

Afișaj LCD full color

Datorită panoului LCD color cu touch screen, modelul K8 ține pasul cu tehnologia și e perfect într-o bucătărie modernă. Cu o simplă atingere de buton produce rapid oricare dintre cele 5 tipuri de apă și anunță vocal tipul de apă selectat.

8 plăci de titan de grad medical

8 plăci de titan de grad medical

K8 este similar cu modelul SD501 și Platinum, dar are o placă de electroliză în plus. Astfel ionizarea apei este mai eficientă și mai durabilă în timp și producția de apă cu pH stabil și ORP negativ este foarte bună chiar și la un debit mare.

Un aparat multifuncțional, cu mult mai departe de un simplu filtru de apă

Îți oferă 5 tipuri de apă diferite, pentru toată familia și pentru o mulțime de activități în toată casa.

O gospodărie de dimensiuni medii sau mari este un consumator notabil de apă. Pe lângă apa antioxidantă și cea plată-neutră, ambele pentru băut, celelalte 3 ape de uz extern sunt de un real ajutor pentru gospodăria și un stil activ de viață. 

Cu ajutorul apei de frumusețe, a apei detergent și a apei dezinfectant, elimini instantaneu costurile pentru detergenți și alte produse chimice clasice pentru curățenia și igiena locuinței. Ca să nu mai spunem că scapi de grija punerii lor pe lista de cumpărături.

Cele mai dese utilizări ale întregului sistem de apă: cureți alimentele de pesticidele nocive, cureți casa fără a te expune la chimicalele clasice, dai mâncării gătite o savoare deosebită, te hidratezi cu o apă superioară, dezinfectezi, alini rănile și zgârieturile tuturor din casă, cu o soluție sigură și foarte eficientă. Iar atunci când vine vorba de îngrijirea pielii și a părului, apa de frumusețe face miracole.

power-button

Sistem de închidere automată

Leveluk K8 este un aparat de ionizare inteligent și economic. Acesta se închide automat după o perioadă de timp de inactivitate aleasă de tine și astfel eficientizează consumul de energie.

clean

Sistem inteligent de curățare

Este dotat cu 2 sisteme de curățare (automat și manual) care fac ca apa să își păstreze același gust și calități din prima zi de folosire, chiar și după zeci de ani de la instalare.

layers

Filtru inteligent

Cu o tehnologie inteligentă, te va anunța când trebuie să schimbi filtrul din componență. Te notifică cu 2 săptămâni înainte ca acesta să trebuiască înlocuit. E simplu și sigur pentru tine.

Leveluk K8 - în topul preferințelor consumatorilor

Dintre modelele aceluiași producător, în 2020 a fost cel mai solicitat în România.

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Proprietățile astringente ale apei ușor acide cu pH 6,0 sunt eficiente pentru tonifierea și întărirea pielii tale, iar pH-ul natural al acesteia rămâne în echilibru.

Spală sau tamponează ușor pielea cu apă beauty și lasă să se usuce pentru tonifiere și hidratare sau adaugă câteva picături de ulei BIO și îndepărtează machiajul. Apa beauty poate fi folosită și ca aftershave în cazul bărbaților și poate îmbunătăți condiția generală și aspectul tenului.

Citește mai multe despre apă Beauty
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!