Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Ionizator de apă Leveluk SD501 Platinum
Ionizator de apă Leveluk SD501 Platinum
3.000 Euro + TVA

Ionizator de apă
Leveluk SD501 Platinum

Complet echipat cu o cameră de electroliză încorporată, un panou LCD generos și anunțuri vocale clare, acest aparat este definit de longevitate și calitate. Plăcile acoperite cu titan asigură durabilitatea camerei de electroliză.

Leveluk SD501 Platinum este ușor de folosit, oferind 5 tipuri diferite de apă în urma apăsării unui simplu buton.

3.000 Euro + TVA

Disponibil și în rate

Află cât de rapid îți recuperezi investiția într-un ionizator de apă SD501 Platinum!

Fă un calcul simplu și vei rămâne surprins de eficiența financiară pe care ionizatorul de apă o are, pe lângă beneficiile pe care le are pentru sănătatea ta.

Introdu datele solicitate în calculatorul de mai jos și determină rapid care sunt costurile tale cu apa pe parcursul anilor. Eficiența financiară a ionizatorului SD501 Platinum este imbatabilă și asta fără a lua în considerare beneficiile pe care le are pentru organismul tău.

Fie că faci această investiție pentru casă sau pentru birou, calculează-ți amortizarea din timp!

Calculează aici cât de repede recuperezi investiția!

În România, costul mediu pe apa îmbuteliată este de 1.5 lei/litru

Selectează perioada de timp, în ani:

Pentru setările făcute mai sus,
recuperarea investiției de 3.000 Euro se face în
aproximativ 27 luni
deoarece cheltuielile tale pe apa în 10 ani, sunt de
65.700 LEI
13.276 EURO

Tipuri de apă ionizată pe care o obții cu ionizatorul Leveluk SD501 Platinum

Cu ajutorul acestui ionizator de apă poți produce chiar acasă la tine 5 tipuri diferite de apă.

Apa nu este toată la fel, iar pH-ul apei este extrem de important pentru că el schimbă complet scopul și întrebuințarea apei. Apa de băut are valori ale pH-ului cuprinse între 7,0 și 9,5 și este, în funcție de pH, neutră sau alcalină. Cu ionizatorul de apă Leveluk SD501 Platinum poți produce pe lângă apa de băut și apă cu pH 2,5 sau 11,5 care nu se bea, dar care este foarte utilă ca degresant, dezinfectant sau îngrijirea pielii.

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Elimină din viața ta chimicalele și dezinfectează întreaga locuință, răni și afte bucale cu această apă puternic acidă. De la jucării pentru bebeluși și cărucioare, până la tacâmuri și periuțe de dinți, apa cu pH 2,5 va curăța eficient toate suprafețele.

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa degresantă sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei. Ea poate fi folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferite suprafețe și obiecte din casă.

Specificații tehnice ionizator de apă Leveluk SD501 Platinum

Achiziționarea acestui aparat reprezintă un pas esențial pentru sănătatea familiei tale. 

Specificații tehnice ionizator de apă Leveluk SD501 Platinum

Electrolizi

7 electrolizi din titan acoperiți cu platină

ORP negativ

800 mV depinde de calitatea și fluxul apei

Rezultat

5 tipuri de apă

Greutate totală

6,3 kg

Ușurința utilizării

Complet automat, foarte ușor de folosit

Producție

Apă de băut: 4.5 - 7.6 l/m
Apă acidă: 1,5 - 2,6 l/m
Apă puternic acidă: 0,6 - 1,1 l/m

Dimensiune placă

135 x 75 mm

Interval pH

2,5 - 11,5

Putere

230 W

Dimensiuni

264 x 338 x 171 mm

Garanție

5 ani

Limbi

5 limbi: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă

Performanță

Performanță

Folosind Leveluk SD501 Platinum obții 5 tipuri de apă cu diferite utilizări, gata să îți mențină sănătatea și casa curată, fără chimicale: apă puternic acidă, puternic alcalină, apă pentru frumusețea corpului, apă neutră ideală pentru bebeluși, apă alcalină ionizată microstructurată.

Instalare ușoară

Instalare ușoară

Aparatul de ionizare apă Leveluk SD501 Platinum este montat gratuit de echipa noastră, cu ușurință, lângă chiuvetă și se poate plasa pe blatul din bucătărie, fiind compact și cu un aspect ușor de integrat. Ulterior instalării, se alege tipul de apă dorit cu o simplă apăsare de buton.

Plăci din titan

Plăci din titan

Aparatul Leveluk SD501 Platinum asigură durabilitate și un nivel de oxigen stabil datorită celor 7 plăci de titan încorporate, metal recunoscut pentru rezistența la coroziune, cu 60% mai dens decât aluminiul. Acestea sunt placate cu platină pură 99,97%.

Ionizator de apă Leveluk SD501 Platinum

Apă antioxidantă, alcalină și microstructurată la tine acasă.

Cu acest aparat economisești mai mult decât sumele necesare pentru a achiziționa apă îmbuteliată. Folosind apă mereu curată, fără microplastic și cu proprietăți adaptate nevoilor organismului tău investești în sănătatea ta și primești rezultate benefice pe termen lung.

Curățare constantă

Folosind calculatorul încorporat în sistem, aparatul de ionizare și filtrare a apei se curăță singur periodic printr-un program automat integrat, pentru a asigura apă pură, clară și benefică la fiecare utilizare. Filtrul trebuie schimbat la 6.000 de litri folosiți sau la 1 an.

Meniu în 5 limbi

Afișajul și informațiile vocale încorporate acestui ionizator pot fi setate în 5 limbi diferite: engleză, germană, franceză, italiană sau spaniolă. Astfel, tu alegi dacă vrei să te salute cu Hello! sau Ciao! Indiferent de limba aleasă, apa este la fel de bună! 😃

Ecran informativ

Panoul LED afișează tipul de apă pe care îl selectezi folosind un simplu buton și, în același timp, confirmă prin voce opțiunea aleasă. Leveluk SD501 Platinum informează prin intermediul ecranului LCD și voce și despre diferitele procese pe care le efectuează, inclusiv curățarea.

Ai grijă de casa și organismul tău cu ionizatorul Leveluk SD501 Platinum!

Apa este cea mai importantă și consumată substanță din lume. Ai toate motivele să te asiguri că folosești apă curată și sănătoasă.

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Proprietățile astringente ale apei ușor acide cu pH 6,0 sunt eficiente pentru tonifierea și întărirea pielii tale, iar pH-ul natural al acesteia rămâne în echilibru.

Spală sau tamponează ușor pielea cu apă beauty și lasă să se usuce pentru tonifiere și hidratare sau adaugă câteva picături de ulei BIO și îndepărtează machiajul. Apa beauty poate fi folosită și ca aftershave în cazul bărbaților și poate îmbunătăți condiția generală și aspectul tenului.

Citește mai multe despre apa Beauty
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!