Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Ionizator de apă pentru familii mari Leveluk SD501
Ionizator de apă pentru familii mari Leveluk SD501
2.780 Euro + TVA

Ionizator de apă pentru familii mari
Leveluk SD501

Componentele performante de ultimă generație fac ca ionizatorul de apă Leveluk SD501 să ofere siguranța unui produs durabil și performant care satisface nevoile tuturor membrilor familiei.

Începând cu apă filtrată dedicată preparării laptelui praf pentru bebeluși, până la apă dezinfectantă fără chimicale, acest aparat crește calitatea vieții garantat.

2.780 Euro + TVA

Disponibil și în rate

Află cât de rapid îți recuperezi investiția într-un ionizator de apă Leveluk SD501!

Fă un calcul simplu și vei rămâne surprins de eficiența financiară pe care ionizatorul de apă o are, pe lângă beneficiile pe care le are pentru sănătatea ta.

Introdu datele solicitate în calculatorul de mai jos și determină rapid care sunt costurile tale cu apa pe parcursul anilor. Eficiența financiară a ionizatorului Leveluk SD501 este imbatabilă și asta fără a lua în considerare beneficiile pe care le are pentru organismul tău.

Fie că faci această investiție pentru casă sau pentru birou, calculează-ți amortizarea din timp!

Calculează aici cât de repede recuperezi investiția!

În România, costul mediu pe apa îmbuteliată este de 1.5 lei/litru

Selectează perioada de timp, în ani:

Pentru setările făcute mai sus,
recuperarea investiției de 2.780 Euro se face în
aproximativ 25 luni
deoarece cheltuielile tale pe apa în 10 ani, sunt de
65.700 LEI
13.276 EURO

Tipuri de apă ionizată pe care le obții cu ionizatorul Leveluk SD501

Cu ajutorul ionizatorului de apă Leveluk SD501 poți produce chiar acasă la tine 5 tipuri de apă cu 7 valori de pH diferite.

Apa nu este toată la fel, iar pH-ul apei este extrem de important pentru că el schimbă complet scopul și întrebuințarea apei. Apa de băut are valori ale pH-ului cuprinse între 7,0 și 9,5 și este, în funcție de pH, neutră sau alcalină. Cu Leveluk SD501 poți produce pe lângă de băut și apă cu pH 2,5 sau 11,5 care nu se bea, dar care este foarte utilă ca degresant, dezinfectant sau îngrijirea pielii.

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Elimină din viața ta chimicalele și dezinfectează întreaga locuință, răni și afte bucale cu această apă puternic acidă. De la jucării pentru bebeluși și cărucioare, până la tacâmuri și periuțe de dinți, apa cu pH 2,5 va curăța eficient toate suprafețele.

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa degresantă sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei. Ea poate fi folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferite suprafețe și obiecte din casă.

Specificații tehnice ionizator de apă pentru familii mari Leveluk SD501

Cu un design modern și componente durabile, acest aparat oferă mai multe decât te aștepți.

Specificații tehnice ionizator de apă pentru familii mari Leveluk SD501

Electrolizi

7 electrolizi din titan acoperiți cu platină

ORP negativ

800 mV - depinde de calitatea și fluxul apei din alimentare

Rezultat

5 tipuri de apă

Greutate totală

5 kg

Ușurința utilizării

Complet automat, foarte ușor de folosit

Producție

Apă de băut: 4.5 - 7.6 l/m
Apă acidă: 1.5 - 2.6 l/m
Apă puternic acidă: 0.6 - 1.1 l/m

Dimensiune placă

135 x 75 mm

Interval pH

2,5 - 11,5

Putere

230 W

Dimensiuni

264 x 338 x 171 mm

Garanție

5 ani

Limbi

Engleză

Sigur și modern

Sigur și modern

Leveluk SD501 are un ecran LCD prin care confirmă apa pe care o selectezi și informează despre anumite procese ale aparatului. Ecranul generos este completat de atenționare prin voce.

Curățare smart

Curățare smart

Aparatul se va curăța singur periodic cu ajutorul unui microcalculator încorporat și te va atenționa atunci când este momentul să schimbi filtrul pentru apă prin voce și prin afișaj electronic.

Componente durabile

Componente durabile

Un factor important care diferențiază ionizatorul Leveluk SD501 față de alte produse similare este durabilitatea. Aparatul are în componență 7 plăci de titan, material recunoscut pentru rezistență.

Aparat de ionizare și filtrare apă Leveluk SD501

Fără chimicale și plastic în viața ta, cu ajutorul unui singur aparat.

Protejează sănătatea ta și a familiei tale renunțând la sticlele de plastic care transferă substanțe nedorite în apă și la produsele de curățenie pline de chimicale. Folosind Leveluk SD501 vei obține 5 tipuri de apă cu numeroase întrebuințări, printre care apă cu putere de hidratare de 68 de ori mai rapidă decât apa îmbuteliată. 

Siguranță

Leveluk SD501 filtrează și ionizează asigurând un flux continuu de apă puternic hidratantă, provenită inițial de la robinetul tău. Cu ajutorul lui vei putea consuma apă clară cu pH ales de tine și vei putea înlocui o mare parte din produsele cosmetice și de curățare.

Ionizator smart

Aparatul Leveluk SD501 poate fi instalat cu ușurință în bucătăria ta. El este conectat la chiuvetă de către o echipă dedicată pe care ți-o punem la dispoziție gratuit, iar apoi tu îl poți controla cu simple apăsări de buton. Nu a fost niciodată atât de simplu să ai apă bună acasă!

Compact și modern

Îndeplinind multe funcții, ionizatorul de apă Leveluk SD501 are toate componentele integrate într-o carcasă compactă, durabilă și ușor de asortat cu un design interior în tendințe. Completează cu succes cele mai moderne bucătării!

Economisește timp, bani și câștigă sănătate cu Leveluk SD501

Corpul uman este alcătuit din 75% apă. De ce să nu alegi să fie bună, curată, sănătoasă?

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Cum îți ajută apa Beauty tenul, pielea și părul

Proprietățile astringente ale apei ușor acide cu pH 6,0 sunt eficiente pentru tonifierea și întărirea pielii tale, iar pH-ul natural al acesteia rămâne în echilibru.

Spală sau tamponează ușor pielea cu apă beauty și lasă să se usuce pentru tonifiere și hidratare sau adaugă câteva picături de ulei BIO și îndepărtează machiajul. Apa beauty poate fi folosită și ca aftershave în cazul bărbaților și poate îmbunătăți condiția generală și aspectul tenului.

Citește mai multe despre apa Beauty
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!