Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Leveluk R este cel mai economic ionizator de apă la prețul de 1600 euro.

Compact, practic și cu un raport preț-beneficii foarte avantajos, Leveluk R își va găsi rapid loc în bucătăria, biroul sau bagajul tău de vacanță.

Ionizator ediție specială!

Leveluk R este unul dintre cele mai longevive și testate modele de ionizatoare de producție japoneză și mai poate fi achiziționat doar până pe 30 noiembrie 2020.

Ideal pentru gospodării mici și pentru vacanțe, acest ionizator are cel mai avantajos preț. Folosește 3 plăci de titan pentru a realiza procesul de electroliză și pentru a transforma apa de la robinet în 3 tipuri de apă: curată, alcalină și apă ușor acidă pentru frumusețe (Beauty). Achiziționarea lui de pe platforma noastră îți oferă o serie de beneficii printre care:

  • asistență GRATUITĂ la instalare standard și punere în funcțiune,
  • prima igienizare lunară GRATUITĂ,
  • consultanță GRATUITĂ pe viață.

Comandă-l și tu acum completând formularul de la finalul paginii!

Ionizator ediție specială!
Preț imbatabil de producător

Preț imbatabil de producător

Ionizatorul de apă Leveluk R poate fi achiziționat de pe platforma noastră la prețul unic de producător, iar investiția în acest dispozitiv se amortizează rapid. Vezi mai jos calculatorul!

Ediție limitată de ionizator de apă

Ediție limitată de ionizator de apă

Leveluk R este disponibl doar până la sfârșitul lunii noiembrie așa că nu rata ocazia de a achiziționa unul dintre cele mai compacte și mai fiabile modele de ionizatoare.

Eficient și ușor de transportat

Eficient și ușor de transportat

Modelul Leveluk R este perfect pentru gospodăriile sau birourile mici unde va furniza apă curată și alcalină, dar și pentru vacanțele în care vrei să te asiguri că bei apă sănătoasă.

Află cât de rapid îți recuperezi investiția într-un ionizator de apă Leveluk R!

Fă un calcul simplu și vei rămâne surprins de eficiența financiară pe care ionizatorul de apă o are, pe lângă beneficiile oferite sănătății tale.

Introdu datele solicitate în calculatorul alăturat și determină rapid care sunt costurile tale cu apa pe parcursul anilor. Eficiența financiară a ionizatorului Leveluk R este imbatabilă și asta fără a lua în considerare multitudinea de avantaje pe care organismul tău le primește.

Fie că faci această investiție pentru casă sau pentru birou, calculează-ți amortizarea din timp!

Calculează aici cât de repede recuperezi investiția!

În România, costul mediu pe apa îmbuteliată este de 1.5 lei/litru

Selectează perioada de timp, în ani:

Pentru setările făcute mai sus,
recuperarea investiției de 1.600 Euro se face în
aproximativ 14 luni
deoarece cheltuielile tale pe apa în 10 ani, sunt de
65.700 LEI
13.481 EURO

De acum te bucuri de apă alcalină proaspătă oriunde, oricând cu Leveluk R!

Achiziționează ionizatorul de pe platforma noastră la cel mai bun preț și uită de grija apei pentru băut!

Calitatea apei pe care o bei are un impact major asupra sănătății tale și a familiei tale, iar ionizatorul de apă Leveluk R este dispozitivul ideal pentru gospodăria ta. Un ionizator de apă ieftin, compact și ușor de utilizat pe care îl mai poți comanda doar pâna la sfârșitul lunii noiembrie 2020.

Ești mămică și vrei să-i oferi apă curată bebelușului tău?

Cu ajutorul ionizatorului Leveluk R obții apă filtrată, curată, cu pH 7 echilibrat de care are nevoie cel mic. Chiar acasă! Nu mai este nevoie să cauți apă îmbuteliată la rafturi, nu trebuie să mai cari bidoanele grele și nu rămâi niciodată fără apa necesară preparării laptelui sau ceaiului bebelușului.

Mergi la sală, faci sport și ai un stil de viață activ?

Atunci apa alcalină-microstructurată cu pH 8,5 – 9,5 pe care ionizatorul Leveluk R o produce îți va fi de mare ajutor. Consumul acestei ape îți mărește rezistența la efort și ajută la prevenția febrei musculare datorită faptului că este microstructurată și ajunge să hidrateze la nivel celular.

Respecți un regim alimentar fără sare?

Te poți bucura în continuare de gustul alimentelor și de intensitatea aromelor dacă folosești apă alcalină produsă de Leveluk R atunci când gătești. Acesta produce apă alcalină cu pH 8,5 – 9,5 și are proprietatea de a potența gustul și savoarea alimentelor, iar astfel cantitatea de sare pe care o folosești se diminuată.

Vrei să obții sau să îți întreții tenul frumos într-un mod natural?

Apa Beauty acționează precum un truc magic asupra pielii, a tenului și a părului. Produci propriul tău demachiant, tonic, aftershave, loțiune hidratantă sau balsam de păr cu ionizatorul de apă Leveluk R. Comandă-l până la finalul lunii noiembrie la un super preț de pe platforma noastră și răsfață-te în mod natural!

Cauți o soluție de încetinire a procesului de îmbătrânire?

Soluția este chiar în fața ochilor tăi și este mai simplu decât crezi. Apa de calitate pe care ionizatorul de apă Leveluk R o produce este microstructurată și are ORP negativ ceea ce înseamnă că ajunge în toate organele și încetinește procesul de oxidare al celulelor.

Vrei să combați efectele stresului oxidativ?

Consumă apa alcalină cu pH 8,5 – 9,5 pe care ionizatorul Leveluk R o produce chiar acasă la tine. Apa de la robinet se transformă, în urma procesului de electroliză, în apă filtrată, curată, antioxidantă și microstructurată care ajută celulele din corpul tău să combată stresul oxidativ de zi cu zi.

Mai poți comanda ionizatorul de apă Leveluk R doar până la sfârșitul lunii noiembrie 2020.

Comandă ionizatorul de apă la prețul unic de producător doar de pe platforma noastră cât încă mai este disponibil!

Achiziționarea lui de pe GoostoMix îți oferă consultanță, asistență la instalare și prima întreținere în mod gratuit.

Tipuri de apă ionizată pe care le obții cu ionizatorul Leveluk R

Leveluk R produce 3 tipuri de apă primordiale pentru orice gospodărie. Nu rata acest ionizator!

Indiferent de stilul de viață pe care îl ai și de scopul în care vei folosi ionizatorul de apă, cele 3 tipuri de apă pe care acesta le produce se vor demonstra extrem de utile pentru sănătatea și bunăstarea celor ce o vor consuma.

Acasă, la birou sau în vacanță, Leveluk R te ajută să bei apă sănătoasă.

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Cum ajută apa ușor acidă (Beauty) pielea și părul

Cum ajută apa ușor acidă (Beauty) pielea și părul

Proprietățile astringente ale apei ușor acide cu pH 6,0 sunt eficiente pentru tonifierea și întărirea pielii, iar pH-ul natural al acesteia rămâne în echilibru.

Apa Beauty poate fi folosită ca loțiune hidratantă, ca aftershave în cazul bărbaților și poate îmbunătăți condiția generală și aspectul tenului sau al părului. Este un produs BIO ce nu poate fi înlocuit cu nimic altceva.

Citește mai multe despre apa Beauty

Specificații tehnice ionizator de apă compact și accesibil Leveluk R

Modelul de ionizator de apă Leveluk R pe care îl recomandăm și pe care îl poți achiziționa la un preț imbatabil de producător până la finalul lunii noiembrie 2020 are următoarele specificații tehnice:

Specificații tehnice ionizator de apă compact și accesibil Leveluk R

Dimensiuni

250 x 308 x 135 mm

Plăci de titan

3

Dimensiunea plăcilor

118 x 82 mm

Putere

220 W

Ușurința utilizării

Foarte ușor - ecranul LCD indică tipul de apă selectat

Metodă de curățare

Auto curățare și curățarea manuală. Chitul de curățare manuală se achiziționează separat.

ORP negativ

-350 mV - depinde de calitatea și fluxul apei din alimentare

Limbi

Engleză

Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!