Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Elimină din viața ta chimicalele și dezinfectează întreaga locuință, răni și afte bucale cu această apă puternic acidă. De la jucării pentru bebeluși și cărucioare, până la tacâmuri și periuțe de dinți, apa cu pH 2,5 va curăța eficient toate suprafețele.

Apa antiseptică cu pH 2,5, un dezinfectant BIO pentru întreaga familie

Puterea antibacteriana apei cu ph 2,5 înlocuiește cu succes orice produs chimic din casă destinat înlăturării microbilor și bacteriilor. 

Cunoscută și sub denumirea de apă dezinfectant, apa puternic acidă are pH 2,5 și poate fi produsă de ionizatoarele prezentate de GoostoMix. Aceasta nu se bea, fiind destinată exclusiv pentru uz extern ca dezinfectant natural pentru suprafețe. Apa puternic acidă poate fi folosită și pentru curățarea alimentelor sau la nivel cutanat, inclusiv bucal, când apar situații cauzate de bacterii sau microorganisme .

Economisește bani și ai grijă de sănătatea familiei tale folosind apa care are calități antiseptice dovedite. 

Acid hipocloros produs la tine acasă pentru curățenia bucătăriei 

Această apă cu pH 2,5 are proprietăți de curățare și poate fi utilizată pentru a elimina eventualele microorganisme de pe ustensilele, blaturile și tocătoarele din bucătărie pentru a evita contaminarea mâncării. De exemplu, după tăierea cărnii de pui pe un tocător, acesta se poate dezinfecta, ulterior spălării, cu apa acidă cu pH 2,5. Astfel, vei avea siguranța că tocătorul este lipsit de orice bacterie care ar putea contamina un alt aliment. 

Igiena din bucătărie va fi impecabilă cu ajutorul apei cu pH 2,5, numită și acid hipocloros sau apă antiseptică. Cu ajutorul ei poți să elimini germenii și de pe cuțite, aparate de bucătărie sau prosoape de bucătărie, dar și haine sau alte textile.

Această apă este recomandată și pentru dezinfectarea tacâmurilor și este extrem de utilă în restuarnate, pentru toate suprafețele și ustensilele folosite.

Apă puternic acidă pentru eliminarea bacteriilor și agențiilor biologici de pe alimente 

Înainte de a prepara mâncarea, poți să elimini de pe alimente bacteriile și microorganismele folosind apa cu pH 2,5. Pulverizează pe carne, ouă sau orice alt aliment această apă dezinfectantă și gătește cu siguranța că ingredientele folosite sunt într-adevăr curate și lipsite de eventuale substanțe dăunătoare sănătății. 

Acidul hipocloros (apa cu pH 2,5) este o soluție acceptată și aprobată de către FDA pentru dezinfectarea alimentelor și suprafețelor folosite în timpul preparării mâncării. 

 

Soluție dezinfectantă mereu la îndemână pentru siguranța familiei

Folosind unul dintre ionizatoarele prezentate pe pagina noastră vei putea să ai o sursă nelimitată de dezinfectant prietenos cu mediul înconjurător și cu sănătatea familiei.

Fără chimicale, fără bani aruncați și fără recipiente rămase de la produsele de curățenie, vei putea să elimini bacteriile din casa ta doar cu apa puternic acidă. În plus, nu vei polua aerul din casă cu substanțe folosite în mod obișnuit la curățenie.

Ține la îndemână o sticlă cu apă acidă cu pH 2,5 și folosește pentru a curăța clanțele, periuțele de dinți, întrerupătoarele, cheile la de casă și întreaga baie.

 

Cum colectezi și depozitezi apa dezinfectant cu pH 2,5

Ce recipient e bun pentru apa dezinfectantă

Pregătește un recipient ermetic, închis la culoare, din plastic sau din sticlă pe care să îl folosești pentru a colecta și păstra apa antiseptică la tine acasă.

Cum generează ionizatorul apa cu pH 2.5

Cu ajutorul unei soluții saline, capacitatea procesului de electroliză este crescută, iar ionizatorul generează apă cu pH 2,5 și propietăți antiseptice dovedite. 

Cum colectezi apa dezinfectantă

Colectează din furtunul de jos al ionizatorului după ce selectezi apa cu pH 2,5. Nu agita recipientul și păstrează apa până la 7 zile de la colectare.

Ține mereu cu tine un dezinfectant fără chimicale

Apa cu pH 2,5 generată de ionizatoarele prezentate la noi pe pagină poate să îți fie un bun aliat atunci când ai activități în aer liber. Fie că petreci o zi la picnic sau mergi la muncă, poți avea cu tine o sticluță cu apa dezinfectantă ca să îți cureți mâinile și obiectele pe care le atingi frecvent. 

Ai grijă de sănătatea ta și alege să nu îți mai pui chimicale pe piele. Folosește această apă cu proprietăți antibacteriene demonstrate ori de câte ori ai nevoie să îți cureți mâinile, dar nu ai acces la apă și săpun.

Apa dezinfectantă nu conține chimicale nocive, nu conține alcool și nu conține conservanți. Aceasta nu decolorează, nu pătează și nu usucă pielea.

Apa puternic acidă poate fi folosită pentru a dezinfecta întreaga casă și este recomandată și pentru familiile cu bebeluși, fiind lipsită de substanțe dăunătoare.

 

 

Suprafețe și mânuțe curate, cu apa dezinfectantă cu pH 2,5 

Curăță bicicletele, trotinetele, cărucioarele și toate celelalte mijloace de transport și distracție ale copiilor folosind apa generată de ionizatoarele profesionale prezentate de noi. Curăță și mânuțele curioase să exploreze locuri mai puțin curate, iar joaca se poate relua în siguranță, fără bacterii. 

De asemenea, jucăriile și camera copilului pot fi dezinfectate cu apa acidă pentru a avea garanția unui mediu curat în care cel mic își poate desfășura activitățile. Folosind această apă acidă vei economisi bani și vei avea mereu la îndemână o soluție de curățare sigură pentru obiectele copilului tău. 

Această apă dezinfectantă este potrivită pentru curățarea biberoanelor, suzetelor, aparatelor dentare, covorul pe care se joacă cei mici și orice alte suprafețe cu care au contact.

Soluțiile dezinfectante sunt indispensabile, dar adesea pline de chimicale și costisitoare.

Folosește apa cu pH 2,5 pentru a le înlocui și pentru a ține sub control prezența bacteriilor.

Îngrijește rănile cu apa dezinfectantă cu pH 2,5

De fiecare dată când tu, un membru al familiei tale sau animalul tău de companie are o rană care prezintă pericol de infectare la suprafața pielii, folosește acidul hipocloros generat de ionizatoarele de pe GoostoMix, obținut prin electroliză cu ajutorul unei soluții care conține apă cu sare.

Fie că este vorba de o zgârietură, tăietură, aftă bucală, înțepătură sau o infecție dentară, apelează la această apă antiseptică pentru a dezinfecta și a ajuta procesul de vindecare. Este bună în mod special pentru copii pentru că nu ustură și nu doare atunci când este aplicată și este naturală, fără chimicale dăunătoare. 

După ce aplici apa cu pH 2,5 pe piele, așteapătă până când aceasta se usucă apoi tamponează și cu apa super alcalină cu pH 11,5. 

Rezultatele și efectele antiseptice sunt demonstrare și le vei vedea și tu într-un timp foarte scurt.

Folosește apa acidă cu pH 2,5 pentru a dezinfecta toate suprafețele, fără să folosești chimicale dăunătoare.

Cu cât este mai proaspăt, cu atât acidul hipocloros este mai eficient pentru dezinfectarea casei și pielii. Cu unul dintre ionizatoarele de pe website-ul nostru poți avea acasă o sursă continuă de soluție dezinfectantă pentru întreaga familie și poți să elimini microbii și bacteriile fără să folosești produse chimice. Comandă și tu un ionizator performant competând formularul de mai jos!

Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!