Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Ce este și ce face
ionizatorul de apă

Este un dispozitiv special de filtrare și ionizare a apei capabil să producă, dintr-o simplă apă potabilă, mai multe tipuri de ape cu diferite utilizări.

În funcție de brand, găsești pe piață o gamă largă de modele și opțiuni, iar diferența o face utilizarea prietenoasă, durata de viață a aparatului și siguranța apei produsă pe termen lung.

Apa este cea mai importantă substanță din lume și din corpul uman

Consumul zilnic de apă bună este vital pentru sănătatea organismului uman. Descoperă cum să te menții sănătos cu ajutorul apei.

Organismul uman este alcătuit din 75% apă, iar o hidratare corespunzătoare este esențială pentru menținerea acestei proporții și pentru sănătatea ta!

Apa este ”viață” în adevăratul sens al cuvântului pentru că este responsabilă de transportarea substanțelor nutritive și a oxigenului în celule, ajută digestia, elimină toxinele, ajută la scăderea sau menținerea greutății corporale.

Apa este cea mai importantă substanță din lume și din corpul uman

De ce să achiziționezi
un ionizator de apă?

Tehnologia de ionizare a apei este folosită de zeci de ani în Japonia. În această țară, în care se pune accentul pe prevenție, vei găsi un ionizator de apă în 1 din 5 case. Ba mai mult, asemenea dispozitive sunt des întâlnite în unele restaurante și chiar în spitale.

Oamenii nu pot funcționa fără apă, iar calitatea apei pe care o consumi îți influențează sănătatea și starea de bine și de aceea este indicat să acorzi atenție beneficiilor pe care ți le aduce apa din paharul tău. Calitatea apei pe care o consumi este cel puțin la fel de importantă precum cea a alimentației și a stilului de viață și merită toată atenția ta.

GOOSTOMIX a cercetat atent și a descoperit cel mai stabil, de încredere, fiabil și cunoscut producător de asemenea dispozitive!

De ce să achiziționezi ionizatorul de apă recomandat de GoostoMix

blood-donation

Produs cu tehnologie de grad medical

Producătorul japonez al acestui ionizator de apă este singurul din industrie care a primit recunoașterea oficială pentru producerea componentelor și echipamentelor de grad medical.

starred

30 de ani de experiență în domeniu

Prin GoostoMix cumperi de la unicul producător certificat OEM din industrie. Dintre toți producătorii de asemenea aparate, el deține propria fabrică de componente și de 30 de ani produce doar echipamente pentru apă.

Proces tehnologic strict în privința siguranței apei

Ionizatorul tău va veni dintr-o fabrică cu cele mai stricte reguli și proceduri despre curățenia, siguranța și calitatea componetelor interne ale aparatului, din care tu vei bea apă peste 15 – 20 de ani.

growth

Certificări pentru managementul mediului

Producătorul japonez al ionizatoarelor de apă este singurul din industrie care are certificări ISO: 9001, 14001 și 13485 pentru controlul calității și managementul mediului.

quality

Medalia de aur acordată de WQA

Producătorul este singurul care deține Medalia de Aur a Asociației Calității Apei – WQA (Water Quality Association) – recunoscută în lume ca fiind liderul în certificarea excelenței apei.

outline

Fiabilitate prin durată de viață îndelungată

Ionizatoarele de apă au o durată de viață de 15 de ani sau mai mult, au fiabilitate mare și sunt avantajoase din punct de vedere financiar, iar amortizarea investiției este rapidă.

clean-water

Apa își păstrează de fiecare dată gustul

Datorită sistemului unic de curățare semiautomată, apa are un gust plăcut și o calitate înaltă mereu. Aceasta este fină, curată și sănătoasă indiferent de momentul utilizării ionizatorului!

wipe

Apă puternic acidă cu proprietăți dezinfectante

Datorită soluției de intensificare a electrolizei pe care o au în componență, ionizatoarele recomandate de GoostoMix sunt singurele capabile să producă apă puternic acidă cu proprietăți dezinfectante.

user

Apă puternic alcalină cu proprietăți degresante

Datorită soluției de intensificare a electrolizei pe care o au în componență, ionizatoarele recomandate de GoostoMix sunt singurele capabile să producă apă puternic alcalină cu proprietăți degresante.

Din zeci de producători, GoostoMix recomandă tehnologia unicului producător japonez care a primit recunoașterea Asociației de Medicină Preventivă pentru Boli Geriatrice din Japonia.

Avantajele achiziției prin GoostoMix

 • Cumperi la PREȚ DE PRODUCĂTOR,
  plătești direct la producător.

 • Primești asistență GRATUITĂ la instalare
  standard și punere în funcțiune.

 • Îți oferim GRATUIT prima
  igienizare lunară.

 • Primești consultanță GRATUITĂ 
  pe viață.

Echipă profesionistă

Ai parte de o echipă
instruită și profesionistă
de consultanți.

Platformă online

Ai acces la platforma online
din care afli noutăți și idei
inedite de a folosi ionizatorul.

Comunitate de useri

Intri într-o comunitate de
utilizatori care împărtășesc experiențele lor cu această tehnologie.

Demo personalizat

Îți oferim demo personalizat
și îți răspundem
la orice întrebare.

Modele de ionizatoare de apă

Alege un ionizator de apă potrivit pentru tine din lista de mai jos și schimbă-ți stilul de viață!

Un stil de viață sănătos are la bază consumul unei ape sănătoase. Iar, în plus, beneficiile oferite de apa puternică, acidă ori puternic acidă te ajută să îți îngrijești casa și frumusețea într-un mod eficient, economic și sustenabil.

Ionizator de apă Leveluk R

Ionizator de apă Leveluk R

Leveluk R este unul dintre primele modele de ionizatoare de apă ale producătorului japonez pe care noi îl recomandăm. Acesta este compact, ușor de transportat și produce 3 tipuri de apă importante - apă neutră cu pH 7, apă alcalină cu pH 8,5 - 9,5 și apa beauty cu pH 6.

1,600 Euro + TVA

Află mai multe
Ionizator de apă Leveluk K8

Ionizator de apă Leveluk K8

Leveluk K8 este cel mai puternic aparat de ionizare cu efect anti-oxidant al producătorului japonez pe care noi îl recomandăm. Acesta conține 8 plăci de titan acoperite cu platină care ionizează eficient apa și care produc un efect sporit de anti-oxidare.

3,660 Euro + TVA

Află mai multe
Ionizator de apă Leveluk SD501 Platinum

Ionizator de apă Leveluk SD501 Platinum

Cu un design modern și elegant care se integrează perfect în bucătăria ta de acasă, ionizatorul de apă Leveluk SD501 Platinum este disponibil în 5 limbi, conține 7 electrozi și produce toate cele 5 tipuri de apă ionizată.

3,000 Euro + TVA

Află mai multe
Ionizator de apă pentru familii mari Leveluk SD501

Ionizator de apă pentru familii mari Leveluk SD501

Ideal pentru locuințele mari în care consumul de apă este considerabil, Leveluk SD501 se conectează direct la robinetul din bucătărie și transformă apa din rețea în 5 tipuri diferite de apă ionizată.

2,780 Euro + TVA

Află mai multe
Ionizator de apă pentru familii mici Leveluk Jr. IV

Ionizator de apă pentru familii mici Leveluk Jr. IV

Cu un consum redus de energie, Leveluk JRIV este un ionizator de apă compus din 4 plăci de electrozi și produce toate cele 5 tipuri de apă ionizată. Este recomandat pentru gospodăriile cu dimensiuni reduse.

2,700 Euro + TVA

Află mai multe
Generator apă termală la dușul de acasă Anespa DX

Generator apă termală la dușul de acasă Anespa DX

Anespa DX este propriul tău SPA, chiar la tine acasă. Ionizatorul se montează în baia locuinței tale și transformă apa de la duș în apă minerală ionizată într-un flux continuu care îți răsfață și hidratează pielea.

2,200 Euro + TVA

Află mai multe
Comanzi simplu, plătești direct la producător!

Certificări

Producătorul japonez al ionizatoarelor de apă deține certificări ISO 9001, ISO 14001 și ISO 13485 pentru controlul calității și managementul mediului, Medalia de Aur a Asociației Calității Apei – WQA (Water Quality Association) – recunoscută în lume ca fiind liderul în certificarea excelenței apei și este membru al Asociației de Vânzare Directă.

Gold Standard în industria apei

Gold Standard în industria apei

Medalia de Aur a Asociației Calității Apei

Medalia de Aur a Asociației Calității Apei

Membru al Asociației de Vânzare Directă

Membru al Asociației de Vânzare Directă

Certificare ISO 9001

Certificare ISO 9001

Certificare ISO 14001

Certificare ISO 14001

Certificare ISO 13485

Certificare ISO 13485

Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Ce ape produce acest ionizator

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa degresantă sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei. Ea poate fi folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferite suprafețe și obiecte din casă.

Află mai multe
Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Află mai multe
Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Află mai multe
Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Află mai multe
Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Elimină din viața ta chimicalele și dezinfectează întreaga locuință, răni și afte bucale cu această apă puternic acidă. De la jucării pentru bebeluși și cărucioare, până la tacâmuri și periuțe de dinți, apa cu pH 2,5 va curăța eficient toate suprafețele.

Află mai multe
Cum te ajută ionizatorul de apă
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!