Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

GoostoMix este o poveste de dragoste între timp și nutriție.

O colecție de informații mereu în creștere, recomandări de aparate pentru bucătăriile casnice utilate modern, GoostoMix vine cu noutăți din lumea actuală a tehnologiei pentru eficientizarea timpului și meținerea sănătății omului din meniul urban.

Ți-ai imaginat vreodată cum arată bucătăria perfectă? 💜

GoostoMix îți pune la dispoziție atât o colecție de rețete adaptate la Thermomix, dar și o multitudine de informații despre utilizarea acestui aparat minune. Aici afli despre sănătate și decizii care îți îmbunătățesc stilul de viață.

GoostoMix îți dă curaj să încerci rețete care până acum părea că doar bunica le poate face. Pe această platformă vei găsi rețete de la cea mai complicată ciorbă sau aluat frământat, până la cele mai simple băuturi pe care le faci în timp record.

Echipa GoostoMix aduce informație și inovație în bucătărie și te ajută să valorifici la maxim timpul tău, ingredientele pe care le ai disponibile și toate ideile de mese gustoase.

Găsești ușor rețeta pe care o cauți

GoostoMix a fost creat cu o multitudine de categorii și filtre de rețete și un buton eficient de căutare, astfel încât să găsești imediat rețeta pe care vrei să o gătești.

Adaugi rețete proprii chiar tu

Dacă îți place să gătești și ai rețete pe care vrei să le împarți, le poți scrie în contul tău GoostoMix, iar noi le publicăm cu numele și nickname-ul tău. 💜

Sute de rețete într-un singur loc

De câte ori ai fost în dificultatea de a îți aminti unde ai văzut o rețetă pe care te-ai gândit că o vei prepara cândva? Acum găsești o multitudine pe GoostoMix.

Folosește GoostoMix când vrei preparate sănătoase, pline de gust și culoare, fără să depui efort

Acum ai la îndemână rețete ușor de urmat, structurate în pași simpli, gata să îți satisfacă și cele mai mari pofte. 

Fie că urmezi o dietă vegetariană, fie că îți place gustul preparatelor tradiționale, suntem aici să îți oferim informațiile de care ai nevoie pentru a te bucura de gustul preparatelor, dar și de nutrienții ingredientelor folosite. 

Publicăm săptămânal rețete în limba română adaptate pentru Thermomix, ușor de urmat și structurate în pași simpli, ca să poți pregăti, mai rapid și mai ușor ca niciodată, toate bunătățile pe care nu aveai curaj să le încerci până acum.

Rețete pentru primăvară la Thermomix în limba română

Primăvara vine cu alimente pline de sănătate. De ce să nu le folosim cât mai adesea în alimentația noastră când ele ne sunt la îndemână în piață? Am pregătit pentru tine o serie de rețete pentru a te ajuta să gătești cât mai bun și cât mai gustos în această primăvară cu aparatul tău Thermomix. Iar dacă nu ai deja unul, scrie-ne pe hello@goostomix.ro și îți vom oferi tot suportul pentru a îl înțelege și avea în bucătăria ta.

GoostoMix, o platformă de rețete adaptate la Thermomix pentru inspirația ta în bucătărie.
VEZI REȚETE PENTRU THERMOMIX
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!