Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

GoostoMix este o poveste de dragoste între hidratare și sănătate.

O colecție de informații mereu în creștere, recomandări de tehnologii moderne și sfaturi pentru o viață sănătoasă, GoostoMix vine cu noutăți din lumea actuală pentru meținerea sănătății omului din meniul urban într-un mod sustenabil.

Un stil de viață sănătos se menține prin lucruri simple! 💜

GoostoMix îți pune la dispoziție o multitudine de informații despre utilizarea tehnologiilor pe care le recomandă. Aici afli despre sănătate și decizii care îți îmbunătățesc stilul de viață.

Pe această platformă vei găsi informații variate despre alimente, nutriție, apă și hidratare corectă, dar și informații despre cum să îți îngrijești casa și familia fără chimicale.

Echipa GoostoMix aduce informație și inovație în casă și te ajută să valorifici la maxim resursele pe care le ai.

Găsești ușor ceea ce cauți

GoostoMix a fost creat pe categorii, cu mai multe filtre și un buton eficient de căutare, astfel încât să găsești imediat ceea ce cauți.

Poți oferi chiar tu info utile

Dacă îți place să trăiești sănătos, dacă te pasionează tehnologia și ai informații pe care vrei să le împarți, le poți scrie pe hello@goostomix.ro, iar noi le publicăm. 💜

Sute de articole într-un singur loc

De câte ori te-ai aflat în dificultate încercând să-ți amintești unde ai văzut o anumită informație pe care o considerai utilă? Acum găsești o multitudine de asemenea informații pe GoostoMix.

Folosește GoostoMix când vrei să te informezi și să trăiești mai sănătos

Acum ai la îndemână articole de blog informative, sfaturi utile și informații despre hidratare și nutriție.

Indiferent de stilul de viață pe care care îl ai, suntem aici să îți oferim informațiile de care ai nevoie pentru a te bucura de alimente și de apă pe care o bei pentru a te simții mai bine în fiecare zi.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!