Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa degresantă sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei. Ea poate fi folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferite suprafețe și obiecte din casă.

Apă alcalină cu pH 11,5, pentru curățarea casei și alimentelor 

Datorită proprietăților de curățare, această apă puternic alcalină ajută la îndepărtarea grăsimii de pe suprafețele din casă, dar și pesticidelor de pe alimente. 

Casa poate fi locul cu cel mai mare grad de poluare, mai ales după o sesiune bună de curățenie. Din cauza substanțelor folosite în aerul din casă plutesc numeroase toxine care pot afecta sănătatea familiei. Alege o viață mai sănătoasă și renunță la toate produsele de curățenie pentru că ele pot fi înlocuite cu apa puternic alcalină

Apa cu pH 11,5 curăță cu succes întreaga casă, degresează, curăță hainele și este primul ajutor când trebuie să lupți cu anumite afecțiuni ale pielii. Este naturală și poate fi mereu la îndemână când ai în casă un ionizator cu puterea de a o produce.

O bucătărie sclipitoare cu apa puternic alcalină

Acum poți să renunți la toate produsele de curățat abrazive și degresante care adesea sunt urât mirositoare și dăunătoare pentru piele și organism. Apa cu pH 11,5 este un degresant BIO care poate să înlocuiască produsele clasice de curățat casa. 

Blatul de lucru, plita sau cuptorul aragazului se pot degresa folosind apa puternic alcalină generată de ionizatoarele prezentate pe website-ul nostru. Acestea folosesc procesul de ionizare și o soluție salină pentru a transforma apa de la robinet în apă pe care poți să o utilizezi pentru a curăța întreaga bucătărie, începând cu furculițele și terminând cu lustruirea geamurilor.

Bucătăria ta va fi degresată, lustruită, curățată doar cu un singur produs natural, iar pielea ta nu va avea contact cu chimicale. În plus, aerul va fi curat, fără substanțe toxice care plutesc prin casă după curățenie.

Elimină mizeria din baie folosind doar apă cu ph 11,5 

Apa puternic alcalină este extrem de folositoare pentru curățarea băii. Aceasta degresează și lustruiește, lăsând întreaga baie ca nouă.

Cu ajutorul ei poți să cureți fără chimicale faianța, gresia, vasul de toaletă, dușul și chiuveta. Iar dacă vrei să și dezinfectezi, poți să o folosești împreună cu apa puternic acidă care este generată de către ionizatoarele disponibile pe GoostoMix, în același timp cu apa cu ph 11,5.

Baia ta va fi mai curată ca niciodată și nu vei avea grija produselor de curățenie care afectează atât de mult sănătatea și mediul înconjurător. 

Neavând în componență substanțe chimice, degresantul natural produs de ionizatoarele prezentate pe pagina noastră curăță fără să afecteze suprafețele sau pielea.

Alege să cureți casa folosind apa degresantă și bucură-te de rezultate!

Principalele produse pe care apa cu pH 11,5 le înlocuiește

Extrem de utilă în viața oamenilor care vor să își păstreze sănătatea cât mai mult timp renunțând la produsele care au în componență chimicale nocive, apa alcalină poate ține locul multor produse de curățenie a casei.

Apa cu pH 11,5 înlocuiește degresanții

Cu o putere eficientă de curățare, această apă elimină urmele de grăsime de pe vase și suprafețe.

Apa cu pH 11,5 înlocuiește soluțiile de spălat geamurile

Cu apa puternic alcalină poți să lustruiești geamuri, tacămuri și suprafețele lucioase din casa ta.

Apa cu pH 11,5 înlocuiește detergenții

Cu această apă, numită și detergent BIO, poți să speli vasele și hainele. Vei vedea cât este de eficientă și sigură.

Curăță casa și alimentele cu apa puternic alcalină și ia-ți la revedere de la produsele cu chimicale.

Apa puternic alcalină curăță alimentele de pesticide

Înainte de a consuma sau prepara alimentele, lasă-le timp de 10 minute în apa alcalină cu pH 11,5 și vei vedea cum pesticidele sau chimicalele sunt eliminate. 

Apa puternic alcalină, cu pH 11,5 are puterea de a curăța fără chimicale carnea, legumele, fructele, orezul, lintea, fasolea și orice alt aliment care necesită spălare.

În plus, dacă nu îți place mirosul de carne de oaie sau vită poți lăsa bucățile la înmuiat înainte de a le prepara, pentru a elimina acele arome specifice.

Vei vedea în timp real cum se curăță alimentele, pe măsură ce culoarea apei cu pH 11,5 se va schimba.

Alimentele vor fi curate, vor avea aceleși gust, vor fi sigure pentru consum și gata pentru preparate delicioase.

Trăiește în armonie cu natura. Folosește apa cu pH 11,5 în locul produselor toxice

Alege un stil de viață sănătos pentru tine și pentru familia ta. Cu apa puternic alcalină poți să cureți întreaga casă fără să poluezi aerul din ea și fără să te expui pericolelor aduse de ingredientele produselor clasice de curățenie.

Completează formularul de mai jos și comandă un ionizator care produce această apă plus încă alte 4 cel puțin la fel de utile. 

Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!