Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Brutari de la A la Z

Rapid și cu rezultate garantate

Rapid și cu rezultate garantate

Bunicii îi trebuia jumătate de zi să plămădească aluat pentru pâine, pentru gogoși sau cozonaci, iar efortul era considerabil. Cu Thermomix poți să uiți de efort sau de timp. Trebuie doar să respecți rețeta și să te bucuri de miros și gust.

Prepari ingredientele tot la Thermomix

Prepari ingredientele tot la Thermomix

Funcția de măcinare îți permite să îți prepari propria făină chiar la tine acasă și poți face asta cu orice tip de cereale vrei tu! În felul acesta, ai parte de o experiență culinară mai completă ca niciodată, iar cuptorul tău va avea foarte multă treabă de acum!

Acum fără mizerie în bucătărie

Acum fără mizerie în bucătărie

Frământatul și prelucrarea aluatului în mod tradițional poate provoca o adevărată scenă în bucătăria ta, dar cu Thermomix eviți multe neplăceri. Pui în bol toate ingredientele specificate în rețetă și setezi funcția de frământare. Simplu și fără dezordine!

Cuptorul este indisponibil? Se rezolvă!

Cuptorul este indisponibil? Se rezolvă!

Dacă cuptorul tău este ocupat cu altceva, dacă vrei să nu îl mai pornești sau vrei o variantă mai

Nu știi să frămânți? Nu-i nimic!

Nu știi să frămânți? Nu-i nimic!

Nu ai cum și nici nu trebuie să le știi pe toate în viață. Preocupările și activitățile oamenilor s-au

Gustul amintirilor se prepară la Thermomix și se coace în cuptor

Este ceva inexplicabil în mirosul și gustul pâinii proaspete de casă, al gogoșilor și al plăcintelor sărate ori dulci pentru că te poartă în timp cu fiecare ocazie. Ar fi păcat să nu te bucuri de aceste arome doar pentru că nu ai timp și energie să lucrezi ore întregi la un aluat sau fiindcă nu ai experiență.

Toate reținerile tale în ceea ce privește făina și aluatul devin doar niște închipuiri cu Thermomix. Funcția de frământare a aparatului de gătit te scutește de efort, de dezordinea din bucătărie și de posibile greșeli. Rețetele de produse de panificație din această platformă, special concepute pentru Thermomix, sunt precise și clare, astfel că rezultatele sunt ca și garantate.

Aluatul nu va mai avea secrete față de tine cu Thermomix.

Alt tip de ajutor în bucătărie
pe care Thermomix ți-l oferă

VEZI TOATE

Diversificarea bebelușului, floare la ureche

Toate bune și frumoase până când gălușca se apropie de 6 luni și încep întrebările, sfaturile, grijile și numeroasele ustensile de bucătărie care nu par că au loc. Cu Thermomix vei avea toate aparatele și crăticioarele necesare încorporate într-un singur aparat. Acest robot de bucătărie face minuni pentru părinți și bunătăți pentru bebeluși.

Blogul GoostoMix

Cum și ce gătim. Viață sănătoasă. Stare de bine. Fericire și zile senine. Informații care ajută la menținerea sănătății și a echilibrului în viață.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!