Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Hai și tu în echipa GoostoMix!

Este mereu nevoie de oameni deschiși și pasionați pentru a promova un stil de viață sănătos, iar dacă tu te consideri unul dintre ei, așteptăm CV-ul tău prin completarea formularului sau la adresa hello@goostomix.ro.

Job Social Media Expert

Job Social Media Expert

Dacă ai o pasiune pentru tot ce ”prinde” în viața virtuală și observi tot ce o schimbă ești omul potrivit pentru acest post. În teorie, stai pe Facebook toată ziua. Practic, dezvolți strategii și campanii, planuri de conținut și tot ce e mai interesant pentru ca utilizatorii să se transforme în cumpărători.
Află mai multe
Job Agent de vânzări

Job Agent de vânzări

Atunci când ai la dispoziție și produse de cea mai bună calitate care aduc reale beneficii în viața consumatorilor este importantă să ai și experți în vânzări. Ne mărim și întregim echipa. Avem nevoie de super oameni de vânzări care să să înțeleagă pe deplin produsele GoostoMix, utilitatea și rolul acestora.
Află mai multe
Job Copywriter

Job Copywriter

Te vom numi Goostowriter. Noi avem idei, inițiativă și curaj, suntem la curent cu trenduri și noutăți și punem în aplicare proiecte îndrăznețe, încercăm constant să ne auto-depășim, dar nu ne pricepem la cuvinte așa cum o face un specialist în content writing și/sau copywriting. Tu te pricepi?
Află mai multe
Job Account Manager

Job Account Manager

Marketingul este un mecanism complex în care fiecare piesă are rolul ei. Una dintre cele mai importante este Account Managerul, el coordonează și urmărește evoluția situațiilor. Avem nevoie de un Account Manager cu abilități de comunicare, atenție la detalii și cunoștințe în vânzarea online.
Află mai multe
Job Graphic Designer

Job Graphic Designer

Graphic Designer cu accent pe farfurie? Branding, vizualuri, campanii și actualizări de site? Îți sună cunoscut? Pe lângă talent, ne dorim ca viitorul nostru grafician să dețină o viziune specifică și responsabilitate vizuală. Imaginile vorbesc de la sine, de cele mai multe ori. Iar dacă tu știi să le construiești, noi știm să te răsplătim pe măsură.
Află mai multe
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!