Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

CookBook: 10 rețete pentru Paște

CookBook: 10 rețete pentru Paște

Descarcă CookBook-ul

Completează datele de mai jos și noi îți trimitem CookBook-ul dorit pe e-mail.

10 rețete pentru Paște de la GoostoMix. Sărbătorește cu preparate delicioase, gătite cu ușurință!

Descarcă pe telefon, tabletă, laptop sau printează CookBook-ul cu rețete GoostoMix și bucură-te de sărbători delicioase!

Prepară bunătăți și specialități fără efort

Cartea de rețete de Paște te așteaptă cu idei delicioase de rețele pe care să le pregătești pentru masa festivă. Gătești totul mai ușor și ai mereu aproape indicații explicate în rețetele de la GoostoMix. Cu aparatul multifuncțional de gătit, îmbini rețetele tradiționale cu gătitul modern și obții preparate irezistibile, preparate rapid!

Pregătește preparate sănătoase pentru familie

Ai grijă de familia ta preparând o masă de Paște echilibrată și delicioasă! Preparatele din cookbook-ul de rețete de Paște sunt gătite prin tehnicile sănătoase ale aparatului de bucătărie și folosesc ingrediente naturale. Înveselește toată familia cu bucatele delicioase și nutritive special pregătite pentru Paște!

Gătește masa de Paște ca un bucătar chef

Drobul, pasca, preparatele cu miel și cu ouă sunt perfecte pentru masa de Paște. În acest CookBook găsești inspirație pentru gătit, dar și rețetele pe care să le urmezi pentru a obține deliciile de care ți-am povestit. Fii încrezător în propriile puteri, înarmează-te cu un robot multifuncțional și ești gata pregătești masa de Paște!

Rețete tradiționale alături de preparate internaționale, totul în CookBook-ul GoostoMix

Cartea de rețete de Paște te ajută să gătești mai ușor

În eBook-ul cu preparate de Paște de la GoostoMix găsești 10 rețete delicioase speciale pentru această sărbătoare. Fiecare rețetă este explicată pas cu pas și găsești și indicații despre cum să setezi funcțiile robotului multifuncțional de gătit. Nu trebuie să te preocupi decât de pregătirea ingredientelor și de alegerea rețetelor, căci gătitul propriu-zis este mai ușor decât crezi.

În plus, ți-am pregătit și câteva sfaturi despre cum să vopsești ouăle ca pe vremea bunicilor. Avem câteva alternative naturale pentru vopseaua din comerț, așa că aruncă un ochi dacă vrei să colorezi ouăle folosind plante și fructe!

Gătește rețete nutritive potrivite pentru masa de Paște

Cartea de rețete pentru Paște conține preparate delicioase și pline de nutrienți. Oferă organismului preparate variate și asigură-te că mănânci bunătățile în cantități moderate. Pune pe masă și o salată verde ca să meargă mai bine preparatele din carne și ouă și cheamă-ți apropiații să vă bucurați împreună de gusturile diverse ale rețetelor tale!

Multe dintre rețetele selectate se pregătesc la cuptor, prin fierbere sau folosind alte tehnici echilibrate. Uleiul este folosit cu măsură, iar prăjirea este evitată, astfel încât rețetele să fie echilibrate și să nu îngreuneze digestia.

Carte de rețete de Paște, cu explicații pas cu pas

Chiar dacă ești la început în domeniul gastronomiei, cu rețetele din CookBook-ul de Paște de la GoostoMix ai la îndemână 10 opțiuni de preparate principale și deserturi pentru masa de sărbătoare. Cu explicațiile ușor de înțeles din rețetele simple și cu puțină îndemânare, poți ajunge un bucătar desăvârșit. Masa de Paște merită să fie umplută de bunătăți mai ales dacă sărbătorești în familie!

Adaptează stilul de gătit la tehnologiile nou apărute și profită din plin de timpul pe care îl câștigi gătind cu ajutor din partea aparatului multifuncțional de gătit. În timp ce el își face treaba, tu poți merge să petreci timp cu familia.

Cartea de rețete de Paște oferită de GoostoMix este o sursă de inspirație pentru masa festivă, în care găsești preparate potrivite acestui moment din an. Îți dorim un Paște luminat, sărbătorit în tihnă cu familia!

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!