Re╚Ťetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate ╚Öi nu sunt testate Vorwerk.

CookBook: 10 re╚Ťete pentru Pa╚Öte

CookBook: 10 re╚Ťete pentru Pa╚Öte

Descarc─â CookBook-ul

Completeaz─â datele de mai jos ╚Öi noi ├«╚Ťi trimitem CookBook-ul dorit pe e-mail.

10 re╚Ťete pentru Pa╚Öte de la GoostoMix. S─ârb─âtore╚Öte cu preparate delicioase, g─âtite cu u╚Öurin╚Ť─â!

Descarc─â pe telefon, tablet─â, laptop sau printeaz─â CookBook-ul cu re╚Ťete GoostoMix ╚Öi bucur─â-te de s─ârb─âtori delicioase!

Prepar─â bun─ât─â╚Ťi ╚Öi specialit─â╚Ťi f─âr─â efort

Cartea de re╚Ťete de Pa╚Öte te a╚Öteapt─â cu idei delicioase de re╚Ťele pe care s─â le preg─âte╚Öti pentru masa festiv─â. G─âte╚Öti totul mai u╚Öor ╚Öi ai mereu aproape indica╚Ťii explicate ├«n re╚Ťetele de la GoostoMix. Cu aparatul multifunc╚Ťional de g─âtit, ├«mbini re╚Ťetele tradi╚Ťionale cu g─âtitul modern ╚Öi ob╚Ťii preparate irezistibile, preparate rapid!

Pregătește preparate sănătoase pentru familie

Ai grij─â de familia ta prepar├ónd o mas─â de Pa╚Öte echilibrat─â ╚Öi delicioas─â! Preparatele din cookbook-ul de re╚Ťete de Pa╚Öte sunt g─âtite prin tehnicile s─ân─âtoase ale aparatului de buc─ât─ârie ╚Öi folosesc ingrediente naturale. ├Änvesele╚Öte toat─â familia cu bucatele delicioase ╚Öi nutritive special preg─âtite pentru Pa╚Öte!

Gătește masa de Paște ca un bucătar chef

Drobul, pasca, preparatele cu miel ╚Öi cu ou─â sunt perfecte pentru masa de Pa╚Öte. ├Än acest CookBook g─âse╚Öti inspira╚Ťie pentru g─âtit, dar ╚Öi re╚Ťetele pe care s─â le urmezi pentru a ob╚Ťine deliciile de care ╚Ťi-am povestit. Fii ├«ncrez─âtor ├«n propriile puteri, ├«narmeaz─â-te cu un robot multifunc╚Ťional ╚Öi e╚Öti gata preg─âte╚Öti masa de Pa╚Öte!

Re╚Ťete tradi╚Ťionale al─âturi de preparate interna╚Ťionale, totul ├«n CookBook-ul GoostoMix

Cartea de re╚Ťete de Pa╚Öte te ajut─â s─â g─âte╚Öti mai u╚Öor

├Än eBook-ul cu preparate de Pa╚Öte de la GoostoMix g─âse╚Öti 10 re╚Ťete delicioase speciale pentru aceast─â s─ârb─âtoare. Fiecare re╚Ťet─â este explicat─â pas cu pas ╚Öi g─âse╚Öti ╚Öi indica╚Ťii despre cum s─â setezi func╚Ťiile robotului multifunc╚Ťional de g─âtit. Nu trebuie s─â te preocupi dec├ót de preg─âtirea ingredientelor ╚Öi de alegerea re╚Ťetelor, c─âci g─âtitul propriu-zis este mai u╚Öor dec├ót crezi.

├Än plus, ╚Ťi-am preg─âtit ╚Öi c├óteva sfaturi despre cum s─â vopse╚Öti ou─âle ca pe vremea bunicilor. Avem c├óteva alternative naturale pentru vopseaua din comer╚Ť, a╚Öa c─â arunc─â un ochi dac─â vrei s─â colorezi ou─âle folosind plante ╚Öi fructe!

G─âte╚Öte re╚Ťete nutritive potrivite pentru masa de Pa╚Öte

Cartea de re╚Ťete pentru Pa╚Öte con╚Ťine preparate delicioase ╚Öi pline de nutrien╚Ťi. Ofer─â organismului preparate variate ╚Öi asigur─â-te c─â m─ân├ónci bun─ât─â╚Ťile ├«n cantit─â╚Ťi moderate. Pune pe mas─â ╚Öi o salat─â verde ca s─â mearg─â mai bine preparatele din carne ╚Öi ou─â ╚Öi cheam─â-╚Ťi apropia╚Ťii s─â v─â bucura╚Ťi ├«mpreun─â de gusturile diverse ale re╚Ťetelor tale!

Multe dintre re╚Ťetele selectate se preg─âtesc la cuptor, prin fierbere sau folosind alte tehnici echilibrate. Uleiul este folosit cu m─âsur─â, iar pr─âjirea este evitat─â, astfel ├«nc├ót re╚Ťetele s─â fie echilibrate ╚Öi s─â nu ├«ngreuneze digestia.

Carte de re╚Ťete de Pa╚Öte, cu explica╚Ťii pas cu pas

Chiar dac─â e╚Öti la ├«nceput ├«n domeniul gastronomiei, cu re╚Ťetele din CookBook-ul de Pa╚Öte de la GoostoMix ai la ├«ndem├ón─â 10 op╚Ťiuni de preparate principale ╚Öi deserturi pentru masa de s─ârb─âtoare. Cu explica╚Ťiile u╚Öor de ├«n╚Ťeles din re╚Ťetele simple ╚Öi cu pu╚Ťin─â ├«ndem├ónare, po╚Ťi ajunge un buc─âtar des─âv├ór╚Öit. Masa de Pa╚Öte merit─â s─â fie umplut─â de bun─ât─â╚Ťi mai ales dac─â s─ârb─âtore╚Öti ├«n familie!

Adapteaz─â stilul de g─âtit la tehnologiile nou ap─ârute ╚Öi profit─â din plin de timpul pe care ├«l c├ó╚Ötigi g─âtind cu ajutor din partea aparatului multifunc╚Ťional de g─âtit. ├Än timp ce el ├«╚Öi face treaba, tu po╚Ťi merge s─â petreci timp cu familia.

Cartea de re╚Ťete de Pa╚Öte oferit─â de GoostoMix este o surs─â de inspira╚Ťie pentru masa festiv─â, ├«n care g─âse╚Öti preparate potrivite acestui moment din an. ├Ä╚Ťi dorim un Pa╚Öte luminat, s─ârb─âtorit ├«n tihn─â cu familia!

Newsletter

Aboneaz─â-te la newsletter-ul nostru! Vei primi nout─â╚Ťi, articole, informa╚Ťii despre hidratare ╚Öi alimenta╚Ťie pentru s─ân─âtatea ta!