Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

eBook: Apa Beauty – de ce să o folosești și ce cosmetice poate să înlocuiască

eBook: Apa Beauty – de ce să o folosești și ce cosmetice poate să înlocuiască

Descarcă eBook-ul

Completează datele de mai jos și noi îți trimitem eBook-ul dorit pe e-mail.

Descoperă una dintre soluțiile pe care le recomandăm noi pentru îngrijirea blândă a pielii și părului: Apa Beauty!

Aceasta este furnizată de ionizatoarele de apă pe care echipa GoostoMix le-a testat, le folosește zi de zi și le recomandă comunității pe care o formează în jurul unui stil de viață pe cât de activ, pe atât de sănătos și conștient.

Pielea și părul au nevoie de cosmetice blânde, fără chimicale

Organismul are propriile sale mecanisme de îngrijire și protecție, pe care este bine să le menținem funcționale. Folosind produse de îngrijire care conțin ingrediente iritante, toxice, agresive și care pot provoca reacții adverse, pui în pericol bariera protectoare a pielii și sănătatea scalpului și firului de păr. Produsele pe care le utilizezi este indicat să respecte nevoile pielii și părului tău, să aibă un pH potrivit și cât mai apropiat de pH-ul natural al acestora și să fie curate, fără ingrediente periculoase.

Apa Beauty este un produs 100% natural, cu pH adaptat pielii

Ionizatoarele noastre de apă generează o soluție fără chimicale, fără iritanți, cu pH-ul între 4,5 și 6, ideală pentru îngrijirea blândă a tenului, pielii corpului și părului, dar și pentru îngrijirea pielii nou-născuților și pentru alte utilizări casnice: Apa Beauty. Datorită pH-ului și proprietăților astringente, este perfectă de introdus în rutinele de înfrumusețare. Le poți descoperi în eBook-ul nostru! Descarcă-l gratuit și citește despre cum să utilizezi Apa noastră Beauty pentru a avea grijă de piele și păr!

Ionizatorul de apă îți oferă soluții de îngrijire pentru piele și ten

Apele generate de ionizatoarele noastre înlocuiesc zeci de produse cosmetice, începând de la cele pentru demachiere și curățare a pielii, până la produse de îngrijire a părului, precum balsamul de păr. Află din eBook care sunt utilizările Apei noastre Beauty și descoperă cum să îți îngrijești pielea și părul folosind soluții 100% naturale, fără iritanți. Astfel, eviți să intri în contact cu substanțe toxice, cumperi mai puțin plastic și economisești banii pe care îi cheltuiai înainte pe aceste produse.

Descarcă gratuit eBook-ul despre îngrijirea naturală a pielii și părului și renunță la unele cosmetice nesigure din comerț!

Alege să ai grijă de corpul tău utilizând produse blânde, adaptate nevoilor pielii și părului tău!

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!