Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

eBook: Top 5 cele mai toxice alimente

eBook: Top 5 cele mai toxice alimente

Descarcă eBook-ul

Completează datele de mai jos și noi îți trimitem eBook-ul dorit pe e-mail.

Care este soluția pentru a consuma apă și alimente curate, fără urme de pesticide? Am descoperit-o și testat-o noi, și o împărtășim și cu tine!

Descarcă eBook-ul Top 5 cele mai toxice alimente și descoperă soluția 100% naturală care înlătură eficient bună parte din reziduurile de pesticide de pe alimente.

Fructele conțin chimicale periculoase

Merele, cireșele, perele, aproape toate fructele la care te poți gândi conțin reziduuri de pesticide. De ce? Pentru că producătorii le folosesc pentru a alunga dăunătorii și pentru a proteja plantele și pomii de eventuale boli specifice. Chiar și fructele considerate BIO pot avea, în anumite circumstanțe, reziduuri de pesticide, deoarece le pot capta din aer sau din sol. Astfel, niciodată nu știi ce îți pui în farfurie dacă nu cureți corespunzător alimentele.

Legumele prezintă reziduuri de pesticide

Erbicidele, fungicidele, acaricidele sunt pesticide des întâlnite în culturile de legume, fiindcă protejează plantele de buruieni și dăunători. Deși pesticidele sunt benefice pentru producție, ele pot fi periculoase pentru sănătate, mai ales dacă ajung în organism în cantități însemnate. Substanțele regăsite în studiul pe care l-am menționat se înscriu în categorii precum neurotoxine, perturbatori hormonali și posibil cancerigene.

Apa poate fi contaminată cu pesticide

Apa este unul dintre nutrienții esențiali pentru organism, iar în studiul pe care l-am avut în vedere apa este în top 5 alimente cu cele mai multe reziduuri de pesticide. Este vorba despre un anumit tip de apă, despre care afli mai multe în ebook-ul nostru. Este important de menționat că apa poate fi contaminată cu diverse substanțe toxice din aer și din sol, astfel că trebuie să ai grijă la sursa de apă de unde colectezi apa de băut.

Descarcă eBook-ul gratuit și află cum să iei măsuri pentru a evita reziduurile de chimicale din apa de băut și de pe alimente!

eBook-ul Top 5 cele mai toxice alimente îți oferă o vedere de ansamblu asupra pericolului din alimentația ta: pesticidele.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!