Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Job Account Manager

Marketingul este un mecanism complex în care fiecare piesă are rolul ei. Una dintre cele mai importante este Account Managerul, el coordonează și urmărește evoluția situațiilor. Avem nevoie de un Account Manager cu abilități de comunicare, atenție la detalii și cunoștințe în vânzarea online.

Experiență necesară

  • Cunoștințe de Advertising, Social Media și Digital Marketing.
  • Experiență de cel puțin 3 ani în domeniu.
  • Gândire analitică și o bună organizare.
  • Experiență cu Facebook Ads și platforma WordPress.
  • Abilități de comunicare în echipă și cu clienți/colaboratori.

Responsabilități

Tu ești omul care trebuie să lege întreaga echipă și care știe mereu cine, ce face, cum face și când termină. Vei organiza și urmări task-urile echipei pentru a te asigura că totul decurge conform planului.

Verifici și acorzi feedback task-urilor efectuate astfel încât fiecare membru al echipei să înțeleagă ce nu este bine și cum poate evolua.

Tot tu vei ține legătura cu clienții/colaboratorii, le vei răspunde la întrebări/nelămuriri și le vei oferi soluții la telefon, în scris sau chiar în cadrul unor întâlniri.

Ești responsabil de coordonarea proiectului GoostoMix, de optimizarea resurselor disponibile și este obligatoriu să te bucuri alături de noi când rezultatele depășesc așteptările.

Hai să ne cunoaștem!

Dacă descrierea îți vine mănușă și crezi că suntem pe aceeași lungime de undă lasă-ne prin formularul de mai jos datele tale! Îți scriem cât de curând.
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!