Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Job Agent de vânzări

Căutăm vânzător însetat. Atunci când ai la dispoziție și produse de cea mai bună calitate care aduc reale beneficii în viața consumatorilor este important să ai și experți în vânzări. Ne mărim și întregim echipa. Avem nevoie de super oameni de vânzări care să să înțeleagă pe deplin produsele GoostoMix, utilitatea și rolul acestora.

Ce vrem de la tine - Experiență

  • Experiență de minim 3 ani în vânzări B2C sau B2B, atitudine pozitivă, entuziasm, bună organizare.
  • Să ai mereu noi tehnici de negociere, strategie de comunicare și capacitate de analiză.
  • Cunoștințe în psihologia umană, astfel încât să identifici rapid nevoile consumatorilor.
  • Să ai o rată de închidere a vânzărilor de care ești mândru, realizări relevante în domeniul vânzărilor.
  • Să nu te mulțumești cu doar 2.000 de euro pe lună.

Ce îți oferim?

Înainte de orice, vei face parte dintr-o echipă plină de energie și vibe bun care te va susține în demersurile tale, un mediu în care poți crește într-un ritm alert. Nici nu îți imaginezi cât de alert. În plus, pentru că știm cât de important este să înțelegi produsul, ca Sales Superhero GoostoMix, beneficiezi de o instruire riguroasă, demo-uri și chiar testarea produselor acasă la tine.

Sistem de lucru: așa cum îți dorești.

Asta înseamnă că ai posibilitatea să lucrezi de acasă full time, de la birou full time sau mixt, în funcție de cum vom stabili împreună. Munca în echipa noastră presupune atât muncă de birou, cât și deplasări pe teren.

Tu alegi cum vrei să-ți desfășori activitatea. Pe noi ne interesează rezultatele.

Plată sub formă de comision din vânzări și bonusuri pentru atingerea targetului lunar și trimestrial + contract de muncă dacă vom considera că e musai.

Hai să ne cunoaștem!

Dacă descrierea îți vine mănușă și crezi că suntem pe aceeași lungime de undă lasă-ne prin formularul de mai jos datele tale! Îți scriem cât de curând.
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!