Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Job Copywriter

Te vom numi Goostowriter. Noi avem idei, inițiativă și curaj, suntem la curent cu trenduri și noutăți și punem în aplicare proiecte îndrăznețe, încercăm constant să ne auto-depășim, dar nu ne pricepem la cuvinte așa cum o face un specialist în content writing și/sau copywriting. Tu te pricepi?

Ce experiență sperăm să ai ca să lucrezi cu noi

  • Cunoștințe și experiență în content writing și basic SEO.
  • Experiență în redactarea de articole și advertoriale.
  • Experiență de cel puțin un an în Social Media.
  • Cunoștințe în noțiuni de branding de bază
  • Creativitate și idei, entuziasm și multe vorbe de duh.

Responsabilitățile tale pe lista de to do

În calitate de copywriter GoostoMix vei redacta articole pentru blog, articole de presa și comunicate de presă despre GoostoMix, dar și despre produsele pe care platforma noastrp le promovează.

Treaba ta este să dezvolți texte pentru postări de Social Media, mecanisme de concursuri și campanii tematice construite în jurul brandului.

Vizualurile realizate de designerii GoostoMix au nevoie de copy-uri smart de la tine, iar în cazul în care decidem să ne mărim echipa vei avea de redactat anunțuri precum acesta.

Ocazional te vom ruga să ne ajuți atunci când nu reusim să ne facem înțeleși în diverse situații, pentru că tu ai la urma urmei „cuvintele la tine”.

Hai să ne cunoaștem!

Dacă descrierea îți vine mănușă și crezi că suntem pe aceeași lungime de undă lasă-ne prin formularul de mai jos datele tale! Îți scriem cât de curând.
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!