Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Job Specialist Social Media

Servești Social Media pe pâine? Și noi! Dacă ai o pasiune pentru tot ce ”prinde” în viața virtuală și observi tot ce o schimbă ești omul potrivit pentru acest post. În teorie, stai pe Facebook toată ziua. Practic, dezvolți strategii și campanii, planuri de conținut și tot ce e mai interesant pentru ca utilizatorii să se transforme în cumpărători.

Cerințele noastre de la Specialistul Social Media

  • Dezvolți campanii în Social Media de cel puțin 3 ani.
  • Ai cunoștințe și experiență cu Facebook Business Manager.
  • Există cel puțin o campanie cu care te mândrești.
  • Ai gândire strategică și abilități de comunicare targetată.
  • Ai idei proaspete, inovative, eficiente, îți place să experimentezi.

Ce vei face în echipa noastră, ce provocări vei întâmpina

Dezvolți strategii de comunicare adaptate platformei GoostoMix, le implementezi organizat prin comunicare regulată pe pagini de Facebook, Instagram și Pinterest.

Lucrezi îndeaproape cu echipa de creație pentru calendare impecabile, vii cu idei noi de promovare și expunere, integrezi noi campanii de vânzare și comunicare, organizezi concursuri și creezi materiale noi de conținut. Pe scurt.

Ce găsești la noi

GoostoMix este o echipă de oameni pasionați și dedicați bucătăriilor moderne, tehnologiei, alimentelor sănătoase și hidratării corecte. Noi credem în puterea stilului de viață sănătos și a tehnologiei. GoostoMix vine mereu cu idei proaspete și îndrăznețe care promovează aceste pasiuni.

Și tu ai idei proaspete și îndrăznețe? Completează datele tale în formularul de mai jos și îți scriem cât de curând.

 

Hai să ne cunoaștem!

Dacă descrierea îți vine mănușă și crezi că suntem pe aceeași lungime de undă lasă-ne prin formularul de mai jos datele tale! Îți scriem cât de curând.
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!