Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Pandișpan cu multe vișine la Thermomix

Cu un gust dulce-acrișor inconfundabil, pandișpanul cu vișine este un desert aerat, pufos și foarte gustos pe care îl poți servi între mese sau alături de o ceașcă de cafea ori ceai la micul dejun. Prepară și tu această rețetă ușoară și rapidă la Thermomix.

Rețetă goostomizată de
Delia, mereu pe fugă

Creează-ți un cont pe GoostoMix și colecționează rețetele preferate sau adaugă chiar tu unele noi!

Timp de preparare:15 min.

Timp total de gătire:60 min.

Dificultate:Ușor

Cantitate:8 porții

INGREDIENTE pandișpan cu vișine

Bifează ingredientele pe măsură ce le pui în coșul de cumpărături.

CUM PREPARI CU THERMOMIX pandișpan cu vișine

CUM PREPARI CU THERMOMIX pandișpan cu vișine

    0 / 5


Timp de preparare:15 min.

Timp total de gătire:60 min.

Dificultate:Ușor

Cantitate:8 porții

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
  2. Spală și scoate sâmburii din vișine. Ar trebui să ai 700 de g de vișine fără sâmburi. *Poți folosi și mai puține, doar că vei obține un gust mai puțin intens.
  3. Pune în bolul de mixare 210 g apă minerală, 150 g ulei, 240 g zahăr, 375 g făină, 3 ouă, 1 plic de praf de copt, 2 lingurițe de zahăr vanilat, 2 lingurițe de esență de vanilie și amestecă 10 sec./viteza 5.
  4. Pune hârtie de copt într-o tavă pentru cuptor. *Îți recomandăm să folosești o tavă cu diametrul de 30 cm, una de 30×40 cm sau chiar tava cuptorului, doar că în ultima situație prăjitura nu va fi foarte înaltă, dar tot va fi bună.
  5. Pune ⅔ din aluat în tavă, apoi pune vișinele pe toată suprafața și, cu o lingură, pune peste vișine restul de aluat.
  6. Coace în cuptor 40-50 minute sau până când devine aurie.
  7. Lasă să se răcească o oră înainte de a o tăia. Sau măcar 30 de minute dacă mirosul te ține prea aproape.

Ustensile necesare

Tavă de cuptor, hârtie de copt, o lingură

Sfaturi utile pentru pandișpan cu vișine preparat la Thermomix

Lasă prăjitura să se răcească complet în tavă înainte de servire. Dacă o scoți din tavă înainte să se răcească există posibilitatea să se sfărâme sau să se rupă în forme inegale.

Presară puțin zahăr pudră deasupra pandișpanului înainte de servire.

Poți decora pandișpanul cu vișine și cu puțină extra dulceață la final.

Lasă un comentariu, îmbunătățește rețeta!

Te invităm să gătești și alte rețete

Dulceață de zmeură la Thermomix
33 min.

Dulceață de zmeură la Thermomix

Nectarul zmeurei coapte cu bucăți mari de fructe în el este gata de pus la borcan sau de întins pe pâine proas...

Rețetă goostomizată de
Sonia, fan înfocat al dulciurilor

Bomboane raw vegane cu pudră de maca și semințe
2 min.

Bomboane raw vegane cu pudră de maca și semințe

Dulci, aromate, pline de nutrienți și grăsimi bune, bomboanele raw vegane cu pudră de maca și semințe reprezin...

Rețetă goostomizată de
Antonia, vegetariană creativă

Sangria la Thermomix
10 min.

Sangria la Thermomix

O băutură gustoasă și răcoritoare, tocmai bună pentru a sărbători mici reușite. Sangria se prepară rapid și uș...

Rețetă goostomizată de
Delia, mereu pe fugă

Rețete cu fructe și legume de sezon

Cele mai bune fructe și legume sunt cele autohtone, consumate la timpul lor. Descoperă rețete la Thermomix cu ingrediente pe care le găsești acum la piață și bucură-te de tot ce are vara de oferit. Corpul tău va avea parte de o mulțime de nutrienți, în timp ce tu te bucuri de o varietate de gusturi.

[formular_comanda]
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!