Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Super ajutorul pentru vegani și vegetarieni

Thermomix încurajează regimul alimentar vegan și vegetarian

Thermomix încurajează regimul alimentar vegan și vegetarian

Aparatul de gătit Thermomix este versatil ceea ce înseamnă că poți găti la el orice tip de ingredient. Poți face brânză vegană sau lapte vegetal din diferite ingrediente, poți folosi în el diverse tipuri de cereale, semințe, leguminoase, fructe, legume și verdețuri și astfel ai parte de un regim alimentar diversificat și bogat.

Alimentație diverisificată pentru vegani și vegetarieni

Alimentație diverisificată pentru vegani și vegetarieni

Este important ca ingredientele pe care le folosești să își păstreze nutrienții, vitaminele și proprietățile într-o măsură cât mai mare. Organismul tău are nevoie de toate aceste substanțe și cu ajutorul funcțiilor de sotare, fierbere și mai ales de gătire la aburi ale Thermomix-ului păstrezi proprietățile ingredientelor.

Cu Thermomix veganii și vegetarienii își mențin sănătatea

Cu Thermomix veganii și vegetarienii își mențin sănătatea

Vegan sau vegetarian, gătitul nu trebuie să reprezinte o provocare sau o activitate care îți consumă timpul, iar din acest punct de vedere, Thermomix este alegerea ideală. Gătești rapid, nu ai nevoie de ustensile și vase suplimentare și poți prepara un meniu complet într-un timp foarte scurt. 

Lapte vegetal de casă aveți? De toate felurile

Lapte vegetal de casă aveți? De toate felurile

Laptele vegetal este un produs foarte apreciat atât de către vegetarieni și vegani, cât și de persoanele cu un

Smântână, brânză, parmezan vegan? Sigur!

Smântână, brânză, parmezan vegan? Sigur!

Te-ai intrebat până acum cât de greu poate fi să prepari smântână vegană? Sau brânză ori parmezan? Poate că

Cu Thermomix prepari ușor delicii vegane și vegetariene

Oricare ar fi regimul tău alimentar, gustul preparatelor servite primează. Cu Thermomix gătești rapid, diversificat și sănătos o paletă largă de ingrediente, iar pentru inspirație ai la dispoziție o categorie specială de rețete pe platforma GoostoMix.

Mai mult, cu Thermomix poți prepara alimente pe care le prepari cu greu în mod tradițional ori le cumperi direct din magazine pentru că nu ai la dispoziție timpul necesar pe care metoda tradițională îl presupune. Nu mai trebuie să cumperi lapte de migdale sau brânză de caju pentru că le poți prepara chiar tu, la tine acasă, într-un timp record. 

Cu Thermomix, aceste preparate se fac în doar câteva minute și tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele în aparat și să setezi conform rețetei pe care ai ales-o. Preparate complete sau specialități vegane, pe toate le gătești cu Thermomix.

Alt tip de ajutor în bucătărie
pe care Thermomix ți-l oferă

VEZI TOATE

Diversificarea bebelușului, floare la ureche

Toate bune și frumoase până când gălușca se apropie de 6 luni și încep întrebările, sfaturile, grijile și numeroasele ustensile de bucătărie care nu par că au loc. Cu Thermomix vei avea toate aparatele și crăticioarele necesare încorporate într-un singur aparat. Acest robot de bucătărie face minuni pentru părinți și bunătăți pentru bebeluși.

Blogul GoostoMix

Cum și ce gătim. Viață sănătoasă. Stare de bine. Fericire și zile senine. Informații care ajută la menținerea sănătății și a echilibrului în viață.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!