Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Tipuri de apă ionizată

Apa nu este de un singur fel, iar cu ajutorul ionizatoarelor recomandate de noi vei descoperii că apa este mult mai mult decât ceea ce pare la prima vedere.

Câte tipuri de apă poți obține cu ionizatoarele recomandate de noi

Transformă apa de la robinet în apă ionizată, microstructurată, antioxidantă sau în detergent ori degresant cu o atingere de buton.

Da, ai citit bine. Ionizatoarele pe care noi ți le prezentăm și recomandăm pe această platformă sunt realizate cu tehnologie de grad medical și pot produce 5 tipuri de apă cu 7 valori de pH diferite.

Fiecare tip de apa are câte o întrebuințare specifică care te va surprinde plăcut. De la apa alcalină pentru băut cu proprietăți de hidratare intensă șa apă Beauty sau dezinfectant, descoperă-le pe toate mai jos!

Câte tipuri de apă poți obține cu ionizatoarele recomandate de noi

Apă puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant natural

Elimină din viața ta chimicalele și dezinfectează întreaga locuință, răni și afte bucale cu această apă puternic acidă. De la jucării pentru bebeluși și cărucioare, până la tacâmuri și periuțe de dinți, apa cu pH 2,5 va curăța eficient toate suprafețele.

Află mai multe

Apă Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijire personală

Pentru că are un pH ușor acid ca și pielea, această apă este produsul de bază pentru curățarea, hidratarea și îngrijirea pielii. Are putere astringentă, curăță în profunzime, combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii și este un ingredient de bază pentru tratamentele și preparatele cosmetice.

Află mai multe

Apă neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă pentru copii, apă Clean, sau apă plată, proaspătă, filtrată atent de toate impuritățile și clorul dezinfectant, pe care poți apoi să o dai copilului sau o poți bea și tu, în funcție de nevoile tale și momentul zilei.

Află mai multe

Apă ionizată alcalină cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Apa cu un pH cuprins între 8,5 și 9,5 pe care o produc ionizatoarele recomandate de noi este microstructurată, antioxidantă, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea organismului.

Află mai multe

Apă puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa degresantă sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei. Ea poate fi folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferite suprafețe și obiecte din casă.

Află mai multe
Comandă la preț de producător!

Lasă-ne datele tale și un consultant te va contacta.

*Se adaugă un cost de transport de 35-45 euro, în funcție produsul ales.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!