Intră în cont

Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Trucuri utile pentru fructe și legume

Tot ce e mai bun din fructe și legume doar Thermomix ne oferă

Tot ce e mai bun din fructe și legume doar Thermomix ne oferă

O materie primă de calitate își pierde valorile atunci când este prelucrată necorespunzător. La fel se poate întâmpla și cu legumele și fructele atât de bogate în nutrienți și vitamine. Cu Thermomix poți găti legumele prin metode sănătoase, iar ele își păstrează intacte proprietățile.

Legumelor și fructelor le stă bine cu Thermomix

Legumelor și fructelor le stă bine cu Thermomix

Cunoscută și drept cea mai sănătoasă metodă de gătit, gătirea la aburi este unul dintre punctele forte ale aparatului de gătit Thermomix. Datorită coșului de înăbușire, sistemului Varoma și tehnologiilor care fac magia să apară, legumele și fructele capătă un gust și o textură pe care nu le vei putea obține îl alt fel.

Preparare completă, nu e nevoie de alte ustensile de bucătărie

Preparare completă, nu e nevoie de alte ustensile de bucătărie

Vase suplimentare, hotă, aragaz sau flacără deschisă? Nu ai nevoie! Poți să coci legumele, fără să faci fum în toată casa și, datorită tehnologiilor folosite de Thermomix, legumele și fructe își păstrează gustul autentic și bogat fie că sunt parte a unui preparat amplu sau sunt vedetele farfuriei.

Din Thermomix direct în borcanul pentru iarnă

Din Thermomix direct în borcanul pentru iarnă

Multe legume și fructe sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp și de aceea gospodinele au găsit

Cum coci vinete fără foc? Iată!

Cum coci vinete fără foc? Iată!

Pare incredibil? Nu este deloc incredibil, este vorba de un truc foarte simplu și util pe care îl poți

Legume și fructe delicios de simple poți pregăti doar la Thermomix

Cel mai mare avantaj pe care îl oferă gătitul legumelor și al fructelor la Thermomix este faptul că acestea își păstrează proprietățile, nutrienții și vitaminele. Iar consumul lor capătă relevanță și expresia „tot ce este mai bun din fructe și legume’’ nu mai este doar o expresie.

Un alt avantaj major îl reprezintă timpul scurt de gătire și faptul că nu este nevoie să stai și să pierzi timp în bucătărie, să amesteci, să verifici sau să supraveghezi. Pui toate legumele sau fructele în Thermomix, setezi timpul, temperatura și viteza conform rețetei și te bucuri de restul timpului tău. Poți reveni în bucătărie când preparatul este gata, un sunet al aparatului te va avertiza de acest lucru.

De la simple garnituri, la tocăniță și ghiveci de legume, până la dulcețuri și gemuri de iarnă, toate pot fi gătite la Thermomix fără efort, dezordine sau fum în casă.

Alt tip de ajutor în bucătărie
pe care Thermomix ți-l oferă

VEZI TOATE

Diversificarea bebelușului, floare la ureche

Toate bune și frumoase până când gălușca se apropie de 6 luni și încep întrebările, sfaturile, grijile și numeroasele ustensile de bucătărie care nu par că au loc. Cu Thermomix vei avea toate aparatele și crăticioarele necesare încorporate într-un singur aparat. Acest robot de bucătărie face minuni pentru părinți și bunătăți pentru bebeluși.

Blogul GoostoMix

Cum și ce gătim. Viață sănătoasă. Stare de bine. Fericire și zile senine. Informații care ajută la menținerea sănătății și a echilibrului în viață.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, rețete, meniuri rapide, informații pentru sănătatea ta!