Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Cine este producătorul ionizatoarelor de apă de la GoostoMix?

Cine este producătorul ionizatoarelor de apă de la GoostoMix?

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Ionizatoarele de apă disponibile pe website-ul nostru aparțin unui producător japonez cu peste 30 de ani experiență în domeniu, fiind aparate performante cu tehnologie modernă. Aceste aparate produc 5 tipuri de apă cu 7 niveluri diferite de pH, generând apă curată antioxidantă de băut, apă de băut pentru copii, apă pentru înfrumusețare, apă cu proprietăți de dezinfectare și apă cu proprietăți de degresare.

Citește acest articol și descoperă mai multe despre producătorul japonez al ionizatoarelor noastre!

Compania fabrică ionizatoare de apă japoneze de înaltă calitate și siguranță

Producătorul japonez al ionizatoarelor de apă distribuite cu încredere de GoostoMix este o companie cunoscută din acest domeniu, fiind lider în fabricarea sistemelor de ionizare a apei, sisteme care transformă apa potabilă de la robinet în apă curată de băut, bogată în hidrogen, redusă electrolitic și cu beneficii importante pentru organism. Această apă are 3 niveluri diferite de pH: 8,5, 9 și 9,5, fiind destinată consumului zilnic. Pe lângă apa de băut, aparatul furnizează și alte 4 tipuri de apă utile în viața omului de zi cu zi.

Această companie distribuie ionizatoarele de apă în 120 de țări, având birouri în 24 de țări și 40 de locații. Ionizatoarele se vând la același preț peste tot în lume, prin intermediul consultanților independenți. Toate modelele au o durată de viață de 15-20 de ani, în funcție de modul în care îl întreții și dacă respecți cu strictețe instrucțiunile producătorului conform cărții tehnice. Diferența de model și preț se reflectă în calitățile de reducere a oxidării ale apei de băut și de eficiență și durată a consumabilelor.

Compania producătoare se ocupă exclusiv cu realizarea acestor dispozitive, fabricând chiar și piesele componente. Ionizatoarele sunt asamblate individual, apoi sunt inspectate, testate și certificate de ingineri cu înaltă pregătire. 3 dintre ionizatoarele de pe site-ul nostru, goostomix.ro, au garanție 5 ani, pe când modelul Jr. IV are garanție 3 ani. Producătorul se asigură că fiecare client are la dispoziție un service autorizat unde să ducă ionizatorul la revizia anuală, cel din țara noastră aflându-se la Brașov.

Compania japoneză producătoare a ionizatoarelor este recunoscută internațional

Recunoașterea internațională a companiei care produce ionizatoarele rezidă în certificări și medalii primite de-a lungul timpului de la organizații importante, pe care ți le prezentăm în continuare. Producătorul japonez este deținătorul:

  • certificării ISO 9001 – arată că producătorul se asigură că sistemele de ionizare sunt concentrate pe satisfacerea așteptărilor clienților prin proceduri certificate și concentrarea pe îmbunătățire continuă;
  • certificării ISO 14001 – se referă ecomanagement, ceea ce înseamnă că producătorul se concentrează pe minimizarea efectelor asupra mediului. Este cel mai recunoscut standard de mediu din lume;
  • certificării ISO 13485 – semnifică faptul că sistemul de management al calității are capacitatea de a furniza dispozitive medicale și servicii conexe care îndeplinesc cerințele de consum și de reglementare aplicabile dispozitivelor medicale;
  • medaliei „Sigiliul de Aur al Asociației pentru Calitatea Apei” – producătorul este singurul din lume care deține această medalie, oferită de WQA (Water Quality Association), asociație recunoscută în lume ca fiind liderul în certificarea excelenței apei.

Certificările ISO primite de producător atestă încrederea companiei și gradul înalt de siguranță al acesteia. ISO (Organizația Internațională de Standardizare) este o confederație internațională de stabilirea normelor în majoritatea domeniilor de activitate ce fixează standarde ale căror scop este ridicarea calității produselor la nivelul celor mai bune realizări pe plan național și mondial.

Compania japoneză care fabrică ionizatoarele de apă recomandate de noi este un producător de încredere ce aduce pe piață produse necesare în viața fiecăruia. Un ionizator de apă este mai mult decât un simplu dispozitiv de filtrare a apei. Este un sistem performant ce transformă simpla apă de la robinet în apă de băut cu proprietăți îmbunătățite, cu o structură microcluster și cu o concentrație însemnată de Hidrogen molecular, drept pentru care este puternic hidratantă și antioxidantă.

Investește într-un ionizator de apă de la GoostoMix și începe să bei apă curată și benefică pentru organism!

Producătorul japonez al ionizatoarelor este membru al Asociației de Vânzări Directe

Producătorul japonez este membru DSA (Direct Selling Association), asociație care reprezintă companiile de vânzare directă, oferind oportunități antreprenoriale distribuitorilor independenți de a comercializa produse și servicii (în mod obișnuit în afara unei instituții fixe de vânzare cu amănuntul). Doar aproximativ 200 de companii sunt membre ale acestei asociații prestigioase.

Astfel, compania producătoare a sistemelor de ionizare oferă clienților posibilități de recompensare și recuperare a achiziției. Odată ce cumperi un ionizator, ai acces la programul internațional de recompensare de la companie, prin care îți sunt remunerate recomandările. Poți accesa acest program în baza ID-ului cu numele tău, pe care îl primești după ce achiziționezi unul dintre cele 5 modele de ionizatoare de pe goostomix.ro.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre programul de recompensare și despre cum să ajungi să faci profit din asta, cere mai multe detalii consultantului tău. În urma achiziției ionizatorului, primești consultanță gratuită pe viață de la o persoană calificată care te va ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează ionizatorul, cum se folosesc apele generate de acesta și cum să îl cureți și să îl întreții astfel încât aparatul să își păstreze durata de viața îndelungată.

Compania producătoare a ionizatoarelor de apă este eco-friendly

Un lucru important de menționat despre compania producătoare este că are o viziune concentrată pe protejarea mediului înconjurător. Produsele în sine sunt alternative eco-friendly pentru apa îmbuteliată și produsele ambalate în plastic, deoarece având un ionizator în casă nu vei mai avea nevoie să cumperi apă îmbuteliată în PET, dezinfectanți, detergenți și unele cosmetice care la rândul lor sunt ambalate în plastic. Astfel, faci o achiziție benefică pentru tine, dar și pentru mediu.

De asemenea, producătorul lucrează continuu la alinierea cu standardele în vigoare privind normele de siguranță ale mediului înconjurător și pentru îmbunătățirea calității vieții generațiilor viitoare. În acest sens, compania realizează aceste demersuri și activități:

  • utilizează materiale cu un impact ecologic scăzut;
  • se concentrează pe reducerea, reutilizarea și reciclarea deșeurilor;
  • lucrează la conservarea resurselor naturale și la atingerea nivelului de eficiență energetică în scopul prevenirii încălzirii globale;
  • este la curent cu legile internaționale, normele și standardele în vigoare privitoare la siguranța și protecția mediului;
  • oferă traininguri angajaților cu scopul de a crește gradul de conștientizare asupra problemelor ce afectează mediul, ca măsuri de prevenție a accidentelor muncă și de mediu.

Astfel, nu doar că achiziția ta va însemna o reducere a consumului de plastic, însă vei încuraja o companie prietenoasă cu mediul să funcționeze în continuare și să aducă în casele oamenilor dispozitive utile care să contribuie la reducerea amprentei asupra mediului.

Vrei să fii și tu parte a unei schimbări în bine? Renunță la apa îmbuteliată și la produsele de îngrijire și de curățenie din comerț, ambalate majoritatea în plastic, și înlocuiește-le cu apele generate de ionizator. Astfel, elimini din viața ta plasticul, apa posibil contaminată, substanțele iritante și chimicalele din produsele de menaj.

Compania japoneză produce tehnologie cu grad medical

Producătorul ionizatoarelor recomandate de noi este singurul din industrie care a primit recunoașterea oficială că fabrică echipamente și componente de grad medical. Cu experiență vastă în domeniu, această companie produce exclusiv ionizatoare de apă, fiind specializați doar în această nișă. 

Este unicul producător recomandat de Asociația de Prevenție a Bolilor Geriatrice (din Japonia) și de inventatorul colonoscopului, fiind și singurul producător certificat OEM din industrie. Certificarea OEM (original equipment manufacturer) se referă la faptul că este vorba despre un producător original de echipamente, perceput ca o companie care produce piese și echipamente care pot fi comercializate de un alt producător.

Procesul de producție al ionizatoarelor de apă respectă cele mai stricte reguli și proceduri despre curățenia, siguranța și calitatea componentelor interne ale aparatului, astfel că tu vei avea timp de 15-20 de ani apă curată și cu aceleași proprietăți ca în prima zi de funcționare a dispozitivului. Îngrijit corespunzător, ionizatorul produce apă la aceeași calitate chiar și după ani de funcționare.

Comandă-ți un ionizator de apă performant, de la un producător premiat mondial

Atunci când vine vorba despre alegeri importante, legate de viața și sănătatea ta, este bine să iei decizii raportate la viitor. Dacă astăzi alegi să bei apă de la robinet, gândește-te cum va arăta organismul tău peste 10-20 de ani, în comparație cu alternativa de a bea apă curată, filtrată, fără impurități și urme de sedimente, rugină sau clor, cu proprietăți antioxidante și o putere mare de hidratare.

Ionizatorul de apă îți oferă soluții pentru sănătate: apă degresantă cu care să scoți reziduurile de pesticide de pe fructe, legume, cereale și carne, apă dezinfectantă pe care să o folosești la eliminarea bacteriilor și microorganismelor de pe mâini și suprafețe din casă. Îmbrățișează și tu o viață fără chimicale cu ajutorul unuia dintre cele 5 modele de ionizatoare disponibile pe goostomix.ro.

Investește în sănătatea ta și procură-ți unul dintre ionizatoarele noastre de apă, produse la standarde înalte în Japonia, de o companie medaliată, certificată ISO și recunoscută la nivel internațional, a cărei scop este să aducă în casele oamenilor soluții pentru o hidratare eficientă și pentru o viață fără chimicale.

Cumpără un ionizator de apă de la GoostoMix și plătești preț de producător!

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!