Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Cum să prepari ceai rece și cafea cu apa microstructurată de la ionizator?

Cum să prepari ceai rece și cafea cu apa microstructurată de la ionizator?

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Apa ionizată cu proprietăți antioxidante și cu structura moleculară microcluster este soluția ideală pentru a prepara ceai rece fără infuzie și cafea aromată și cu gust intens! Datorită proprietăților îmbunătățite ale apei de băut generate de ionizatoarele de apă de la GoostoMix, aceasta reușești să îți transforme băuturile obișnuite în adevărate delicii, fiindcă vor fi mai parfumate, mai viu colorate și mai intense.

Prepară ceai rece cu gust aromat cu apă microstructurată de la ionizator

În zilele toride de vară băuturile reci sunt cele mai căutate, însă ce faci atunci când ți-e poftă de ceai dar nu vrei să ai de a face cu ibricul, aragazul sau apa fiartă? Ei bine, am descoperit noi soluția, am testat-o și ți-o prezentăm și ție: apa antioxidantă, microstructurată cu pH alcalin generată de ionizatorul de apă. Această apă are proprietăți îmbunătățite, datorită cărora reușește să extragă aroma din ceai chiar și fără infuzie, pe care ți le prezentăm mai jos.

Apa ionizată despre care vorbim în acest articol poate fi obținută doar cu ajutorul dispozitivelor cu tehnologie japoneză pe care le găsești pe website-ul nostru, GoostoMix.ro. Ionizatoarele noastre sunt fabricate de un producător japonez cu 30 de ani experiență în domeniu, fiind aparate cu grad medical folosite în 1 din 5 case din Japonia.

Ionizatoarele de apă recomandate de noi generează 5 tipuri de apă cu 7 niveluri diferite de pH:

 • apa de băut și de gătit cu pH alcalin de 8,5, 9 și 9,5, microstructurată și antioxidantă. Poate fi folosită și pentru udarea plantelor;
 • Apa Clean cu pH 7 recomandată pentru bebeluși și copii de până la 3 ani;
 • apa pentru înfrumusețare cu pH-ul 4,5-6, potrivită pentru îngrijirea de zi cu zi a tenului și pielii corpului, dar și pentru gătit sau pentru îngrijirea blănii animalelor de companie;
 • apa degresantă BIO de uz casnic cu pH-ul 11,5, soluția ideală de a înlătura reziduurile de pesticide de pe alimente în mod natural, fiind și un bun înlocuitor pentru detergenții și produsele de curățenie din comerț;
 • apa dezinfectantă BIO, de uz extern, cu pH-ul 2,5, un dezinfectant natural potrivit pentru înlăturarea patogenilor de pe mâini și diverse suprafețe. Este numită și acid hipocloros și poate fi folosită pentru dezinfectare în domeniul alimentar.

Ionizatorul este o investiție complexă, deoarece prețul pe care îl plătești justifică zecile de produse pe care ți le oferă. Achiziționează-ți și tu un ionizator la preț de producător de la noi!

Astăzi ne concentrăm atenția pe singura apă de la ionizator cu 3 niveluri diferite de pH, mai exact apa de băut și de gătit care reușește să prepare ceai rece și cafea aromată așa cum nu ai mai băut până acum, datorită proprietăților ei îmbunătățite prin ionizare.

Apa de băut și de gătit de la ionizator prepară ceai rece datorită structurii microcluster

Aceasta este proprietatea datorită căreia apa ionizată de băut și de gătit are capacitatea de a prepara băuturi cu gust intens chiar și fără să fie încălzită. Este o apă restructurată molecular, având o structură de tip microcluster, această proprietate referindu-se la microgruparea moleculelor de apă.

În mod obișnuit, apa îmbuteliată sau de la robinet este formată din grupări de molecule mari, de câte 15-20 clustere, ceea ce înseamnă că pătrunde mai greu în interiorul celulelor și țesuturilor din organism, atunci când o bei. În schimb, apa microstructurată de la ionizatoarele noastre are o structură formată din grupări mici de câte 5-6 clustere, care pătrund mult mai ușor în celule și țesuturi. De aceea apa ionizată recomandată de noi hidratează în profunzime, fiindcă este absorbită mai ușor de corp.

Datorită structurii microcluster, apa ionizată reușește să prepare ceai fără infuzie, întrucât grupările mici de molecule dizolvă rapid plantele din pliculețele de ceai. Astfel, obții un ceai rece gustos, intens, aromat, cu o culoare vibrantă și aromă puternică.

Vrei să vezi live cum reușește apa ionizată să prepare ceai rece și să îl guști? Te invităm la un demo față-în-față în care să testezi apa microstructurată!

Iată ce întâmplă dacă faci ceai rece cu apă ionizată și cu apă de la robinet

Cel mai simplu mod prin care poți vedea diferența de structură dintre apa de la robinet sau cea îmbuteliată și apa ionizată este prin testul cu ceaiul, realizat astfel:

 • într-un pahar se pune un plic de ceai, peste care se adaugă apă rece de la robinet sau îmbuteliată. După câteva minute, apa abia ce va prinde o culoare ușor schimbată, însă gustul va rămâne aproape intact;
 • într-un alt pahar se pune un plic de ceai, peste care se adaugă apă ionizată rece. Aproape instant apa se colorează puternic și ceaiul este extras din pliculeț;
 • dacă scoatem plicul de ceai din paharul cu apă de la robinet, îl punem în alt recipient și adăugăm apă ionizată, rezultatul va fi unul surprinzător: apa ionizată se colorează și prinde un gust puternic de plante.

Cu apa ionizată poți prepara atât ceai rece, cât și ceai cald

Pentru momentele în care vrei să savurezi un ceai fierbinte, îți recomandăm să folosești tot apa ionizată, fiindcă va extrage mai bine aromele din plante. Colectează apa de la ionizator, pune-o într-un ibric, las-o la fiert și adaugă plantele. Lasă-le pentru câteva minute să se infuzeze și ceaiul este gata de consumat.

Dacă ai un ceainic sau un alt dispozitiv special pentru prepararea ceaiului, urmărește instrucțiunile producătorului. Dacă faci ceai la presa franceză, lasă plantele la infuzat cel puțin 5 minute, împinge pistonul în jos și ai un ceai gata de savurat!

Apa de la ionizator este mai mult decât o simplă apă de băut. Este o apă restructurată, antioxidantă, energizantă, care ajută digestia și nu îți lasă senzația că ți-a rămas în stomac după ce ai consumat-o. Consumă apa ionizată zilnic pentru a te hidrata corespunzător și folosește-o și pentru a prepara ceai și cafea cu gust intens, dar și feluri de mâncare principale, fiind potrivită și pentru gătit. 

Apele de la ionizator au fiecare câte mai multe utilizări. Așa cum apa ionizată de băut poate fi folosită și pentru gătit, la fel și celelalte ape au alte moduri de utilizare, ceea ce demonstrează utilitatea ionizatoarelor noastre, dar și faptul că investiția se amortizează. Folosind apele de la ionizator, economisești banii pe care i-ai fi cheltuit pe cumpărarea produselor de curățare, dezinfectare, înfrumusețare și pe apa de băut.

Comandă-ți și tu un ionizator de apă și echipează-ți bucătăria cu un aparat modern care contribuie la îmbunătățirea calității vieții!

Apa microstructurată și antioxidantă de la ionizator prepară cafea aromată și cu gust intens

Pentru a prepara cafeaua cu apa ionizată te poți folosi fie de metoda clasică, ibricul cu apă fierbinte și cafeaua adăugată după ce apa ajunge la punctul de fierbere, însă această apă poate fi folosită și pentru mașinile de făcut cafea. Alege opțiunea care ți se potrivește mai bine și folosește apa ionizată de fiecare dată când îți pregătești o cafea!

Apa ionizată este antioxidantă, astfel că sunt suplimentate proprietățile antioxidante ale cafelei. Apa ionizată conține Hidrogen Molecular, o moleculă care neutralizează efectele devastatoare ale radicalilor liberi reactivi din organism, astfel că prepararea cafelei cu apă ionizată îți va aduce în corp un plus de antioxidanți.

Este recomandat să folosești apa alcalină cu pH 9,5 atât pentru mașinile de făcut cafea, cât și pentru metodele clasice de preparare a acestei băuturi. Dacă îți faci o ceașcă de cafea la aparat, urmează instrucțiunile producătorului. Dacă îți faci cafea la ibric, procedează astfel:

 • colectează apa cu pH 9,5 de la ionizator;
 • adaugă apa într-un ibric și adu-o la punctul de fierbere;
 • adaugă cafeaua direct în ibric sau toarnă apa fierbinte direct în ceașca unde ai pus în prealabil cafeaua măcinată, în funcție de metoda pe care o preferi.

Vei obține o cafea cu gust puternic, aromată și cu un miros îmbietor, care te va trezi încă de la primele ore ale dimineții. Prepară-ți și tu cafeaua cu apa ionizată și începe-ți ziua cu o băutură intensă!

Prepară-ți băuturile preferate cu apă ionizată și te bucuri de un gust puternic și aromat! 

Dacă până acum aveai impresia că ceaiul rece preparat fără infuzie și răcire prealabilă este imposibil de obținut, apa ionizată îți demonstrează contrariul. Bucură-te de un ceai rece aromat preparat chiar la tine acasă în mai puțin de 5 minute. Ceaiul și cafeaua pot fi preparate cu succes cu apa de la ionizator, care datorită structurii microcluster extrage aromele din plante și cafea, obținând la final o băutură cu gust mai puternic și culoare mai vibrantă.

Achiziționează-ți un ionizator de apă de la GoostoMix la preț de producător și primești 5 tipuri de apă pe care le poți folosi în viața de zi cu zi, înlocuind apa îmbuteliată, apa de la robinet și produsele de înfrumusețare și curățare. Un singur dispozitiv de ionizare înlocuiește zeci de produse din comerț!

Comandă un ionizator de la GoostoMix, distribuitorul tău de încredere!

Surse:

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!