Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

De ce apa dezinfectantă de la ionizator este o soluție sigură, 100% naturală?

De ce apa dezinfectantă de la ionizator este o soluție sigură, 100% naturală?

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Ioana, mămică de profesie

Ionizatoarele de apă de la GoostoMix sunt ideale pentru a genera apă curată, antioxidantă și puternic hidratantă de băut, apă pentru copii, apă pentru înfrumusețare și soluții naturale de degresare și dezinfectare. Dezinfectantul de la ionizator este o apă cu pH 2,5 care reușește să înlăture agenții patogen de pe suprafețe, fiind o soluție 100% naturală și fără chimicale.

Cum este produsă apa cu proprietăți dezinfectante de la ionizator?

Dezinfectantul 100% natural de la ionizator este o apă cu pH-ul puternic acid, având valoarea de 2,5. Este produs de dispozitivele noastre de ionizare cu ajutorul apei, a sării și a acțiunii curentului electric, mai exact prin electroliza unei soluții de NaCI (clorură de natriu sau sare). Produsul rezultat este o soluție de acid hipocloros cu pH redus și cu un ORP pozitiv, cu valori de la +1000 mV până la +1600 mV. ORP-ul se referă la potențialul de reducere al oxidării, valorile pozitive însemnând că soluția este oxidantă, pe când cele negative arată că soluția este antioxidantă.

Poți obține apă cu proprietăți de dezinfectare direct de la unul dintre ionizatoarele pe care le găsești pe website-ul nostru, astfel că vei avea la dispoziție în confortul propriei locuințe o soluție pe care să o folosești la curățarea, spălarea, înlăturarea patogenilor de pe diverse suprafețe, inclusiv de pe mâini. 

Dezinfectantul de la ionizatoarele noastre este ideal ca alternativă ce înlocuiește produsele dezinfectante din comerț, deoarece acestea pot conține substanțe care irită ochii, gâtul sau mucoasa nazală. 

În plus, această apă cu proprietăți dezinfectante, numită și acid hipocloros, este o soluție acceptată și aprobată de FDA (Food and Drug Administration) în dezinfectarea în industria alimentară și pe suprafețele de preparare sau servire a mâncării.

De ce să eviți dezinfectanții pentru industria alimentară din comerț?

Dacă vrei să folosești soluții dezinfectante pentru a curăța alimentele, blatul de gătit, masa sau alte suprafețe din bucătărie, evită să folosești dezinfectanții din comerț deoarece pot conține:

 • surfactanți – sunt detergenți, dintre care unii prezintă proprietăți biocide (periculoase și posibil riscante pentru om, animale și mediu). Aceștia includ amfotericele (compuși chimici care pot acționa fie ca acid, fie ca bază, în funcție de mediu). Este important de menționat că multe dintre amfoterice sunt clasificate ca fiind iritante pentru piele, ochi și căile respiratorii;
 • alcool – această substanță poate fi iritantă pentru ochi, nas și gât la concentrații ridicate în aer și, în plus, poate reprezenta un risc de incendiu;
 • aldehidele – sunt compuși organici și includ substanțe precum glutaraldehida este clasificată ca sensibilizant al pielii și al căilor respiratorii. Formaldehida este un iritant respirator puternic și este, de asemenea, clasificat drept cancerigen;
 • acidul peracetic este un agent oxidant puternic utilizat în industria alimentară, fiind extrem de coroziv.

Optează pentru o variantă de dezinfectant fără chimicale adăugate, alcool sau compuși chimici periculoși, achiziționează-ți un ionizator de apă și generează la tine în casă apă cu proprietăți dezinfectante cu pH puternic acid!

De ce dezinfectantul de la ionizator este natural și BIO?

Spre deosebire de alte soluții dezinfectante, apa cu pH puternic acid de la ionizator este un dezinfectant natural deoarece nu conține chimicale, substanțe toxice și alte elemente periculoase în compoziție. 

Dezinfectantul 100% natural de uz extern produs de ionizatoarele noastre este numit și acid hipocloros, pe care instituțiile din domeniul sănătății mondiale precum FDA, EPA (Agenția de Protecție a Mediului) și USDA (Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite ale Americii) l-au confirmat ca fiind un dezinfectant eficient la nivel înalt, care nu conține toxine și nu necesită clătire după aplicare. 

HClO (acidul hipocloros) este un dezinfectant natural pe care îl produce și corpul uman. Este generat în mod natural de celulele albe din sânge la toate mamiferele pentru a combate bacteriile și virușii. De asemenea, spre deosebire de alte produse de curățare, acesta nu este un agent tensioactiv (substanțe care micșorează tensiunea superficială a lichidelor, favorizând dispersia altor substanțe care în mod normal nu se dizolvă în lichidul respectiv. În industria alimentară acestea sunt denumite emulgatori).

Apa puternic acidă de la sistemele noastre de ionizare este cunoscută în domeniu drept apă oxidantă electrolizată (EOW). EOW este eficient în uciderea agenților patogeni, bacterii, viruși, spori și alte microorganisme. În plus, este eficient și în înlăturarea pesticidelor de pe fructe și legume.

Acidul hipocloros este folosit în dezinfecție în industria medicală, hotelieră și poate fi utilizat cu succes și în casa ta! 

De ce să folosești acidul hipocloros de la ionizator pentru dezinfectare?

Agenții patogeni sunt la tot pasul. Aterizează pe mâini, pe suprafețe, pe mâncare, de unde pot fi ingerați sau pot intra în contact cu mucoasa nazală sau cu ochii. Un sistem imunitar slăbit poate să nu facă față acțiunii patogenilor în organism, riscând astfel să îți pui sănătatea în pericol. Asigură-te că dezinfectezi întotdeauna suprafețele atinse des în casă (întrerupătoare, clanțele ușilor), suprafețele comune din exterior (bara de la autobuz, mânerul coșului de cumpărături), alimentele pe care urmează să le consumi dar și obiectele uzuale pe care le folosești.

Recomandarea noastră în materie de dezinfectanți este apa cu proprietăți de dezinfectare de la ionizator. Folosind această apă ai numeroase avantaje:

 • eviți contactul cu diversele chimicale din produsele de curățenie din comerț;
 • reduci impactul producției de plastic asupra mediului deoarece nu vei mai fi nevoit să cumperi dezinfectanți ambalați în recipiente de plastic din comerț;
 • folosești o soluție naturală și eficientă care reușește să elimine patogenii de pe suprafețe;
 • cheltuiești mai puțini bani pe produsele de dezinfectare, fiindcă ai mereu la dispoziție acidul hipocloros la ionizatorul tău;
 • are o mulțime de moduri de utilizare, pe care ți le prezentăm în continuare.

Vrei și tu să ai dezinfectant 100% natural la tine acasă? Comandă-ți un ionizator performant de pe GoostoMix.ro!

Cum să utilizezi apa dezinfectantă de la ionizator în viața de zi cu zi?

Acidul hipocloros poate fi folosit în diverse moduri, fiind o soluție potrivită pentru dezinfecție, curățare, spălare sau de folosit pe piele, de uz extern. 

Iată câteva dintre modurile de utilizare ale apei cu proprietăți de dezinfectare produsă de ionizatoarele noastre. Aceasta poate fi folosită pentru a:

 • curăța alimentele care prezintă potențial de contaminare cu bacterii sau microorganisme;
 • elimina petele dificile de pe vasul de toaletă;
 • dezinfecta suprafețele din casă sau din exterior;
 • dezinfecta mâinile;
 • curăța petele de ceai sau cafea de pe cești;
 • îndepărta petele de apă dură de pe suprafețele din crom și corpuri ceramice;
 • curăța și dezinfecta jucăriile pentru copii și zona de schimbare a scutecelor;
 • îndepărta petele de pe haine fără a compromite culorile;
 • opri sângerarea, dezinfectând pielea. Se folosește pe pielea care poate prezenta pericol de infectare: tăieturi, zgârieturi, afte bucale, infecții dentare (în acest scop se folosește întotdeauna în tandem cu apa cu pH 11,5 generată tot de sistemele noastre de ionizare);
 • îngriji și uda plantele, elimina infestările mici de păianjeni de pe ele.

Comandă un ionizator de apă de pe goostomix.ro și folosește acidul clorhidric în casa ta!

Ionizatorul de apă îți oferă soluții sigure de dezinfectare!

Dispozitivele japoneze de ionizare a apei recomandate de noi sunt aparate performante care generează 5 tipuri de apă cu mai multe niveluri diferite de pH, fiecare având multiple utilități. Fiecare dintre aceste 5 ape înlocuiește la rândul său zeci de produse din comerț, fie că este vorba despre apa îmbuteliată, cosmetice, detergenți, soluții de spălat geamurile etc. Astfel, cu un ionizator de apă de la noi poți avea în casă echivalentul natural a zeci de produse chimicale din comerț.

În ziua de astăzi este dificil să stai departe de chimicale, deoarece le întâlnești la tot pasul: pe alimente, în produsele de curățenie, în produsele de îngrijire și în dezinfectanți. Evită aceste substanțe periculoase care se pot afla în produsele din supermarketuri și comandă-ți un ionizator de apă pentru a le înlocui. 

Cele 5 modele de ionizatoare de apă de pe website-ul nostru produc toate tipurile de apă disponibile, însă capacitatea și calitățile fiecărui timp de apă generat depind de calitățile tehnice ale ionizatoarelor. De la un astfel de ionizator obții apă de băut cu o putere mare de antioxidare și hidratare, apă pentru bebeluși, apă pentru înfrumusețare, apă pentru degresare și apă pentru dezinfectare. Cel mai performant ionizator al nostru este Leveluk K8, fiind cel mai puternic aparat de ionizare cu efect antioxidant al producătorului japonez pe care noi îl recomandăm.

Comandă-ți acum propriul ionizator și plătești la preț de producător!

Investește în sănătatea ta și stai departe de chimicale!

Ionizatoarele de la GoostoMix te ajută să elimini din viața ta substanțele periculoase din dezinfectanți, degresanți, cosmetice și din apa de băut, reușind totodată să te lipsească de sutele de recipiente de plastic pe care le cumperi în fiecare an, fie că provin de la apa îmbuteliată sau de la alte produse de uz personal și casnic.

Achiziționează unul dintre ionizatoarele noastre și îmbrățișează o viață fără chimicale și prietenoasă cu mediul înconjurător!

Dacă vrei să afli mai multe despre ionizatoarele noastre, programează-te la un demo live gratuit!

Surse:

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!