Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Iată cum s-a desfășurat primul eveniment GoostoMix – Alimentația BIO a omului modern

Iată cum s-a desfășurat primul eveniment GoostoMix – Alimentația BIO a omului modern

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Ge, creator GoostoMix

„Alimentația BIO a omului modern” este primul eveniment susținut de noi, echipa GoostoMix. Cu această ocazie discutăm despre alegerea alimentelor, cum le curățăm, ce practici să adoptăm în bucătărie pentru a mânca mai sănătos și cât de important este să te hidratezi corespunzător, cu apă curată și potrivită organismului. 

Participanții au ocazia să asculte, să vadă și să învețe live despre impactul alimentației asupra sănătății, rolul hidratării și importanța eliminării pesticidelor de pe alimente. Dacă ești interesat, participă și tu la următoarele evenimente!

Ce sunt GoostoEvents și cum să participi?

GoostoEvents este o serie de evenimente desfășurate prin intermediul GoostoMix, care își propune să contribuie la ridicarea nivelului de informare asupra unor subiecte precum importanța hidratării, impactul alimentației asupra organismului, grija pentru sănătate și alte teme asemănătoare, concentrate pe descoperirea celor mai bune modalități prin care să îți păstrezi sănătatea intactă o perioadă cât mai lungă.

Primul GoostoEvent a avut drept subiect de discuție alimentația BIO a omului modern, având alături pe:

  • Georgiana Niculae – creator GoostoMix.ro,
  • Mihaela Dudescu – consultant în hidratare, 
  • Elena Munteanu – consultant independent, 
  • Gabriela Tudor – consultant independent,
  • Ionel Atitiene – reprezentant producător, invitat special.

Ce se întâmplă în cadrul evenimentului GoostoMix?

Evenimentul „Alimentația BIO a omului modern” aduce în discuție o situație actuală pe care o confruntăm cu toții, reprezentată de acești piloni: 

  • cum ne influențează sănătatea alimentele pe care le consumăm,
  • care sunt opțiunile pentru a avea o alimentație mai sănătoasă

În cadrul întâlnirii participanții au ocazia să înțeleagă mai bine relația dintre organism și alimentație, alimentație și sănătate și să conștientizeze că viața și sănătatea depind, într-o bună măsură, de alegerile pe care fiecare le ia pentru el: cât mănâncă, ce mănâncă, câtă apă consumă, ce fel de apă consumă, ce obiceiuri are.

De asemenea, atingem subiectul hidratării iar Mihaela, consultat în hidratare, explică pe înțelesul tuturor cum ne poate influența sănătatea în bine o cantitate suficientă de apă curată și cu proprietăți benefice. 

Și pentru că alimentația bio a omului modern trebuie să fie bine pusă la punct, împreună cu participanții am realizat câteva teste practice pentru a înlătura pesticidele și alte substanțe toxice de pe fructe, legume, cereale și carne cu soluția degresantă pe care noi am descoperit-o, am testat-o și pe care o recomandăm mai departe.

Pentru a participa la următorul eveniment, completează formularul de înscriere! Urmărește-ne pe Facebook, Instagram și Pinterest și verifică periodic website-ul Goostomix.ro pentru a afla de următoarele evenimente pe care le organizăm.

Care este legătura dintre alimentație și sănătate?

Pentru ca organismul uman să funcționeze corespunzător trebuie ca fiecare proces din corp să fie realizat corect. Orice reacție chimică din organism și orice alt proces implicat în mecanismul funcționării fiecărui organ în parte sunt strâns legate de cantitatea și calitatea apei consumate, alimentelor consumate și aerului respirat. 

Aceste 3 elemente sunt esențiale supraviețuirii, iar pentru a te asigura că ai grijă de sănătatea ta trebuie:

  • să bei apă adaptată organismului în cantități suficiente, 
  • să consumi alimente sănătoase și, cel mai important, bine curățate, 
  • să respiri aer curat. 

Aerul este mai dificil de controlat, din cauza gestionării emisiilor de noxe, nivelului de poluare și a altor factori care compromit calitatea acestuia nu țin de alegeri personale, însă celelalte două aspecte (hidratarea și alimentația) reprezintă o alegere a fiecăruia.

În cadrul evenimentului nostru, Mihaela, expert în hidratare, a demonstrat participanților importanța ridicată a hidratării și alimentației asupra sănătății. De principiu, orice substanță care intră în organism are un impact asupra corpului. Spre exemplu, consumul de zahăr crește nivelul de dopamină și serotonină din creier, pe lângă alte reacții care apar odată cu ingerarea acestuia. În același mod funcționează toate alimentele și substanțele care ajung în organism: au un efect fie pozitiv, fie negativ.

Corpul are nevoie de cei 6 nutrienți esențiali pentru a funcționa eficient: vitamine, minerale, proteine, carbohidrați, grăsimi și apă. Înainte de a consuma alimente-sursă a acestor nutrienți, este important să știi de unde provin alimentele, cum au fost obținute, ce conțin și dacă sunt sigure pentru consum.

Sănătatea fiecăruia depinde de alegerile pe care le face în fiecare zi, iar la evenimentul „Alimentația BIO a omului modern” participanții au ocazia să vadă cât de mult contează modul în care cureți fructele, legumele, cerealele și carnea înainte să le consumi. 

Aspectul curățării alimentelor este doar o mică parte din tabloul general al unei alimentații optime, însă îl tratăm cu prioritate în cadrul evenimentului pentru ca participanții să observe ce se află, de fapt, pe suprafața alimentelor obișnuite pe care majoritatea le consumă.

Vino la evenimentul Alimentația BIO a omului modern și învață să ai grijă de sănătatea ta!

Completează formularul de înscriere și rezervă-ți un loc la evenimentul nostru! Vino să afli mai multe despre hidratare, cum să înlături urmele de pesticide și chimicale de pe alimente cu ajutorul soluției pe care noi o recomandăm și să îți faci o idee despre tabloul general al unui organism sănătos!

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!