Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Iată de ce ionizatoarele de apă de la GoostoMix sunt prietenoase cu mediul

Iată de ce ionizatoarele de apă de la GoostoMix sunt prietenoase cu mediul

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Producătorul japonez al ionizatoarelor de apă prezentate pe platforma noastră are o viziune orientată spre protejarea planetei și mediului înconjurător, derulând constant demersuri în acest sens în ceea ce privește modul de producție al dispozitivelor.

Ionizatoarele de apă recomandate de noi sunt produse conform standardelor de protejare a mediului, astfel că achiziționezi un produs eco-friendly care îți oferă la rândul său alternative de produse fără plastic și fără chimicale.

Ionizatoarele de apă sunt fabricate printr-un proces eco-friendly

Casa viitorului trebuie să fie dotată cu sisteme și dispozitive performante care să contribuie la reducerea amprentei asupra mediului înconjurător. Ionizatoarele de apă disponibile pe website-ul nostru sunt sisteme de ionizare fabricate de un producător japonez renumit în domeniu, care respectă legile și standardele internaționale privind protejarea mediului. Atât conducerea, cât și angajații sunt implicați în transformarea procesului de producție al ionizatoarelor într-unul cât mai puțin poluant.

Producătorul japonez al ionizatoarelor are peste 30 de ani experiență în domeniu, ocupându-se cu strictețe de fabricarea acestor dispozitive. Compania se ocupă și de fabricarea pieselor componente ale dispozitivelor, primind recunoașterea oficială pentru producerea componentelor și echipamentelor de grad medical.

Atunci când te gândești să faci o achiziție importantă pentru viitorul tău precum cea a unui dispozitiv de acest tip, ia în calcul factori precum amprenta asupra mediului pe care o produce acel aparat, dar și cât de util va fi pentru a proteja pe termen lung planeta.

Ionizatoarele noastre de apă sunt o investiție de pe urma căreia beneficiezi atât tu și familia ta, cât și mediul înconjurător. Iată de ce:

  • primești 5 tipuri de apă cu 7 niveluri diferite de pH și diverse proprietăți utile, acestea înlocuind zeci de produse din comerț care adesea conțin chimicale și sunt ambalate în plastic;
  • reduci consumul de plastic și eviți să deversezi în canalizare soluții chimice și cu ingrediente periculoase precum cele care se găsesc în produsele de degresare și dezinfectare, întrucât ionizatorul tău îți va genera astfel de soluții naturale (bazate doar pe apă și sare).

Comandă un ionizator de apă de la noi și redu consumul de plastic!

Producătorul japonez al ionizatoarelor instruiește personalului privind importanța protejării mediului

Un aspect esențial într-o companie de producție este respectarea normelor privind protecția mediului. Producătorul japonez al ionizatoarelor recomandate de noi investește constant în instruirea personalului prin intermediul unor training-uri.

Acestea au rolul de a crește nivelul de conștientizare al importanței respectării normelor, de a-i sensibiliza cu privire la problemele legate de mediu și pentru a preveni eventualele accidente la serviciu care pot afecta direct sau indirect planeta.

Alege un ionizator de apă fabricat de o companie prietenoasă cu mediul!

Achizițiile pe care le faci în dispozitive produse în neconformitate cu standardele de protecție a mediului înseamnă pentru acei producători un impuls. Evitând să faci astfel de achiziții, este posibil să contribui la schimbarea mentalității generale privind acest subiect și să încurajezi producătorii să fie mai atenți la mecanismele de fabricare a dispozitivelor lor.

Optează pentru un ionizator de apă produs în Japonia de personal instruit cu privire la problemele de mediu! Investește într-o companie care este conștientă de importanța prevenirii contaminării apei, aerului și solului cu diverse chimicale și substanțe toxice.

Cumpără și tu un ionizator de apă de la producătorul japonez prin intermediul GoostoMix, distribuitorul tău de încredere!

Compania producătoare a ionizatoarelor deține certificarea ISO 14001

ISO 14001 este un standard de referință care solicită unei companii să ofere informații privind controlul și reducerea impactului său asupra mediului, să realizeze în practică acțiunile pe care le-a declarat în politica sa de protecție a mediului și să promoveze o politică organizațională verde.

Pentru obținerea acestei certificări organizația își stabilește propriile obiective și măsuri de performanță, iar standardul evidențiază ce trebuie să facă pentru a îndeplini aceste obiective și pentru a monitoriza și măsura situația. Astfel, standardul nu se concentrează pe măsuri și obiective ale performanței de mediu, ci pe organizație. ISO 14001 este relevant pentru orice organizație care dorește să îmbunătățească și să gestioneze resursele mai eficient.

Deținătoare a standardului ISO 14001, compania japoneză producătoare a ionizatoarelor recomandate de noi este astfel angajată în îmbunătățirea utilizării eficiente a resurselor, reducerea risipei. Deținerea acestei certificări constă în faptul că impactul asupra mediului este măsurat și îmbunătățit.

Ionizatoarele de apă de pe GoostoMix te ajută să înlocuiești plasticul

Dispozitivele recomandate de noi îți generează soluții naturale și alternative BIO ale unor produse din comerț, începând de la apă curată de băut și până la cosmetice și produse de curățenie.

Ionizatoarele de apă generează soluții care pot înlocui produsele echivalente din comerț care de cele mai multe ori sunt ambalate în plastic, au un mecanism de producere poluant și pot conține substanțe dăunătoare pentru mediu.

Iată cum te ajută oricare dintre cele 5 modele de ionizatoare de apă de la GoostoMix să reduci impactul asupra mediului prin renunțarea la plastic!

Ionizatorul de apă furnizează apă de băut curată, antioxidantă și microstructurată

Apa noastră ionizată este benefică pentru organism, astfel că poți renunța la achiziționarea apei îmbuteliate în PET.  Această apă are proprietăți îmbunătățite, încetinind îmbătrânirea accelerată (datorită conținutului de Hidrogen Molecular, un antioxidant puternic) și hidratând în profunzime (datorită faptului că în urma ionizării capătă o structură microcluster).

Ionizatorul de apă îți generează soluții pentru curățenie 100% naturale

Apele cu pH 11,5 și 2,5 furnizate de ionizatoare noastre sunt curate, fără chimicale, înlocuind degresanții și dezinfectanții din comerț, produse cu potențial iritant pentru organism și care vin, de obicei, ambalate în plastic.

Ionizatorul de apă îți oferă apă cu proprietăți de degresare și apă cu proprietăți de dezinfectare la o apăsare de buton distanță.

Ionizatorul de apă îți oferă o apă pentru frumusețe cu un pH apropiat de cel al pielii

Această apă de la ionizator o poți poți folosi ca demachiant, toner, aftershave sau balsam de păr, astfel că vei putea renunța la cumpărarea unor produse de îngrijire din comerț. Apa pentru frumusețe are pH-ul 4,5-6 și este ideală pentru îngrijirea tenului, pielii și părului.

Pe lângă aceste ape, ionizatoarele noastre generează și Apă Clean, o apă cu pH neutru recomandată pentru consumul zilnic al copiilor de sub 3 ani. Aceasta poate fi consumată și de adulți pentru administrarea medicamentelor alopate și de băut în timpul mesei, două momente în care nu este indicat să bei apa antioxidantă și microstructurată.

Investește în sănătatea ta și a planetei achiziționând un ionizator de apă de la GoostoMix!

Investește într-un ionizator de apă eco-friendly!

Acțiunile pe care le faci în fiecare zi impactează mediul înconjurător. Dacă vrei să fie un impact pozitiv, investește într-unul dintre ionizatoarele noastre de apă produse de o companie japoneză a cărei acțiuni se îndreaptă către protejarea mediului înconjurător!

Având un ionizator de apă în casă, poți înlocui zeci de produse din comerț ambalate în plastic și care conțin substanțe toxice, astfel că te vei bucura de avantaje atât pentru tine, cât și pentru natură.

Comandă acum un ionizator de apă de la GoostoMix și beneficiezi de consultanță gratuită pe viață și achiziție la preț de producător!

Surse din care ne-am informat:

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!