Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

3 motive pentru care este rentabil să cumperi un ionizator de apă de la noi

3 motive pentru care este rentabil să cumperi un ionizator de apă de la noi

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Ionizatoarele de apă prezentate pe platforma noastră sunt dispozitive japoneze de înaltă performanță care generează 5 tipuri de apă cu 7 niveluri diferite de pH, fiecare dintre acestea având moduri de utilizare multiple. 

Un ionizator de apă de la noi este o investiție de viitor esențială pentru sănătatea ta, deoarece aparatul îți oferă alternative mai sigure la unele produse din comerț, precum apa îmbuteliată sau produsele pentru pentru curățenie.

În continuare îți prezentăm de ce este rentabil să cumperi unul dintre ionizatoarele de la noi!

3. Ionizatoarele noastre de apă furnizează 5 tipuri de apă utile pentru viața de zi cu zi

Ionizatoarele de apă pe care le distribuim cu încredere sunt dispozitive performante care folosesc tehnologia japoneză pentru a filtra și ioniza apa de la robinet, generând 5 tipuri de apă utile pentru viața de zi cu zi. Aceste ape sunt 100% naturale și sunt obținute prin procesul de electroliză, prin urmare aparatele pe care le recomandăm îți oferă produse fără chimicale.

Cu ajutorul unui ionizator de apă de la GoostoMix poți înlocui o mulțime de produse pe care obișnuiai să le cumperi din comerț, pe care ți le prezentăm în continuare.

Cumpără unul dintre cele 5 ionizatoare de apă de la noi și bucură-te de apele naturale furnizate de acesta!

Ionizatoarele noastre de apă îți oferă apă de băut antioxidantă și microstructurată

Aparatele de ionizare de pe goostomix.ro generează apă sigură pentru consum și cu proprietăți îmbunătățite, care înlocuiește apa îmbuteliată sau apa de la robinet (dacă obișnuiai să le bei până acum). 

Apa de băut de la ionizator este o apă antioxidantă și microstructurată, având o mulțime de avantaje pentru cel care o bea: 

 • energizează,
 • previne îmbătrânirea accelerată, 
 • îmbunătățește tranzitul intestinal. 

Astfel, poți înlocui apa îmbuteliată în PET (care poate conține microplastic) cu o apă proaspătă, curată, filtrată (ionizatorul filtrează apa printr-un filtru special) și bună pentru organism.

Cu un ionizator de apă în casă nu mai ai nevoie de cosmetice din comerț

Unele cosmetice și produse de îngrijire, precum demachiantul, aftershave-ul, balsamul de păr pot fi înlocuite cu succes de apa pentru înfrumusețare cu pH-ul între 4,5 și 6 generată de ionizatoarele noastre. 

Este o apă astringentă care curăță în profunzime și combate dezechilibrele de pH la nivelul pielii, potrivită pentru îngrijirea tenului, pielii corpului și părului.

Ionizatoarele de apă de la GoostoMix furnizează apă bună de băut pentru bebeluși

Copiii merită tot ce este mai bun și mai sigur pentru a le asigura o dezvoltare sănătoasă, astfel că apa pe care ei o consumă trebuie să fie curată și adaptată organismului lor. 

Ionizatoarele de la noi generează o apă curată cu pH neutru potrivită pentru consumul zilnic al copiilor cu vârsta de până la 3 ani.

Comandă un ionizator de apă de la noi și renunță la degresanții din supermarket

Ionizatoarele noastre generează apă cu proprietăți degresante BIO, fără chimicale, care poate fi folosită pentru a curăța ustensilele de bucătărie și diverse suprafețe din casă. 

Apa degresantă elimină petele de grăsime, urmele dificile de pe suprafețe și electrocasnice și, în plus, este soluția ideală pentru a curăța fructele și legumele de reziduurile de pesticide.

Vrei să vezi live puterea de curățare a apei noastre degresante? Vino la un demo gratuit!

Înlocuiește dezinfectanții din comerț cu apa cu proprietăți de dezinfectare de la ionizatoarele noastre

Produsele destinate dezinfecției pe care le găsești în supermarket sunt, de obicei, soluții cu potențial de iritare pentru piele, ochi, nas sau gât, din cauza unor substanțe puternice pe care le conțin. Evită să îți pui sănătatea în pericol și folosește, în schimb, apa BIO cu proprietăți de dezinfectare de uz extern de la ionizatoarele noastre!

Această apă este destinată dezinfectării suprafețelor din casă (sau chiar din clinici, hoteluri, spitale, fiind folosită în acest scop în Japonia), dezinfectării mâinilor sau a diverselor obiecte (periuțele de dinți, jucării). Se mai numește și acid hipocloros și este o soluție naturală, fără chimicale și care nu irită pielea.

2. Durata de viață a ionizatoarelor de la GoostoMix este între 15 și 20 de ani

Cele 5 modele de ionizatoare de apă prezentate pe platforma noastră sunt rezistente în timp, având o durată de viață îndelungată. În funcție de cum îți îngrijești ionizatorul și dacă realizezi toate procedurile de întreținere recomandate de producător și de consultantul tău, te poți bucura de dispozitiv chiar și pentru 20 de ani. Respectarea corespunzătoare a procedurilor de întreținere poate menține performanțele dispozitivului chiar și după 20 de ani.

Astfel, achiziționând un ionizator de apă te bucuri de apă de băut, apă pentru înfrumusețare, apă Clean, degresant și dezinfectant BIO pentru zeci de ani, timp în care ești scutit de cheltuielile pe diversele produse prezentate mai sus.

Dacă alegi să achiziționezi modelul Leveluk K8, pe o durată de 20 de ani ajungi la un preț de 1,20 €/zi (incluzând în acest preț cheltuielile pentru ionizator, mentenanță și consumabile). Astfel, cu doar 1,20 € pe zi primești cele 5 tipuri de apă și reduci din cheltuielile pe alte produse pe care este posibil să le fi cumpărat înainte din comerț.

În plus, achiziția prin GoostoMix îți aduce mai multe avantaje:

  • consultanță gratuită pe viață, astfel că vei avea un consultant care să te ajute și să te sprijine pe tot parcursul folosirii sistemelor noastre de ionizare;
  • plătești la preț de producător, direct la producător, fără să ți se aplice comision de la distribuitor;
  • asistență gratuită la instalare standard și punere în funcțiune;
  • prima igienizare lunară a aparatului gratuită.

Odată ce ai luat decizia să ai și tu unul dintre ionizatoarele noastre la tine în casă, vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a te bucura la maximum de beneficiile apelor noastre!

1. Achiziționarea unuia dintre ionizatoarele noastre de apă este o investiție de viitor

Beneficiile achiziționării unui ionizator de apă dintre cele 5 disponibile pe website-ul nostru rămân pentru toată viața. Faptul că vei consuma zilnic o apă curată, care are capacitatea de a neutraliza radicalii liberi din corp datorită proprietăților antioxidante și care hidratează în profunzime datorită structurii microcluster înseamnă enorm pentru sănătatea ta. 

Corpul tău va simți schimbarea și va reuși să își îndeplinească funcțiile vitale în siguranță, fără a exista riscul ingerării de microplastic (ai de-a face cu acest risc dacă bei apă îmbuteliată) sau reziduuri periculoase precum rugina și sedimentele (pe care le poți contacta din apa de la robinet).

În plus, folosind soluțiile de curățare de la ionizatoarele noastre, nu mai intri în contact cu substanțele iritante din produsele asemănătoare din comerț, astfel că vei reduce semnificativ substanțele toxice din viața ta. Și pentru că ești înconjurat de chimicale la tot pasul, inclusiv din cauza alimentației, ionizatoarele noastre îți mai oferă un produs esențial pentru o viață fără chimicale: apa degresantă 100% naturală care curăță pesticidele de pe alimente.

După ce achiziționezi oricare dintre ionizataorele de apă de la noi, consultantul tău îți va oferi toate detaliile necesare pentru a avea o viață sustenabilă, sănătoasă și cât mai aproape de ceea ce înseamnă BIO.

Pune sănătatea pe primul loc și intră în posesia propriului ionizator!

Unul dintre cele mai importante beneficii ale deținerii unui ionizator de apă de la GoostoMix este că îți protejezi sănătatea. Pe termen lung acest beneficiu va face diferența între o viață în care ai evitat chimicalele și apa de băut nesigură și o viață în care ai fost înconjurat de factori de risc, precum apa îmbuteliată în PET sau cosmeticele iritante. 

Vrei să faci o schimbare? Comandă acum un ionizator de apă de la noi!

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!