Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Beneficii necunoscute ale ionizatoarelor noastre de apă

Beneficii necunoscute ale ionizatoarelor noastre de apă

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

După îndelungi cercetări despre apa pe care să o bem și cu care să gătim, am găsit o tehnologie de procesare a apei prin ionizare, a cărei producător este singurul din industria lui care se detașează de restul competitorilor de pe piața de procesare și ionizare a apei.

Ce îl diferențiază? Produce exclusiv tehnologie de procesare și ionizare a unei surse de apă potabilă, respectă cele mai înalte standarde tehnice, de calitate și de siguranță a apei grad medical, și este 100% de origine și producție japoneză. 

Având aceste calificative, este și cel mai cunoscut, dar și cel mai „replicat” de colegii lui mai mici din piață.

Surse disponibile de apă și de ce este indicată folosirea unui ionizator de apă

Este clar că prezența apei potabile în viața noastră este indispensabilă, iar în prezent oamenii au la dispoziție două opțiuni principale atunci când vine vorba de apa pentru băut. Cele mai utilizate surse sunt apa de la robinet și apa îmbuteliată din comerț și cu toate că acestea sunt categorisite ca fiind potabile, ele nu îți oferă mereu o hidratare corespunzătoare și pot conține diverse depuneri și substanțe care în timp ajung să îți dăuneze.

Depunerile precum mâlul, rugina, nisipul se regăsesc într-o cantitate mai mare sau mai mică în apa de la robinet, iar clorul este și el prezent pentru că are rolul de a igieniza, de a curăța apa de pericolul microbilor. Apa îmbuteliată în sticle de plastic nu este întotdeauna cea mai sigură sursă de apă de băut, pentru că:

 • deși este filtrată și considerată curată, pierde în timp proprietățile și se contaminează cu particule de plastic din ambalaj și cu câteva chimicale extrem de periculoase care se scurg în apă, din PET (polietilen-tereftalat, un derivat al benzenului). Unul din acești compuși este Xenoestrogenul Bisfenol A - un estrogen sintetic care imită hormonii de creștere și dereglează sistemul hormonal, dându-l peste cap și generând boli grave în unele cazuri.
 • de la data colectării ei și până la momentul consumului este ținută în condiții nepotrivite în magazine sau în depozite.

Un ionizator performant de apă nu doar că îndepărtează impuritățile din apă, dar o transformă complet și îți oferă o serie de beneficii la care nu te-ai fi gândit până acum, iar drept mărturie a acestor beneficii stau chiar părerile utilizatorilor.

Beneficii pe care nu știai că ți le oferă apa produsă de ionizatoarele noastre

Apa produsă de ionizatoarele noastre îți oferă o serie de beneficii unice la care nu te aștepți. Iată 10 dintre ele:

1. Ai o sursă naturală de antioxidanți și bei apă cu ORP negativ

ORP este termenul științific pentru potențialul oricărui mediu de a induce sau a reduce oxidarea. Oxidarea produce în corp inflamații și degradarea celulelor. Tot ceea ce mâncăm sau bem (dar și alți factori externi) ne aduce sau ne reduce această oxidare, tocmai datorită ORP-ului. Acesta ne antioxidează și se măsoară cu instrumente speciale: dacă este pozitiv, înseamnă că ne oxidează, dacă este negativ ne reduce oxidarea. 

Apa antioxidantă cu pH alcalin de 8,5, 9,0 și 9,5 pe care ionizatoarele noastre o produc are un ORP puternic negativ. Acest lucru înseamnă că prin consumul ei reușești să combați și să reduci efectele nocive pe care oxidarea factorilor externi și interni le produc asupra organismului tău. Celulele corpului tău se vor oxida mai greu - adică se vor păstra tinere, mai mult timp, vor trăi mai mult, iar tu te vei simți mai bine în fiecare zi.

2. Ai o sursă de apă proaspătă, puternic hidratantă și bei apă structurată

Poate că sună pompos, dar aceasta este o proprietate pe care apa procesată de ionizatoarele noastre o are. Această proprietate o mai au în mod natural doar câteva ape ale unor izvoare naturale din toată lumea.

Pentru că este microstructurată, ea va avea dimensiuni ideale la nivel molecular, reușind să pătrundă profund în țesuturi și celule, ajungând acolo unde apa de la robinet neprocesată sau apa îmbuteliată nu pot. Microstructurarea înseamnă că moleculele de H2O formează grupuri mici de 4 - 6 molecule, față de grupările mari de 15 - 24 de molecule în grupările de molecule din apa îmbuteliată sau de la robinet.

Apa microstructurată hidratează acolo unde este nevoie, iar acest lucru se reflectă în starea ta de sănătate.

 

3. Îți alegi singur valoarea pH-ului

Majoritatea ionizatoarelor de apă recomandate pe platforma noastră produc 5 tipuri de apă cu 7 valori de pH diferite, cuprinse în intervalul 2,5 și 11,5. 

Apele cu pH 2,5, 6,0 și 11,5 pe care le obții cu oricare dintre dispozitivele noastre nu sunt destinate băutului, dar ele se folosesc cu mare succes pentru uz extern, întreținerea casei sau curățarea alimentelor.

Iar apele cu pH 7,0, 8,5, 9,0, 9,5 sunt ape curate, neutre sau alcaline, tocmai bune de băut, gătit, de udat flori sau de dat la animalele din casă. Acestea sunt disponibile în fiecare moment, tu îți alegi tipul de apă pe care vrei să-l folosești.

4. Economisești bani

Investiția într-un ionizator de apă se amortizează în două feluri. Partea financiară o recuperezi într-un interval scurt de timp, dar pe lângă asta tu te menții sănătos și hidratat mereu.

5. Câștigi sănătate

Aproape toți utilizatorii care ne-au oferit părerile lor au raportat un tranzit mai bun, o rezistență mai mare la efortul fizic și o recuperare mai rapidă după acesta, capacitatea de concentrarea mărită și vitalitate generală.

6. Nu mai pierzi timp și nu mai ocupi spațiu de depozitare. NU MAI CARI BAXURI DE APĂ!

Trebuie să recunoști: atunci când vizitezi constant magazinul pentru a cumpăra apă îmbuteliată, pe lângă banii pe care îi cheltui, pierzi și timp. Poate că nu te-ai gândit la asta până acum, dar dacă petreci 15-20 de minute în fiecare zi pentru a cumpăra apă, un calcul simplu îți va arăta cât de mult înseamnă asta pe termen lung, timp luat din viața ta. La toate acestea se mai adaugă și efortul fizic pe care-l faci pentru a căra apa respectivă. Și peste toate acestea se adaugă spațiul din bucătăria, balconul, debaraua sau garajul tău ocupat special cu baxurile sau sticlele de plastic, goale sau pline.

7. Ai apă curată pentru bebeluși tot timpul

Cei care au copii cu vârsta până în 3 ani, știu că aceștia au nevoie de apă cu pH 7,0 pentru că ei au un mediu interior ușor alcalin în mod natural, iar în această perioadă a vieții lor nu se confruntă des cu aciditatea factorilor externi. Cu un ionizator de apă nu trebuie să te temi că rămâi fără apă pentru prepararea laptelui sau a ceaiului în miezul nopții. Ai la dispoziție apă bună de băut pentru bebelușul tău oricând este nevoie.

8. Produci degresant BIO acasă, o soluție cu pH puternic alcalin și cu adaos de Sodiu 

Apă care curăță suprafețele din casă și alimentele de pesticide. Da, ai citit corect! Aceasta este apa cu pH 11,5 și se produce cu un aditiv important și la o apăsare de buton în casă, cu ajutorul ionizatoarelor recomandate pe platforma noastră. Nu mai trebuie să cheltui bani pe soluții chimice de degresare.

9. Îți faci propriul dezinfectant BIO

Ai auzit bine. Ionizatoarele de apă pe care noi le recomandăm îți produc apă cu pH extrem de acid, 2,5, care are efectul unui dezinfectant natural, BIO. Această soluție poate fi folosită pentru:

 • dezinfectarea suprafețele din casă, ustensile de bucătărie sau suprafața corpului tău, 
 • pentru dezinfectarea rănilor, a inciziilor sau chiar a cavității bucale,
 • pentru dezinfectarea mânuțelor copiilor, animalelor de companie sau tot ceea ce vine în contact cu acestea (jucării, biberoane etc).

Aur!

10. Elimini produsele chimice și pentru frumusețe din casă

Datorită apei puternic alcaline și apei puternic acide cu pH de 11,5, respectiv 2,5 elimini de pe lista ta de cumpărături și din casa ta o bună parte din chimicalele tradiționale. Detergenții, degresanții, dezinfectanții și soluțiile de lustruit sunt înlocuite de aceste tipuri de apă, iar apa pentru frumusețe cu pH 6,0 te ajută să înlocuiești cu succes demachiantul, soluția tonică, soluțiile de hidratare sau aftershave-ul.

Păreri ale utilizatorilor despre ionizatoarele recomandate de GoostoMix

Comunitatea de utilizatori care au decis să achiziționeze de pe platforma noastră acest dispozitiv primesc pentru această decizie cel mai personalizat program de suport de utilizare existent acum în România pe acest produs. De aceea cu toții folosesc dispozitivele lor, corect, eficient și la maximul valorii lor. 

Persoane diferite, cu vârste, preocupări și stadii de viață diferite au fost de acord să ne împărtășească experiențele lor cu ionizatoarele și apele lor, fiindcă nimic nu îți prezintă mai bine un produs decât părerile sincere ale unor oameni care l-au încercat deja. Pentru a te convinge singur de beneficiile ionizatoarelor și a apei ionizate am pregătit pentru tine mărturiile a 5 utilizatori de ionizatoare de apă și felul în care acestea le impactează lor viața.

Iată părerea Mihaelei despre ionizator după 4 ani de folosire

Mihaela are 40 de ani, este o persoană proactivă, pozitivă și are un program foarte încărcat. Deține un ionizator de apă din anul 2016 și ne-a împărtășit beneficiile pe care le-a observat după 4 ani de utilizare. În primul rând, ne-a mărturisit că i-a crescut capacitatea de concentrare, simțind un focus mental mai accentuat. După 4 săptămâni, a simțit o schimbare la nivelul tranzitului intestinal, care s-a îmbunătățit. Alte beneficii menționate de Mihaela sunt economia de timp și de efort față de perioada când cumpăra apa din magazin, o energie și stare generală foarte bună și evitarea folosirii plasticului, ajutând astfel planeta.

Mihaela consideră ionizatorul folositor în bucătărie atunci când vine vorba de gătit, fiindcă nu mai folosește sare decât în cantități mici și își curăță fructele, legumele și mâncarea de chimicale cu apa puternic alcalină cu pH 11,5, pentru care nu a găsit un alt înlocuitor pe piață.

Viața Mihaelei s-a schimbat în bine, iar beneficiile pe care le-a observat cu privire la starea organismului și obiceiurile sale demonstrează acest fapt: este mai disciplinată când vine vorba de alimentație pentru că nu mai bea apă în timpul mesei, bea mai multă apă decât era obișnuită și o face în mod natural, iar pielea ei este mai luminoasă.

Mihaela ne-a mărturisit că nu duce grija apei și ia ionizatorul cu ea oriunde pleacă. Ea folosește ionizatorul și pentru curățare, utilizând în locul produselor chimice pe care le folosea înainte apa puternic alcalină pentru a degresa plinta, faianța, vasul de toaletă și lavoarul. Apa puternic acidă o folosește pentru dezinfectarea oricărei suprafețe din casă, dar și corp iar, în final, a observat o economie generală de bani prin eliminarea produselor chimice. 

2. Uite care este părerea Adelei despre ionizatorul pe care îl deține din 2017

Adela folosește ionizatorul de 3 ani. Este inginer de profesie și are 2 copii. Ea ne-a făcut o listă completă cu beneficiile ionizatorului și apelor produse de acesta pe care le-a identificat de-a lungul timpului, iar principalul este că toată familia bea mai multă apă și are o stare generală de sănătate mult mai bună. Adela spune că apa este se ingerează ușor, fără senzație de balonare iar după ce o consumă, simte o senzație de energizare a întregului organism. Folosește apa pentru gătit și crede că mâncarea are un gust mai bun. În plus, a observat că are o digestie foarte bună și scaun regulat. 

Fiindcă are copii, Adela le-a introdus apa de la ionizator și a observat că micuților li s-a format obișnuința de a bea apă, fiindcă această apa este ușor de băut și plăcută la gust. 

De asemenea, pentru ea avantajele deținerii unui ionizator sunt că are apă sănătoasă la apăsarea unui buton simplu de utilizat, face economie de timp și spațiu, nu mai merge la cumpărat apă, deci nu mai cară apă, nu mai depozitează P.E.T.-uri și nu mai pierde vremea pentru a comanda online.

Și pentru că a vrut să ne spună chiar tot ce avea de spus despre experiența ei, ne-a mărturisit, ca amuzament, că soțul ei spune că fac economie și la curentul electric pentru că LED-ul de la ecranul aparatului stă în bucătărie pe post de lumină de veghe seara când merg să facă laptele bebelușului lor.

3. Mirela, utilizator recent al ionizatorului, păreri apă ionizată după 1 lună de utilizare

Mirela are 30 de ani și terapeut de profesie, iar datorită jobului intră în contact cu multe persoane. Primul beneficiu al apei ionizate pe care ea l-a observat a fost că din primele zile de consum simțea că are mai multă energie dimineața cand consuma apa. Personal, ea a descoperit că apa o ajută în detoxifierea organismului, curățarea casei și a hranei.

Fiindcă ionizatorul nu se oprește la a genera doar apă de băut, Mirela a folosit și celelalte tipuri de apă furnizate. Ea utilizează apa puternic acidă ca dezinfectant în casă, apa ionizată alcalină o folosește și la gătit iar Apa Beauty o utilizează astfel: 

 • pune într-o sticluță câteva picături de ser anti-age cu Apa Beauty, după care pulverizează pe față;
 • ca demachiant;
 • ca balsam de păr.

Fiindcă este abia la început în experiența cu ionizatorul, Mirela spune că în timp este sigură ca va descoperi și alte beneficii.

4. Ce crede Dan după 3 ani de utilizare a ionizatorului de apă?

Dan are 48 de ani, este om de afaceri activ și este pasionat de sport. A achiziționat ionizatorul în anul 2017 și îl utilizează deja de 3 ani. Dan a observat două beneficii personale din prima: focus, putere de concentrare mai mare și tranzit intestinal îmbunătățit.

Dan a reușit să se organizeze mai bine cu mesele pentru că apa alcalină pe care el o preferă nu se bea la masă. Ritualul său este să o bea cu 40 de minute înainte de masă și, păstrând acest obicei, a observat că i s-a îmbunătățit digestia. Dar, și mai important, că a renunțat să mai bea apă în timpul mesei. 

Dan consumă apa și la sală, iar după primele săptămâni a observat că se recuperează mai rapid după ce face efort fizic și că febra musculară ori nu mai apare, ori este foarte mică și pe o durată mult mai scurtă decât înainte. În ceea ce privește antrenamentele, în timpul acestora rezistența la efort a crescut iar un avantaj important pentru Dan este că poate să bea apă în timpul antrenamentelor fără să simtă că se balonează.

După ce a observat câte beneficii îi oferă personal ionizatorul, a decis să achiziționeze unul și pentru birou. A constatat că a fost cea mai bună investiție pentru birou iar banii pe care îi cheltuia pe achiziționarea lunară a apei plate înainte deja îi economisise. În plus, angajații au primit această investiție ca pe un semn de grijă din partea lui ca angajator. Dan crede că investiția pe care a făcut-o i-a făcut pe angajați să se simtă apreciați la locul de muncă, fapt care i-a determinat să se simtă mai bine la birou și să dea randament. Ne-a mai mărturisit că nivelul de energie în birou este mai crescut, atmosfera este energică și se simte o stare de bine între colegi.

Pentru că a decis să aducă un ionizator și la birou, acum Dan are la dispoziție apă oricând, indiferent unde se află, iar problema că s-a epuizat stocul de apă nu mai este de actualitate.

În încheiere, Dan ne-a mai spus câteva beneficii personale și obiceiuri pe care le are el și familia sa: apa lui preferată este apa cu pH 8,5 – 9,5 iar familia folosește cel mai des apa puternic alcalină pentru curățarea suprafețelor din casă, a alimentelor și apa puternic acidă pentru dezinfectare. În general, Dan a observat aceste avantaje:

 • economie de timp, pe care înainte îl petrecea în magazine;
 • economie de bani, pe care înainte îi cheltuia atât acasă cât și la birou pentru achiziționarea apei plate;
 • economie de spațiu acasă, pentru că nu mai depozitează recipientele de plastic în care era îmbuteliată apa;
 • îmbrățișarea unui comportament cât se poate de ECO și încercarea de a avea mai multă grijă de mediu. Dan nu mai consumă plastic nici acasă și nici la birou și acest fapt îi oferă lui și familiei sentimentul că realizează ceva benefic atât pentru ei, cât și pentru semeni.

5. Valerica, păreri apă ionizată după 3 ani de utilizare

Valerica este artist, are 39 de ani și a achiziționat ionizatorul în 2017. Ne-a spus că în primele săptămâni de folosire a simțim câteva schimbări: că este hidratată și că apa este mult mai plăcută la gust, chiar dacă, așa cum se spune, apa nu are gust. De asemenea, după ce a cumpărat dispozitivul de ionizare a apei, Valerica simte că a câștigat enorm în ceea ce privește calitatea vieții, căci ea și familia ei s-au educat să bea apă în fiecare dimineață, câte unul sau două pahare pe stomacul gol. În plus, au renunat să mai bea apă în timul mesei.

Despre hidratare, Valerica a menționat că se simte hidratată pentru că înainte de a consuma apa ionizată, simțea că apa îi rămâne în stomac, stă acolo și apoi se elimină pur și simplu. Aceasta era senzația pe care o avea când consumă apă îmbuteliată în P.E.T.

Cea mai folosită apă în gospodăria Valericăi este apa cu pH 9,0, pentru băut și pentru gătit. Acasă la ea se folosește apa produsă de ionizator în multe scopuri, dintre care a menționat și pentru noi câteva:

 • spălarea fructelor și legumelor, cu apa cu pH 11,5;
 • igienizarea gurii cu apa puternic acidă cu pH 2,5.

Acum Valerica spune că ea și familia consumă zilnică apă bună, apă vie, apă cu gust bun și foarte ușor de băut și că a scăpat de grija de a căra P.E.T.-uri cu apă.

Comandă-ți și tu propriul ionizator de apă pe GoostoMix

Dacă ai nevoie să vezi și să guști aceste ape, te invităm la un demo personalizat. 

Dacă deja te-ai convins că ai nevoie de acest ionizator de apă, plasează o comandă pe platforma noastră!

Astfel comanzi rapid la prețul unic de producător un ionizator de apă și beneficiezi de asistență GRATUITĂ la instalare standard și punere în funcțiune, prima igienizare lunară GRATUITĂ și consultanță GRATUITĂ pe viață.

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!