Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Păreri despre ionizatoarele noastre de apă. Ce spun utilizatorii după perioade scurte și lungi de utilizare

Păreri despre ionizatoarele noastre de apă. Ce spun utilizatorii după perioade scurte și lungi de utilizare

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Vă arătăm de o perioadă bună pe platforma GoostoMix descoperirea pe care am făcut-o legată de apă sănătoasă de băut. În urma cercetărilor am ales să promovăm singurul producător de sisteme de procesare și ionizare a apei care se detașează de restul producătorilor de pe această piață prin 3 puncte esențiale: e de origine japoneză, produce exclusiv tehnologie de procesare și ionizare a apei și respectă cele mai înalte standarde tehnice, de calitate și de siguranță (grad medical). Având aceste calificative, este cel mai cunoscut, dar și cel mai “replicat” de colegii lui mai mici din piață.  

Dar oricât am dori să îți arătăm în explicații cât e de sigură și benefică pentru tine această tehnologie și cât îți ușurează viața, ba chiar ți-o poate îmbunătăți, ce poate să te convingă cu adevărat de beneficiile ei dacă nu o serie de mărturii ale unor persoane care deja le utilizează?  

Pentru că nimic nu se compară cu experiența personală pe care un om o are cu un anumit produs și fiindcă transparența este cheia succesului în orice, am întrebat o serie de utilizatori cum se simt, ce modificări în viața lor au constatat, ce beneficii au și ce ne pot spune despre viața cu un ionizator de apă recomandat de GoostoMix.

Diferența dintre povestirea brandului și experiența în sine

În calitate de platformă care recomandă tehnologii de ultimă generație pentru bucătăriile oamenilor moderni și ocupați, GoostoMix îți poate prezenta în detaliu toate beneficiile acestor dispozitive de apă, tipurile de apă pe care acestea le produc, întrebuințările fiecărui tip de apă, îți poate oferi indicații de utilizare sau îți poate povesti pe larg istoria producătorului și încă multe altele. Însă nimic nu se poate compara cu mărturisirile sincere ale unor persoane neutre și independente de producător sau platforma noastră în legătură cu experiența lor personală cu acest dispozitiv și apele produse de el.

Aceste persoane dețin câte un ionizator de apă recomandat pe platforma noastră și îl utilizează de perioade diferite, așadar testimonialele acestora sunt diferite în funcție de timp, dar și de nevoile și motivele care au stat la baza achiziției ionizatoarelor.

Tu știi ce apă bei? Uite ce sunt și ce fac ionizatoarele de apă

Înainte de a ajunge la partea în care utilizatorii noștri prezintă pe larg experiențele lor cu această tehnologie, trebuie să îți facem o scurtă introducere care să te ajute să înțelegi ce face mai precis acest dispozitiv, unde îl pui, cum funcționează și ce obții de la el în mod efectiv.

Deși nu sunt singurele pe care le poți găsi pe piață, am ales să recomandăm pe platforma noastră singurele dispozitive de uz casnic pe care le vei găsi cu emblema “Made in Japan” ale cărui producător are certificare de producător de dispozitive medicale și unicul a cărui tehnologie este recunoscută și recomandată de Asociația de Medicină Preventivă pentru Boli Geriatrice din Japonia. În acest fel punem siguranța sănătății tale este pe primul loc.

Cum se întâmplă magia după ce îți instalezi un asemenea dispozitiv?

Ionizatorul se conectează direct la sursa de apă potabilă din bucătăria ta și la o sursă de curent electric, iar cu ajutorul filtrului încorporat și a electrozilor sau a plăcilor de electroliză, transformă apa potabilă în apă filtrată, curată, superhidratantă, antioxidantă și, cel mai important, modifică pH-ul apei după dorințele și nevoile tale.

Astfel obții apă cu 7 valori de pH – de la cel mai acid de 2.5, până la cel mai alcalin de 11.5, chiar în confortul propriei tale case la o atingere de buton și nu ai nevoie de nimic suplimentar pentru asta.

Așadar, care este diferența dintre apa care curge la robinetul tău și cea procesată de aparatul pe care ți-l recomandăm?

Apa pentru băut procesată de ionizator este apă filtrată și curată, iar proprietățile ei sunt superioare față de cea care vine direct de la robinet, datorită proceselor de electroliză prin care trece. Astfel apa pierde din compoziție și elimină pe un flux secundar sărurile acide nedorite în apa de băut, obține un pH echilibrat neutru sau alcalin și structură moleculară (nu te speria de termen, are de-a face cu textura fină și ușor de băut a apei) care te va hidrata la nivel celular. Apa simplă de la robinet nu îți oferă aceste beneficii.

Pe lângă apa alcalină cu pH 8,5 – 9,5 și apa neutră cu pH 7, ionizatoarele de apă recomandate de platforma noastră produc apă puternic alcalină sau degresant – pH 11,5, apă ușor acidă cu pH 4.5 – 6.0 (pentru piele și păr) și apă puternic acidă sau dezinfectant cu pH 2,5.

Cine folosește ionizatoarele de apă recomandate pe platformă? Nu doar copiii sau persoanele în vârstă au nevoie de apă sănătoasă!

De hidratare avem nevoie cu toții indiferent de vârstă sau predispoziții medicale. De la cei mai mici până la cei mai în vârstă. Apa este prezentă în viața omului pe tot parcursul acesteia, încă din stadiul intrauterin, și are un rol primordial pentru supraviețuire și stare bună de sănătate.

Un ionizator de apă este benefic pentru orice categorie de persoane, așadar beneficiile lui nu se răsfrâng doar asupra unui singur membru al familiei. De la bebeluși până la bunici, cu toții vor beneficia de apă curată, potrivită vârstei lor, care susține o stare bună de sănătate.

Deși concepția generală despre consumul de apă este conștientă, oamenii au tendința să creadă că atunci când ești tânăr nu trebuie să te preocupe atât de mult acest subiect deoarece sănătatea e un dat… însă acest lucru nu poate fi mai greșit de atât. Corpul uman are nevoie de apă în fiecare secundă pentru a-și desfășura miliardele de micro și macro procese. Zilnic folosim intern și apoi eliminăm o cantitate importantă de apă, iar înlocuirea ei este responsabilitatea și grija noastră. Dacă de la vârste mici nu deprindem obiceiul de a reînnoi rezervele de apă eliminate, putem ajunge la vârste adulte cu mari probleme de lipsă de apă (deshidratare) care se resimt sub formă de boli, suferințe și situații neplăcute. De aceea este importantă deprinderea obiceiului de a ne hidrata corespunzător cu apă de calitate la orice vârstă și de știut nevoile fiecărei etape pentru că fiecare are particularitățile ei.

De exemplu, atunci când ești tânăr, stilul tău de viață poate fi puțin mai haotic pentru că este specific vârstei. Orele de muncă îndelungate, programul de somn instabil sau scurt, consumul de alimente nepotrivite (procesate sau pline de aditivi și zaharuri), de alcool și multe alte aspecte de acest fel îți dereglează organismul, iar apa produsă de un ionizator recomandat pe platforma noastră te ajută să combați efectele nocive care apar după această etapă a vieții ca urmare a acestui stil de viață.

În același mod este benefică apa energizantă produsă de acest dispozitiv și persoanelor în vârstă care se confruntă cu problemele specifice vârstei și care au nevoie de hidratare și minerale, iar pentru copiii cu vârstă mai mică de 3 ani, care au în mod natural un pH ușor alcalin, aparatul tău de apă îți va da o apă curată, cu pH neutru care îi ajută să își păstreze echilibrul natural interior.

Ce spun utilizatorii ionizatoarelor recomandate de GoostoMix

5 români care folosesc ionizatoarele de apă de diferite perioade au dorit să îți împărtășească experiența lor cu ionizatorul și cu tipurile de apă pe care el le produce. Astfel ai posibilitatea de a afla direct de la utilizatori cum este să deții propriul tău ionizator de apă recomandat de GoostoMix și ce beneficii personale au avut ei.

1. Mirela, păreri după 1 lună de utilizare. 30 de ani, terapeut de profesie, datorită jobului intră în contact cu multe persoane, folosește apa ionizată alcalină de puțin timp.

Primul beneficiu: încă din primele zile de consum simt că am mai multă energie dimineața când o beau.

Pe mine, personal, m-a cucerit apa super alcalină cu pH 11.5 când am văzut cum îmi curăță legumele de pesticide. Soțului meu îi place foarte mult apa alcalină cu pH 9,5 pentru că își poate face ceai rece. Singur 🙂 Apa cu pH 9,0 o bem și o folosim la gătit.

Am descoperit rapid câteva beneficii având în casă acest dispozitiv:

 • am început din prima zi să folosesc apele care înlocuiesc chimicalele,
 • mă ajută în detoxifierea organismului, curățarea casei, dar și a hranei, 
 • folosesc apa puternic acidă ca dezinfectant în casă, 
 • gătesc cu apa alcalină,
 • folosesc apa de frumusețe (pun într-o sticluță câteva picături de ser anti-age cu această apă pe care o pulverizez pe față, o folosesc ca demachiant și ca balsam de păr).

Mă felicit zilnic că am făcut această investiție și sunt sigură că în timp voi descoperi mult mai multe beneficii.

2. Adela, păreri după 3 ani de folosire. Inginer de profesie, familie cu 2 copii, folosește ionizatorul de apă din anul 2017.

Principalul beneficiu este faptul că toată familia bea mai multă apă și are o stare generală de sănătate mult mai bună.

Un clasament personal pune apa cu pH 9,0 și apa neutră cu pH 7 pentru copii pe primul loc, iar următoarele sunt apa puternic alcalină și puternic acidă. Apa de frumusețe nu am explorat-o pe deplin încă.

Principalele beneficii pe care eu le-am identificat sunt:

 • ușurința la băut, ușor de ingerat fără senzație de balonare,
 • senzație de energizare a întregului organism, 
 • mâncarea are un gust mai bun,
 • formula de lapte praf ușor de realizat pentru bebeluși,
 • digestie foarte bună,
 • scaun regulat,
 • obișnuința copiilor de a bea apă de mici pentru că apa aceasta este ușor de băut și plăcută la gust,
 • avem apă sănătoasă la apăsarea unui buton, ușor de utilizat,
 • economie de timp,
 • economie de spațiu,
 • nu mai merg la cumpărat apă, cărat apă, depozitat pet sau pierdut vremea pentru a comanda apă.
 • și ca un amuzament: soțul meu spune că facem economie și la curentul electric pentru că ledul de la ecranul aparatului stă în bucătărie pe post de lumină de veghe seara când mergem să facem laptele bebelușului nostru 🙂

3. Dan, părerile lui după 3 ani de utilizare. 48 de ani, om de afaceri activ, pasionat de sport. A achiziționat un ionizator în anul 2017.

Primul beneficiu personal: focus, putere de concentrare mai mare și tranzit intestinal îmbunătățit. 

Pentru că apa alcalină – pe care eu o prefer – nu se bea la masă, m-am organizat mai bine cu mesele, o beau înainte cu 40 de minute și am observat că am o digestie mai bună (plus că am renunțat să beau apă la masă).

După primele săptămâni de consum la sală, am observat că: recuperarea după efortul fizic este mai rapidă, iar febra musculară nu mai apare sau e foarte mică și pe o durată mult mai scurtă decât înainte. 

În timpul antrenamentelor a crescut rezistența la efort, iar cel mai mare avantaj e că pot să o beau în timpul antrenamentului fără să simt că mă balonează. 

Eu am achiziționat un ionizator și pentru birou după ce am văzut cât de benefic a fost pentru acasă.

Am constatat că a fost cea mai bună investiție la birou. Banii pe care îi dădeam lunar pe apa plată pentru birou, acum îi economisim deja. Angajații au primit această investiție ca pe un semn de grijă pe care îl au din partea mea ca angajator și asta le spune că sunt apreciați la locul de muncă ceea ce îi face să se simtă mai bine la birou și să dea randament mai bun. Nivelul de energie în birou e mai crescut, este o atmosferă mai energică și o stare de bine între colegi.

Totul este mai relaxat acum că apa este disponibilă oricând, fără să mai avem (nici acasă nici la birou) problema că s-a epuizat stocul.

Cu siguranță apa cu pH 8,5 – 9,5 este preferata mea, dar soția mea folosește foarte des apa puternic alcalină pentru a curăța suprafețele din casă, alimentele, iar apa puternic acidă ca dezinfectant.

 • Am economisit timpul petrecut în magazin.
 • Am economisit banii pe care îi dădeam și acasă și la birou pentru apa plată.
 • Am economisit spațiu acasă cu recipientele de plastic în care țineam apa.
 • Suntem o familie cât putem de ECO și încercăm să avem grijă de mediu, iar faptul că nu mai producem plastic nici acasă, nici la birou este un mare plus pentru noi și ne dă sentimentul că facem ceva benefic pentru noi și pentru semenii noștri.

4. Valerica, păreri după 3 ani de utilizare. 38 de ani, artist de profesie, a achiziționat ionizatorul în 2017

În primele săptămâni de folosire am simțit ca sunt hidratată, am simțit cum apa e mult mai plăcută la gust, chiar dacă apa nu are gust, așa cum se spune.

În primele săptămâni de la cumpărare, consider că am câștigat enorm în calitatea vieții, căci ne-am educat să bem în fiecare dimineață unul sau două pahare de apă pe stomacul gol și să nu mai bem apă în timp ce mâncăm.

De ce am spus ca m-am simțit hidratată? Pentru că înainte de a consuma apa, atunci când beam apa din pet – o simțeam pe toată în stomac, simțeam că ea stă acolo și apoi se elimina pur și simplu. 

Apa pe care o folosim cel mai des este apa cu pH 9,0. O folosim pentru băut și pentru gătit.

Acasă la noi se folosește apa produsă de ionizator în multe scopuri, dar cele care îmi vin acum în cap sunt:

 • zi de zi spălăm fructele și legumele cu apa ph 11,5, 
 • aproximativ o dată sau de două ori pe săptămână ne igienizăm gura cu apa puternic acidă ph 2.5,
 • zilnic consumăm apă bună, apă vie, apă cu un gust bun și foarte ușor de băut,
 • nu mai avem grija că trebuie să cărăm peturi cu apă.

5. Mihaela, păreri apă ionizată după 4 ani de folosire – 44 de ani, o persoană proactivă și pozitivă, cu un program foarte încărcat. Deține un ionizator de apă din anul 2016.

Primul beneficiu, pe care l-am simțit a fost un focus mental mai accentuat și după 4 saptamani am constatat că am un tranzit intestinal îmbunătățit. Mai există un beneficiu pe care l-am simțit încă din primele zile și anume economia de timp și efort față de perioada când cumpăram apa din magazin.

Toate tipurile de apă sunt preferatele mele, le folosesc pe toate în egală măsură. Am constatat că acest dispozitiv este cel mai folosit din toată casă (după telefon pe care stau cu mâna toată ziua)  

Dacă trebuie să fac un clasament aș spune că: 

 • apa de frumusețe (cu care mă demachiez, mă hidratez pe post de toner de ten, lustruiesc cu ea suprafețele de sticlă din casă , adică nu mai inhalez chimicalele clasice de curățenie) este o adevărată revelație, 
 • apa super alcalina e preferata mea, cred că o folosesc de 5 ori pe zi în tot felul de activități, de la spălatul semințelor și legumelor, până la spălat plita sau degresare, 
 • apa de băut, 9,0 pH, este pentru mine sănătate în pahar deoarece are o cantitate mare de Oxigen și (nu beau mai mult de 9.0 deoarece am o dietă ușor vegetală, evit sursele acide, deci nu am nevoie de apă cu pH ridicat). Pentru că e o apă proaspătă mă încântă energia ei – diferită de exemplu de apele alcaline îmbuteliate, care sunt greu de băut sau au gust îndoielnic, ca să nu mai spun de economia enormă de bani pe care o fac căci nu cumpăr asemenea apă.

Beneficii sunt multiple, greu de enumerat. Câteva din cele pe care le-am conștientizat: 

 • în 4 ani de băut această apă: energie și stare generală foarte bună,
 • beau mult mai multă apă decât eram obișnuită și o fac în mod natural,
 • am piele mai “luminoasă”,
 • tranzit intestinal bun și sănătos,
 • mă ajută să mă disciplinez când vine vorba de alimentație pentru că nu mai beau apă în timpul mesei,
 • mâncarea gătită are un gust deosebit și nu folosesc sare decât în cantități mici,
 • pot lua aparatul cu mine oriunde aș pleca și nu duc grija apei,
 • am renuntat la o parte din plastic, ajut planeta,
 • apa puternic alcalină de pH 11.5, care nu are înlocuitor cu nimic pe piață, mă ajută să-mi țin familia departe de chimicalele din mâncare și chimicale în general, 
 • folosesc apa de frumusețe ca demachiant bio și este super eficient, 
 • am înlocuit produsele chimice cu care degresam plita și faianța, vasul de toaletă și lavoarul, cu apa puternic alcalină – degresant BIO,
 • folosesc apa puternic acidă pentru a dezinfecta orice suprafață din casă, dar și corp și pisica,
 • economie generală de bani prin eliminarea produselor chimice dar și a apei plată îmbuteliată, neutră sau alcalină.
 • după deja 4 ani am constatat că aparatul meu nu dă semne de “oboseală” sau deteriorare, deoarece îl întrețin corespunzător. Face apă la fel de bună ca-n prima perioadă de folosire. Am speranța că fiind “made în Japan” chiar este o investiție pe termen lung și foarte lung, astfel am scăpat de grija apei pentru câteva zeci de ani. 

Achiziționează-ți propriul tău ionizator la preț de producător

Sperăm că te-ai convins și mai bine de beneficiile pe care recomandarea noastră le poate avea pentru tine și familia ta. Acum că ai aflat ce experiențe au avut alte persoane, poți lua o decizie în deplină cunoștință de cauză. Platforma GoostoMix îți pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a face o achiziție conștientă și transparentă.

În plus, platforma GoostoMix este locul din care îți poți achiziționa un ionizator performant de apă la preț de producător, primești asistență gratuită la instalare standard și punerea în funcțiune, prima igienizare lunară gratuită și consultanță gratuită pe viață.

Nu uita că sănătatea se construiește și se consolidează în fiecare zi! → Începe acum!

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!