Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Cum să cureți sticla cu apele de la ionizator?

Cum să cureți sticla cu apele de la ionizator?

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Ioana, mămică de profesie

Atunci când faci curățenie în casă, ștergerea geamurilor și oglinzilor poate fi un pas dificil din cauza urmelor greu de îndepărtat care rămân pe aceste suprafețe. Dacă vrei să ai suprafețele din sticlă curate și fără pete, încearcă soluția noastră naturală furnizată de ionizatoarele de la GoostoMix pe care ți-o prezentăm în continuare. 

Ionizatorul îți oferă o mulțime de soluții pentru curățenie pe care le poți utiliza și tu pentru a curăța casa într-un mod natural!

Cum să ștergi suprafețele din sticlă cu apele de la ionizator?

Ionizatoarele de apă de la GoostoMix sunt dispozitive performante care folosesc tehnologia japoneză pentru a filtra și ioniza apa de la robinet, care este transformată mai apoi în 5 tipuri de apă cu 7 niveluri diferite de pH. Una dintre aceste ape este ideală pentru ștergerea suprafețelor de sticlă, precum:

 • geamuri;
 • oglinzi;
 • ochelari;
 • pahare din sticlă sau cristal;
 • alte obiecte din sticlă.

Apa despre care vorbim este apa pentru înfrumusețare cu pH ușor acid cu o valoare între 4,5 și 6 furnizată de ionizatoarele recomandate de noi. Această apă este destinată îngrijirii personale deoarece are un pH apropiat de cel al pielii, însă este utilă și când vine vorba de curățarea sticlei deoarece:

 • reușește să scoată petele de pe suprafețele din sticlă;
 • nu lasă în urmă reziduurile și liniile inestetice pe care le produc, de obicei, soluțiile pentru curățarea geamurilor din comerț.

Datorită proprietăților apei pentru înfrumusețare, această soluție te ajută să cureți cu succes geamurile, oglinzile și alte obiecte din sticlă, fără să mai fie nevoie de alte produse extra. Renunță la soluțiile care conțin chimicale din comerț și înlocuiește-le cu un singur produs pe care îl poți genera la tine în casă de la ionizator!

Cumpără și tu un ionizator de apă și folosește apele noastre pentru a face curățenie într-un mod natural!

Iată cum să folosești apa pentru înfrumusețare să ștergi sticla

Procedura pentru a șterge geamurile, oglinzile și alte obiecte din sticlă este simplă atunci când ai un ionizator de apă de la GoostoMix în casă. Tot ce ai de făcut este să:

 • colectezi apa pentru înfrumusețare cu pH-ul 4,5 – 6 de la ionizator într-un recipient cu pulverizator;
 • pulverizezi apa menționată pe suprafața pe care vrei să o cureți;
 • ștergi cu un șervețel de bucătărie până când apa este absorbită și urmele de pe suprafața respectivă dispar. Evită să folosești prosoape sau cârpe deoarece murdăria se va transfera pe acel material, după care o vei împrăștia și pe restul suprafeței pe care o cureți.

Pe cât de simplu este să cureți sticla fără să lași reziduuri în urmă, pe atât de complicat este să realizezi această procedură cu produse de curățare a geamurilor din comerț. Alege calea mai simplă și mai naturală și folosește apa pentru înfrumusețare de la ionizatoarele noastre!

Dacă suprafața pe care urmează să o ștergi prezintă urme de praf, asigură-te că înlături mai întâi stratul de murdărie, după care poți să revii cu soluția recomandată de noi pentru a lustrui sticla.

Cum să elimini petele de grăsime de pe suprafețele din sticlă?

Urmele dificile de grăsime pot ajunge fără să te aștepți pe suprafețele de sticlă. Dacă ai un aragaz cu capacul de sticlă sau dacă ai aragazul poziționat lângă fereastră, este posibil ca atunci când gătești câțiva stropi de ulei să își proiecteze traiectoria către suprafețele respective. Pentru aceste momente, soluția testată și recomandată de noi este apa cu proprietăți de degresare de la ionizatoarele disponibile pe goostomix.ro.

Degresantul BIO de la ionizatoarele noastre este o soluție naturală obținută cu ajutorul unui aditiv pe bază de clorură de natriu. La bază este o apă cu proprietăți de degresare, fiind un bun ajutor în înlăturarea petelor de ulei, grăsime sau urmelor greu de curățat de pe diverse suprafețe (geamuri, blat de bucătărie, ustensile pentru gătit). Fiind o soluție naturală, aceasta nu îți provoacă eczeme sau iritații pe piele așa cum se poate întâmpla în cazul produselor de acest tip din comerț.

Curăță petele de grăsime de pe suprafețele de sticlă pe care au ajuns stropi de ulei sau urme de murdărie dificil de scos cu apa cu proprietăți de degresare cu pH-ul 11,5 de la ionizator și vei reuși să îți cureți rapid și aproape gratuit și fără efort casa! Spunem rapid pentru că soluțiile de la ionizator acționează eficient și spunem gratuit pentru că ionizatorul de apă își amortizează investiția în timp, mai ales că are o durată de viață de 15-20 de ani.

Ține cont că apele pe care ți le-am prezentat în acest articol sunt generate doar de ionizatoarele de apă de la producătorul japonez, cele pe care le găsești pe website-ul nostru.

Cumpără un ionizator de apă și ai la îndemână produse naturale pentru curățenie!

Soluțiile pentru ștergerea geamurilor sau pentru degresarea suprafețelor pe care le găsești în supermarketuri sunt, de obicei, produse cu potențial toxic pentru sănătate, din cauză că unele conțin chimicale și substanțe periculoase care pot provoca reacții adverse asupra pielii (iritații, arsuri, eczeme). În plus, mirosul puternic al acestora îți poate irita mucoasa nazală, iar în caz de contact cu ochii pot apărea efecte mult mai grave.

Îți propunem să iei măsuri privind siguranța produselor pe care le folosești, investind într-unul dintre cele 5 modele de ionizatoare de apă de la noi. Motivul principal să faci o astfel de achiziție este multitudinea de produse din comerț pe care le vei putea înlocui cu apele de la ionizator, precum: 

 • apa îmbuteliată;
 • unele cosmetice precum demachiantul, aftershave-ul, balsamul de păr;
 • produsele pentru degresare;
 • produsele pentru dezinfectare.

Cele 5 ape de la ionizator îți fac viața mai ușoară și îți oferă alternative naturale la produsele din comerț care conțin diverse chimicale. Îmbrățișează această schimbare în viața ta și vei mai avea un avantaj: diminuezi consumul de plastic al familiei tale, întrucât renunțând la cumpărarea produselor menționate mai sus, nu vei mai încuraja producția de plastic.

Ionizatorul de apă vine cu schimbări importante pentru tine, începând de la alegerea unei vieți cu mai puțin plastic și mai puține chimicale, până la simplificarea unor activități casnice precum curățarea suprafețelor din sticlă.

Comandă acum un ionizator de apă de la GoostoMix și bucură-te de beneficiile pe termen lung ale apelor ionizate!

 

Surse:

 • Dr. Parker – Ionized water in the kitchen
GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!