Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Cum să scoți petele de pe țesături cu degresantul de la ionizator?

Cum să scoți petele de pe țesături cu degresantul de la ionizator?

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Ioana, mămică de profesie

Țesăturile hainelor, covoarelor, păturilor pot fi compromise de petele dificile lăsate de grăsime. Pentru a le înlătura într-un mod eficient și natural, îți prezentăm soluția noastră de la ionizatorul de apă potrivită pentru a curăța petele uleioase. Este 100% naturală, fără chimicale, o obții din confortul propriei locuințe de la ionizator, înlocuiește detergenții posibil iritanți din comerț și reușește să înlăture urmeze de grăsime cu succes!

Ce soluție degresantă să folosești pentru a scoate petele de pe haine?

Cel mai adesea, pentru curățarea și spălarea pieselor vestimentare detergenții din comerț sunt soluțiile preferate ale majorității. Deși curăță țesăturile, aceste produse pot dăuna atât hainelor în sine cât și mediului înconjurător și sănătății tale. Optează pentru o alternativă naturală și sigură de scos petele de pe haine și stai departe de chimicale!

Soluția pe care o recomandăm noi pentru a curăța petele de grăsime (și nu numai!) de pe haine este apa degresantă BIO de uz casnic 100% naturală produsă de ionizatoarele de apă disponibile pe goostomix.ro.

Apa cu proprietăți de degresare are un pH puternic alcalin, cu o valoare de 11,5, fiind o soluție care absoarbe petele de ulei de pe țesături. Apa noastră cu pH puternic alcalin este foarte eficientă în legătură cu petele pe bază de ulei, deoarece este capabilă să îl descompună. În plus, scoate cu ușurință și petele de sos de soia și de cafea.

Cum să îți cureți hainele de petele de ulei cu degresantul de la ionizator?

Procedura pentru a îndepărta urmele de grăsime de pe țesături este simplă atunci când vine vorba de degresantul BIO de uz casnic de la ionizatoarele noastre. În primul rând, colectează degresantul de la ionizator, selectând butonul „2,5 Superacidic”. Odată cu apa cu pH 11,5 este generată și apa cu pH 2,5, o soluție dezinfectantă 100% naturală pe care o poți folosi la dezinfectarea diverselor suprafețe. 

Pentru a colecta această apă ai nevoie de recipiente speciale, ermetice, închise la culoare, de 2 litri. Se depozitează 48 de ore înainte să fie folosită în locuri uscate, ferite de căldură și de lumina directă a soarelui. Este recomandat să nu agiți recipientul și să respecți perioada de valabilitate a acestei ape de 5-7 zile de la data colectării.

Iată ce să faci pentru a înlătura petele de grăsime de pe haine:

  • îmbibă zona pătată în apa cu proprietăți de degresare cu pH 11,5 produsă de ionizatoarele noastre și așteaptă 10-20 de minute;
  • folosește 1-2 litri de apă degresantă, aceeași ca la pasul anterior, pentru a spăla piesa vestimentară, folosind această soluție drept detergent de haine. Dacă vrei să rămână un miros plăcut pe țesătură, adaugă în apă câteva picături de ulei esențial în aroma preferată de tine.

De asemenea, apa cu pH 11,5 generată de sistemele noastre de ionizare poate fi folosită și când pui haine la mașina de spălat, adăugând 1-2 litri de apă degresantă în cuva mașinii.

Pe ce fel de țesături poți folosi degresantul natural de la ionizator?

Pe lângă haine, poți utiliza apa cu proprietăți de degresare de la ionizatoarele noastre pentru a scoate petele de ulei de pe covoare, carpete, prosoape de bucătărie. În ceea ce privește materialul din care sunt fabricate țesăturile, cel mai bine este să testezi apa pe o porțiune mică din piesa pe care urmează să o speli pentru a te asigura că rămâne intactă.

De ce să folosești degresantul BIO de la ionizator pentru curățarea hainelor?

Apa degresantă de la ionizatoarele pe care le găsești la GoostoMix este o soluție naturală, fără chimicale adăugate și care este produsă prin simpla electroliză a apei în prezența sării. Apa aceasta capătă o putere mare de absorbție a uleiului, lăsând astfel țesăturile curate. Pe lângă faptul că este ușor de produs, o obții aproape gratuit (tot ce ai de plătit este ionizatorul, care își recuperează investiția în timp, apa de la robinet și curentul), are și alte avantaje pe care ți le prezentăm în continuare.

Vrei să testezi ionizatorul de apă și să vezi live cum este utilizat degresantul natural? Programează un demo gratuit pe goostomix.ro!

Scoate petele de grăsime cu degresantul BIO și eviți chimicalele din detergenții din comerț

Unele soluții de curățare a țesăturilor și detergenți pentru haine pot conține chimicale periculoase pentru sănătate. Utilizând soluția noastră 100% naturală de eliminare a petelor de pe haine, covoare și alte țesături, eviți să intri în contact cu anumiți compuși potențial toxici pentru sănătate.

Iată câteva substanțe periculoase care se pot afla în soluțiile destinate curățării țesăturilor și petelor:

  • 1,4-dioxan – este un compus chimic identificat drept cancerigen, găsit deseori în șampoane și detergenți datorită calităților sale de solvent și degresant. Acest compus este ușor absorbit prin piele și inhalare, astfel că simplul contact cu soluții care conțin această substanță poate duce la o expunere riscantă la dioxan. În plus, se poate scurge în sol și în apele subterane, contaminându-le și crescând probabilitatea contaminării ulterioare prin ingestie;
  • hipoclorit de sodiu – este, de fapt, un înălbitor, care are rolul de a face hainele să pară mai albe, prin transformarea luminii UV în spectru vizibil. În contact cu pielea poate provoca reacții alergice și poate irita ochii și plămânii.
  • surfactanții pe bază de benzen – aceștia scad tensiunea superficială dintre lichid și petele de pe îmbrăcăminte și le fac mai ușor să se dizolve și să se spele, însă este o substanță toxică, iritând ochii, nasul și gâtul.
  • sulfat de laureat de sodiu – este un detergent și agent tensioactiv folosit pentru ca detergenții, săpunurile și șampoanele să facă spumă. Această substanță poate fi derivată din petrol, nucă de cocos sau ulei de palmier. Deși reușește să permită apei și uleiului să emulsioneze, această substanță poate fi iritantă pentru piele.

Comandă-ți un ionizator de apă de la GoostoMix și stai departe de substanțele periculoase din detergenți!

Folosește degresantul de la ionizator și renunță să cumperi soluții de curățare ambalate în plastic

Folosește apa puternic alcalină de la ionizatoarele noastre pentru a curăța țesăturile și renunță la a mai cumpăra detergenți și produse de curățare din comerț pentru că majoritatea sunt ambalate în plastic! Descurajează producția de plastic renunțând treptat la produsele din comerț ambalate în acest material deoarece plasticul este un pericol la adresa mediului și sănătății tale.

Producția de plastic a atins 448 de milioane de tone în 2015 și se preconizează că se va dubla până în anul 2050. 

Evită să cumperi plastic și investește într-un ionizator de apă care îți oferă înlocuitori pentru zeci de produse de curățenie, detergenți, dezinfectanți, cosmetice și pentru apa îmbuteliată!

Cu degresantul de la ionizator protejezi țesăturile

Țesăturile hainelor tale pot fi afectate de detergenții agresivi care promit să scoată petele de grăsime. Dacă vrei să prelungești durata de viață a articolelor tale vestimentare și în același timp să reușești să scoți eficient petele de pe haine, citește  folosește soluția noastră 100% naturală cu proprietăți de degresare utilă pentru acest demers!

Curăță țesăturile cu apa degresantă de la ionizator și ai grijă de sănătate și mediu!

Înlocuind detergenții din comerț cu apa degresantă produsă de dispozitivele noastre japoneze de ionizare îți protejezi sănătatea și ajuți și la conservarea mediului, întrucât nu mai cumperi produse ambalate în plastic și nu mai produci deșeuri care conțin chimicalele din detergenți! În plus, apa degresantă este 100% naturală și nu îți irită ochii, nasul sau gâtul precum unele substanțe chimice din produsele de degresare a țesăturilor din supermarketuri.

Cumpără un ionizator de apă și ai la dispoziție degresant BIO care înlătură eficient petele de grăsime de pe țesături!

Surse:

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!