Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

De ce să achiziționezi un ionizator de apă direct de la producător, prin distribuitorii independenți?

De ce să achiziționezi un ionizator de apă direct de la producător, prin distribuitorii independenți?

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix sunt dispozitive performante aparținând unui producător japonez cu peste 30 de ani de experiență în domeniu. Aceste dispozitive sunt distribuite în 120 de țări direct de la producător, prin intermediul consultanților independenți.

Experiența ne-a arătat că se practică vânzarea acestor dispozitive și second hand sau cu discount de la terți, practici nerecomandate de producător și care se pot răsfrânge negativ asupra ta, în cazul în care faci o achiziție de acest fel.

Căror riscuri te expui dacă achiziționezi un ionizator de apă cu discount?

Ionizatoarele de apă recomandate de Goostomix.ro aparțin unui producător japonez renumit, vânzarea lor realizându-se doar prin distribuitori independenți. Aceștia sunt motivați și recompensați de companie prin comision din vânzare. Este important de menționat că producătorul acestor ionizatoare practică o politică de preț anti-discount în întreaga lume.

Astfel, ionizatoarele de apă pe care noi le recomandăm sunt vândute de producător la aceeași sumă peste tot în lume și nu au reduceri de preț. Datorită acestei politici, producătorul asigură către clienții direcți un serviciu personalizat de consultanță profesională, total gratuit, pe viață, din partea consultantului care face vânzarea.

Totuși, unii consultanți încalcă politica producătorului și aplică anumite discounturi ionizatoarelor, expunându-se atât pe ei cât și pe clienții care cumpără de la ei unor sancțiuni prevăzute în contractul dintre distribuitorul independent și producător.

Reține că orice discount este suportat integral de consultant și nu de către compania producătoare. Dacă achiziționezi un ionizator de la distribuitori independenți care aplică din inițiativă proprie discounturi, ești supus anumitor riscuri pe care le prezentăm în continuare.

Cumpărând ionizatorul de la distribuitori care oferă discount, nu ai asigurată consultanța gratuită

Cu cât obții o reducere mai mare la ionizatorul pe care îl cumperi de la distribuitorul independent, cu atât acesta din urmă nu va mai fi la fel de motivat și interesat să îți ofere consultanța pe care ești îndreptățit să o primești. Consultantul, fiindcă a suportat din propriul buget discount-ul oferit ție, va fi mai puțin interesat să îți acorde timp și atenție pe parcursul anilor în care vei folosi sistemul de ionizare.

Ține cont că ionizatoarele de apă pe care și noi le distribuim, prin intermediul unor consultanți serioși și de încredere, sunt dispozitive multifuncționale care generează 5 tipuri de apă cu 7 niveluri diferite de pH. Fiecare tip de apă are la rândul său multiple moduri de utilizare, iar ionizatorul în sine necesită în prealabil să dobândești o serie de cunoștințe pentru a-l putea utiliza la capacitate maximă și cu siguranța că nu faci nimic greșit. Cu cât ai mai multă grijă de ionizator și cu cât respecți cu strictețe recomandările de utilizare, cu atât durata de viață a ionizatorului crește.

Dacă vei cumpăra de la un distribuitor care practică oferirea de discount-uri și care nu va fi dispus să îți ofere consultanță, este mai dificil să îți păstrezi integritatea investiției. Consultanța și asistența pe viață este necesară în cazul unui astfel de dispozitiv.

 

Asigură-te că achiziționezi ionizatorul de apă de la distribuitori de încredere!

Echipa GoostoMix îți garantează o achiziție corectă, la preț de producător și asistență gratuită pe viață de la consultanți serioși!

Dacă achiziționezi ionizatorul de apă din surse nesigure, riști să primești un aparat neachitat la producător

În situația în care primești o ofertă de la un consultant care îți oferă un ionizator cu discount, cel mai bine este să o refuzi pentru că este posibil ca acel aparat să nu fi fost încă achitat în integralitate. Deci, primești, în mod indirect, un aparat furat de la producător, pe care consultantul nu l-a achitat, însă ți l-a vândut ție. 

Dacă accepți o astfel de ofertă și ionizatorul nu a fost plătit la producător, ulterior, la revizia anuală la care trebuie să duci dispozitivul, aparatul va fi reținut. Revizia anuală (o curățare profesională care asigură rezistența și calitatea ionizatorului) se realizează doar în service-uri autorizate, astfel că se va afla rapid că ionizatorul tău nu a fost achitat la compania producătoare. 

Evită astfel de situații și optează pentru o achiziție sigură prin GoostoMix! Comandă un ionizator de pe site!

De ce să eviți să cumperi ionizatoarele de apă second hand? 

O altă situație pe care o poți întâlni este să primești o ofertă de vânzare a unui ionizator de apă dintre cele recomandate de noi de la persoane care au folosit înainte aparatul și decid să îl vândă mai departe. Îți recomandăm să nu accepți o astfel de achiziție, fiindcă te supui unor riscuri.

Evită să cumperi ionizatoare de apă de la producătorul japonez second hand pentru că pot avea vicii ascunse, pot fi stricate sau există posibilitatea să nu fi fost utilizate corect înainte:

Sunt câteva situații cheie în care aparatul pierde capacitatea lui să producă apa la calitatea știută și promovată. Iată câteva practici care pot să scadă performanțele aparatului: 

 • dacă nu s-a efectuat curățarea lunară la timp, aparatul pierzând treptat capacitatea de procesare;
 • dacă în timpul curățării nu s-au respectat corect pașii recomandați pentru acest procedeu și astfel este posibil să fi rămas depuneri de acid citric în aparat, acesta blocând sistemul care produce apă acidă;
 • dacă nu s-a efectuat curățarea lunară cu soluția recomandată de companie. Acest lucru înseamnă că interiorul prin care trece apa pe care o bei este compromis cu substanțe neadecvate;
 • dacă aparatul a căzut în timpul transportului. În acest caz poate sa cedeze oricând funcționarea lui corectă;
 • dacă în aparat a intrat apă contaminată cu diverse substanțe, precum rugina, aparatul neavând la acel moment prefiltrarea instalată;
 • dacă nu i s-a schimbat filtrul la timp;
 • dacă în aparat a intrat apa caldă sau fierbinte, caz în care ionizatorul poate ceda în orice moment, chiar dacă dă semne de funcționare normală.

Atunci când cumperi un ionizator second hand nu poți verifica dacă întreținerea a fost realizată corect și dacă ionizatorul a fost folosit conform instrucțiunilor producătorului. Astfel, ajungi să cumperi un produs nesigur și posibil avariat.

Alege să achiziționezi un ionizator de apă nou de pe goostomix.ro  care va fi folosit doar de tine și de care poți avea grijă corespunzător!

Cumpărând un ionizator second hand, nu mai ai posibilitatea de a accesa programul internațional de recompensare de la companie

Fiecare ionizator de apă are de la producător un ID cu numele cumpărătorului. Dacă ionizatorul nu a fost cumpărat în mod direct de către tine și numele tău nu se află pe acel ID, nu vei mai avea acces la opțiunea gratuită de recuperare a investiției. Această recuperare a investiției constă într-un program oficial al producătorului prin care sunt recompensate recomandările. 

Pentru ca acest program să fie activ și pentru tine, trebuie ca achiziția să fi fost realizat pe numele tău sau al firmei tale, cu plata în contul bancar al producătorului, nu către terți. Așadar, achiziția realizată de la alt comerciant anulează posibilitatea recuperării investiției. Pentru detalii privind recuperarea investiției, întreabă-ți consultantul!

De unde poți achiziționa în siguranță un ionizator de apă?

Pentru ca achiziția pe care o realizezi să își justifice investiția și pentru ca ionizatorul tău de apă să reziste 15-20 de ani, asigură-te că îți cumperi dispozitivul de la distribuitori independenți de încredere. Poți cumpăra unul dintre 5 modele de ionizatoare de la producătorul japonez de pe website-ul nostru și vei primi un aparat nou, în garanție, cu ID cu numele tău.

Achiziția prin GoostoMix este simplă și sigură și, în plus, vine cu o mulțime de avantaje:

 • cumperi la preț de producător;
 • plătești direct la producător;
 • primești asistență gratuită la instalare standard și punere în funcțiune;
 • ai prima igienizare lunară gratuită;
 • primești consultanță gratuită pe viață.

Cumpărând un ionizator de apă într-un mod sigur, ai certitudinea că obții un aparat de ionizare integru, fără vicii ascunse, care îți poate genera apă curată de băut cu proprietăți antioxidante și capacitate ridicată de hidratare, apă curată pentru bebeluși, apă pentru înfrumusețare, degresant BIO de uz casnic și dezinfectant BIO de uz extern.

Dacă ești pregătit să faci o investiție pentru viitorul tău și al sănătății tale, asigură-te că pui preț pe siguranța produsului pe care îl cumperi. Pentru ca produsul pe care îl primești să fie conform așteptărilor și să funcționeze corect, generând apă cu proprietăți îmbunătățite și cu mai multe niveluri de pH, evită să îl cumperi second hand sau de la distribuitor care vând cu discount.

Comandă un ionizator de apă de la GoostoMix, distribuitorul tău de încredere!

În ziua de astăzi este dificil să găsești oamenii potriviți în care să îți pui încrederea, așa că dacă vrei să te asigură că achiziția pe care urmează să o faci merită, contactează-ne pentru a discuta în amănunt toate detaliile pe care vrei să le cunoști despre noi, despre distribuitori, despre companie și despre produs!

Ionizatorul de apă este un aparat care furnizează soluții pentru sănătate: mai multe tipuri de apă: 2 de băut și 3 ape 100% naturale pentru îngrijirea pielii, pentru curățenie și dezinfectare. Investiția într-un astfel de ionizator de la producătorul japonez pe care noi îl recomandăm îți aduce beneficii pentru tot restul vieții.

Cumpără-ți și tu un ionizator de apă performant de la GoostoMix!

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!