Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Iată 6 criterii pe baza cărora să alegi un ionizator performant

Iată 6 criterii pe baza cărora să alegi un ionizator performant

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Ionizatoarele cu adevărat performante furnizează apă microstructurată, antioxidantă, care hidratează la nivel celular, alături de alte tipuri de apă utile pentru locuința ta.  Atunci când alegi un ionizator, asigură-te că optezi pentru unul care îți aduce cele mai multe beneficii.

Astăzi îți prezentăm 6 criterii pe baza cărora să alegi un ionizator de apă și îți arătăm și ionizatoarele de apă recomandate de noi, după ce le-am testat, le-am verificat și le-am comparat cu alte dispozitive asemănătoare.

6. Alege un ionizator de apă în funcție de apa pe care o generează

Este important să te hidratezi corespunzător și cu o cantitate suficientă de apă curată, purificată și potrivită pentru organism. Apa este un nutrient esențial pentru corp ce ajută la păstrarea parametrilor de sănătate, fiind prezentă într-o mulțime de reacții din organism. Apa asigură funcționarea corectă a corpului și fără ea nu putem supraviețui.

Totuși, nu orice apă este bună de băut, de aceea mulți optează pentru un ionizator de apă care să o curețe și să îi regleze pH-ul. Fiecare ionizator are o tehnologie diferită, ceea ce înseamnă că furnizează apă cu proprietăți diferite. Unele ionizatoare generează doar apă filtrată și cu pH modificat, de cele mai multe ori un pH ușor alcalin. 

Dacă vrei să beneficiezi din plin de calitățile unei apei avantajoase pentru organism, îți prezentăm ionizatoarele de apă produse în Japonia și distribuite cu încredere de GoostoMix.

Ionizatoarele noastre de apă sunt dispozitive performante care furnizează 5 tipuri de apă. Apa generată de ionizator și recomandată consumului zilnic este apa ionizată alcalină cu pH 8,5, 9 și 9,5. Pe lângă faptul că este curățată prin intermediul a 3 filtre și că are un pH alcalin, benefic corpului, apa ionizată generată de dispozitivele noastre are o structură moleculară îmbunătățită și alte proprietăți benefice pentru funcționarea organismului. 

Apa alcalină de la ionizatoarele GoostoMix este antioxidantă și microstructurată

Iată de ce Apa Alcalină de la ionizatoarele noastre este un promotor al sănătății:

 • are o structură microcluster, ceea ce înseamnă că are o structură moleculară mică. Mai exact, grupările de molecule din apă sunt formate din 5-6 molecule, așadar apa poate pătrunde cu ușurință în celule, țesuturi și organe, hidratând la nivel structural. Apa de la robinet sau cea îmbuteliată are grupări de 15-20 de molecule sau chiar mai mult, așadar grupările sunt mai mari și pătrund cu greu în organism. Apele acestea ajung în stomac, însă nu la nivel celular, ca Apa Alcalină de la ionizatoarele de pe GoostoMix.ro;
 • are proprietăți antioxidante, ceea ce înseamnă că împiedică degradarea celulară și acțiunea radicalilor liberi reactivi. Apa Alcalină de la ionizatoarele noastre conține Hidrogen Molecular, o moleculă formată din doi atomi de Hidrogen care se găsește rar în natură sub această formă. Rezultatul distrugerilor din celule se numește stres oxidativ, ce poate fi redus prin acțiunea antioxidanților precum Hidrogenul Molecular, un antioxidant stabil și puternic.

Ionizatoarele de apă de la GoostoMix generează 5 tipuri diferite de apă

Atunci când alegi un ionizator, privește în ansamblu următorul dispozitiv pe care îl cumperi. Preferi un ionizator care generează doar apă de băut, sau un ionizator care generează 5 tipuri diferite de apă, fiecare având utilizări diverse?

Iată tipurile de apă furnizate de ionizatoarele noastre:

 • Apa Alcalină cu pH 8,5, 9 și 9,5 – este destinată consumului zilnic și poate fi folosită și pentru gătit. Folosește această apă când faci mâncare pentru că elimină nevoia de a mai adăuga sare și pentru că accentuează gustul preparatelor;
 • Apă Clean cu pH-ul 7 – este destinată pentru copiii de sub 3 ani. Poate fi băută de adulți în timpul mesei și pentru administrarea medicamentelor;
 • Apa Beauty cu pH 4,5 – 6 – este perfectă pentru îngrijirea și curățarea tenului, având pH-ul apropiat de cel al pielii (pH-ul normal al pielii este 4,7). Este o soluție naturală de a avea grijă de tenul și pielea ta și poate fi folosită chiar și pentru îngrijirea părului, în loc de balsam. Cu Apa Beauty elimini din rutina ta produsele de îngrijire nesigure din comerț;
 • Apa Super Alcalină cu pH 11,5 – este o apă cu proprietăți de degresare, 100% naturală, destinată curățării diverselor suprafețe din casă, ustensilelor de bucătărie, hainelor cu pete de grăsime etc. Este ideală pentru curățarea alimentelor (fructe, legume, carne) de posibilele pesticide sau alte substanțe toxice de pe suprafața acestora;
 • Apa Puternic Acidă cu pH 2,5 – este o apă cu proprietăți de dezinfectant ce înlătură patogenii de pe mâini sau alte suprafețe (masă, mânerele de la uși, întrerupător etc). Poate fi folosită și pentru oprirea sângerărilor mici de pe piele, în tandem cu Apa Super Alcalină.

De la un singur ionizator obții zeci de produse. Comandă-ți un ionizator de apă de pe site-ul Goostomix.ro!

5. Cumpără un ionizator de apă care își merită investiția

Dacă ești adeptul calității și vrei să faci o investiție de viitor, un ionizator de apă performant este soluția. Însă, nu orice ionizator se ridică la standardele de performanță ale ionizatoarelor de la GoostoMix. Alte ionizatoare au prețuri mai mici, însă cu siguranță nu oferă toate avantajele pe care le primește de la ionizatoarele noastre de producție japoneză.

GoostoMix distribuie ionizatoare la preț de producător. Cel mai important aspect legat de această investiție este că se amortizează în timp. Cu un calcul rapid poți să îți dai seama cât de eficient este un ionizator de apă. Iată de ce:

 • ionizatoarele noastre generează apă bună de băut instant, în orice moment. Așadar, nu mai trebuie să cumperi apă îmbuteliată. În plus, dacă renunți la apa îmbuteliată, vei scăpa și de munții de PET-uri care se adună în casă. De asemenea, scapi de drumurile până la supermarket și atunci când ți-e sete, dai fuga până în bucătărie în loc de până la magazin;
 • ionizatoarele noastre produc 5 tipuri de apă care înlocuiesc zeci de produse, de la balsam de păr, demachiant, loțiune tonică, loțiune hidratantă, dezinfectant, soluții de degresare etc. Toate aceste produse pe care până acum le cumpărai din comerț vor fi înlocuite de apele produse de ionizator;
 • ionizatoarele de la GoostoMix îți oferă ape cu proprietăți de înfrumusețare, curățare și dezinfectare 100% naturale, așa că eviți produsele iritante din comerț. Iritanții din aceste produse pot provoca diverse arsuri ce trebuie tratate la medic. Ionizatorul are grijă de sănătatea ta! 

Prețul pe care îl plătești pe un ionizator este echivalent cu prețul pe care îl plătești câțiva ani pe toate produsele pe care ți le-am menționat mai sus (în funcție de ce produse alegeai să cumperi înainte, cu ce frecvență le cumpărai și câte persoane le foloseau). Deci, cheltuiala se amortizează iar investiția se dovedește a fi de viitor, mai ales că ionizatoarele noastre au o durată de viață îndelungată, de 15-20 de ani.

Cumpără un ionizator la un preț corect, justificat și ia în calcul beneficiile pe termen lung. Fii atent la prețurile prea mici, fiindcă este posibil să ai de-a face cu produse contrafăcute, nesigure și care nu produc apa pe care o promit.

4. Verifică producătorul ionizatorului de apă pentru a te asigura că este un dispozitiv bun

Înainte de a face o achiziție importantă, citește cât mai multe despre produsul pe care urmează să îl cumperi. Asigură-te că producătorul ionizatorului de apă este de încredere, că fabrica în care este produs respectă reguli stricte privind curățenia și siguranța și că are experiență în domeniu. De asemenea, informează-te cu privire la performanțele recunoscute ale ionizatorului verificând dacă a primit certificări, premii sau alte recunoașteri oficiale de la instituții recunoscute în domeniul apei și calității acesteia.

Ionizatoarele pe care noi le recomandăm sunt produse în Japonia, unicul producător certificat OEM (original equipment manufacturer) din domeniu. Producătorul japonez deține propria fabrică de componente și de peste 30 de ani produce doar echipamente pentru apă. De asemenea, producătorul ionizatoarelor este singurul din industrie care a primit recunoașterea oficială pentru producerea de componente și echipamente cu grad medical.

Iată de ce producătorul japonez este de încredere:

 • este singurul din industrie care are certificări ISO: 9001, 14001 și 13485 pentru controlul calității și managementul mediului;
 • este membru al Asociației de Vânzare Directă;
 • deține Medalia de Aur a Asociației Calității Apei, recunoscută drept liderul în certificarea excelenței apei.

Cumpără un ionizator de apă de la un producător cu experiență, premiat și recunoscut internațional pentru calitatea echipamentelor produse! Comandă un ionizator de calitate de la GoostoMix!

3. Optează pentru un ionizator de apă cu garanție și durată de viață îndelungate

Asigură-te că investiția pe un ionizator de apă merită, este amortizată și durează în timp! Compară durata de viață a ionizatoarelor care ți-au atras atenția și fii atent și la garanția acestora. În caz că apar erori tehnice sau aparatul are probleme, este bine să te bazezi pe perioada de garanție a aparatului.

În ceea ce privește ionizatoarele recomandate de GoostoMix, beneficiezi de o durată de viață a dispozitivului de 15-20 de ani, timp în care ai apă curată, bună de băut, antioxidantă și microstructurată la fel ca în prima zi, dacă îngrijești ionizatorul așa cum trebuie. Mai exact, pentru ca ionizatorul să se mențină într-o stare bună, ar trebui să respecți aceste recomandări:

 • în fiecare dimineață sau după mai mult de 6 ore de nefuncționare a aparatului, înainte de a folosi apa de băut (cea alcalină sau Apa Clean), trebuie să lași Apa Beauty să curgă 20 sec. În timpul acestui proces, se schimbă polaritatea din camera de electroliză, astfel se elimina eventualele depozite de minerale alcaline de pe plăcile de electroliză și calitatea apei nu este compromisă, rămânând ca în prima zi de folosire pe toată durata de viață și de funcționare a sistemului de ionizare;
 • lunar, la 25-30 de zile, se realizează o curățare internă semi-automată, proces care asigură igiena și calitatea apei de consum. Prima curățare lunară este gratuită de la consultantul tău!
 • anual sau la maximul 2 ani se realizează o revizie, mai exact o curățare internă profesională (deep cleaning) într-o unitate service autorizată de producător;
 • după consumul a 6000 de litri de apă se schimbă filtrul de apă. Ionizatorul te atenționează sonor și vizual pe display când este momentul să schimbi filtrul;
 • ocazional mai există și alte procese de întreținere.

Prin aceste procese de întreținere te asigură că apa este bună de băut, iar calitatea ei nu este compromisă. Ionizatoarele care nu au nevoie de niciun fel de curățare și întreținere pot compromite calitatea apei. Este important să ai grijă de ionizator și să respecți indicațiile de la producător pentru a avea un ionizator funcțional chiar și după 20 de ani de utilizare.

2. Ia în calcul impactul asupra mediului atunci când achiziționezi un ionizator de apă

Decizia de a cumpăra un ionizator de apă este un pas important către o viață prietenoasă cu mediul. Totuși, înainte de a achiziționa un aparat de ionizare a apei, asigură-te că dispozitivul este produs în fabrici care respectă standardele de calitate și curățenie și că producerea în sine a echipamentului nu este o sursă de poluare.

Dacă iei decizia de a-ți schimba complet viața cu ajutorul unui ionizator, înseamnă că vei renunța complet la apa îmbuteliată în P.E.T.-uri. Acestea sunt o sursă majoră de poluare și sunt produse dintr-un material care poate să compromită gustul și calitatea apei.

De asemenea, cu un ionizator în casă nu vei mai avea nevoie de produse de curățenie, de degresare și de dezinfectare din comerț, așa că scapi de toate recipientele de plastic pe care le cumpărai înainte. Viața fără plastic este o viață sustenabilă, eco-friendly, pe care fiecare dintre noi ar trebui să o îmbrățișăm. 

Ia-ți un ionizator de apă și renunță la plastic!

1. Verifică părerile utilizatorilor ionizatorului de apă înainte să îl cumperi

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează un ionizator, ce beneficii au apele produse de acest dispozitiv și pentru a te convinge dacă investiția chiar merită, citește review-uri și întreabă actualii utilizatori curiozitățile tale despre aparat.

Părerile despre ionizatoarele noastre de apă s-au demonstrat a fi în general pozitive. Am intervievat 5 utilizatori despre cum li s-a schimbat viața de cât au un ionizator de la GoostoMix în casă, iar majoritatea a spus că:

 • starea generală de spirit este mai bună;
 • digestia a fost îmbunătățită;
 • grija că trebuie să care P.E.T.-uri cu apă a dispărut;
 • a economisit timp, bani și spațiu în casă;
 • mâncarea are un gust mai bun;
 • corpul este mai energizat.

Utilizatorii sunt cei care îți pot spune sincer cum este să ai un ionizator în casă și dacă ți-ar recomanda sau nu produsul cumpărat de ei. Ia în calcul acest criteriu înainte să îți cumperi propriul ionizator și asigură-te că utilizatorii sunt mulțumiți de produs și că beneficiile întrec dezavantajele dispozitivului.

Ionizatoarele de apă de la GoostoMix – dispozitive performante ce au grijă de organismul tău

De la apa de băut și până la apele cu proprietăți de înfrumusețare, dezinfectare și degresare, ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix se dovedesc a fi aparate performante, utile și care merită investiția.

Profită de apa microstructurată și antioxidantă de la ionizatoarele noastre pentru a-ți menține corpul sănătos și înlocuiește produsele iritante din comerț cu apele 100% naturale produse de ionizator, care te ajută să ai grijă de piele și păr, să faci curat în casă și să păstrezi suprafețele dezinfectate rapid și ușor.

Cu o singură apăsare de buton ai 5 tipuri de apă cu 8 tipuri diferite de pH. Investește în viitor și în sănătatea ta și a familiei tale cu unul dintre cele 5 modele de ionizatoare de apă de la GoostoMix!

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!