Rețetele GoostoMix sunt adaptate la Thermomix de comunitate și nu sunt testate Vorwerk.

Cel mai economic ionizator este disponibil numai până la 30 noiembrie.

Iată cum să îți cureți casa cu soluții 100% naturale de la ionizator!

Iată cum să îți cureți casa cu soluții 100% naturale de la ionizator!

Cuprins

Articol (pre)gătit de
Mihaela, expert în hidratare

Fiecare persoană face curat în casa lui așa cum știe el mai bine: cu produse din comerț, cu soluții preparate în casă sau alte variante potrivite preferințelor fiecăruia. 

Noi am descoperit singurele produse care nu conțin chimicale și substanțe toxice care sunt eficiente la curățenie: apele furnizate de ionizatoarele noastre.

Cele două ape destinate curățeniei generate de ionizatoarele recomandate de noi pot fi utilizate cu succes la degresare și dezinfectare, însă mai au și alte utilizări pe care ți le prezentăm în continuare.

Ce este Apa Super Alcalină și cum o poți folosi la curățenie?

Apa Super Alcalină este una dintre cele 5 ape furnizate de ionizatoarele de apă pe care le găsești pe website-ul GoostoMix.ro. Această apă este generată doar de ionizatoarele noastre, are pH alcalin – 11.5, dar ce este deosebit la ea nu este pH-ul (pe piață mai există producători care pot ridica pH-ul apelor la 11.5), ci faptul că este produsă cu ajutorul unui aditiv pe bază de clorură de sodiu (mai simplu spus, sare de bucătărie). 

Astfel, datorită ingineriei japoneze și folosind știința (chimia), din apa potabilă, sarea de bucătărie și curentul electric, rezultă această apă Super Alcalină. Este o soluție 100% naturală cu proprietăți superioare de degresare ce înlocuiește o mulțime de produse clasice chimicale de curățenie și-ți ușurează viața și bugetul, în aducând un plus de sănătate acolo unde este folosită.

Este important de știut că această soluție, deși degresează și curăță precum cel mai veritabil detergent, nu conține niciun fel de substanță toxică sau alte chimicale nocive. Tot ce conține este o concentrație ridicată de minerale alcaline care erau deja în apa potabilă de la robinet plus sodiu, din clorura de sodiu adăugată (de aici și pH-ul ridicat). Astfel, această soluție este sigură pentru plămâni, ochi, piele, fără să ai riscul de a face iritații sau inflamații atunci când o folosești. 

Produsele din comerț destinate curățeniei pot fi periculoase pentru sănătate din cauza substanțelor iritante pe care le conțin, existând posibilitatea să elibereze în aer compuși chimici volatili sau să producă poluare în interiorul casei tale.

Investește în sănătatea ta și achiziționează-ți acum un ionizator de apă la preț de producător de la GoostoMix!

În continuare îți vom explica, pe scurt, cum poți utiliza Apa Super Alcalină pentru a face curățenie în casă.

Degresează bucătăria natural, cu Apa Super Alcalină

Ustensilele de bucătărie, blatul de bucătărie, plita, cuptorul, masa, tocător, faianța și toate suprafețele din această încăpere pot fi degresate cu ajutorul Apei Super Alcaline. Poți curăța orice suprafață din bucătărie, fără griji că o afectează sau strică.

Folosește Apa Super Alcalină pentru a elimina petele rezistente

Atunci când crezi că nu îți mai rămâne nicio posibilitate să scapi de petele încăpățânate de pe diverse suprafețe, încearcă să cureți cu apă Super Alcalină și las-o să acționeze. Este posibil ca această apă să reușească să elimine petele dacă acționezi rapid pe ele.

Iată ce pete poți să scoți cu apa Super Alcalină de la ionizatoarele noastre:

 • petele de cafea, ulei, grăsime, sos de soia de pe diverse obiecte și chiar de pe haine;
 • petele de murdărie dură care se adună în orificiile de aerisire din bucătărie sau pe hotă;
 • petele rămase pe vasul de toaletă;
 • pete de betadină pe haine (când a fost poate nevoie de un pansament cu betadină care a pătat pijamalele).

Spală vasele cu Apa Super Alcalină și economisești detergentul și apa de la robinet 

Atunci când te confrunți cu vase cu murdărie împietrită ori cu urme de mâncare care se curăță greu, ești tentat să folosești mai mult detergent, să speli recipientul sub jetul de apă mai mult timp și ajungi să folosești cantități de apă și de detergent mult mai mari decât în mod normal.

Dacă vrei să eviți aceste situații neplăcute și să economisești la facturile de apă și cheltuielile pe detergenți de vase care mai de care mai puternici, apelează la soluția noastră 100% naturală: Apa Super Alcalină. Această apă te ajută să scoți petele de grăsime de pe recipientele folosite în bucătărie și poate fi utilizată ca un pas extra atunci când speli vasele. Murdăria se va curăța mai ușor, având posibilitatea să economisești până la ¼ și chiar ⅓ din apa de la robinet pe care o foloseai înainte pentru a spăla vasele cu detergent obișnuit.

Poți să cureți cu apa cu pH 11,5 vase precum:

 • tocătoarele care au urme de murdărie pe liniile lăsate de cuțit;
 • tăvile în care ai gătit la cuptor;
 • recipientele cu urme de murdărie greu de curățat;
 • cuțite, linguri, furculițe etc.

Curăță geamurile, faianța și gresia, spală rufele cu apa cu pH 11,5 de la ionizatoarele noastre

Elimină din viața ta produsele de curățenie din comerț, posibil iritante și care conțin substanțe care devin toxice pentru sănătate dacă te expui acestora pe termen lung și înlocuiește-le cu Apa Super Alcalină, o soluție naturală pe care o poți folosi ca să speli eficient geamurile din toată casa, faianța de la bucătărie și de la baie și gresia.

Faianța și gresia pot fi curățate cu succes cu Apa Super Alcalină, fără prea mult efort și cu un rezultat satisfăcător la final: fără pete, fără urme și cu o strălucire aparte.

Rufele pot fi spălate simplu cu aceeași soluție (aici avem un secret: trebuie să fie mai veche de 2 zile, ca să devină puternic degresantă). Folosirea acestei ape în loc de detergent de rufe scade substanțial pericolul sau chiar alergiile la detergenții clasici.

Geamurile (vitrinele) și ferestrele, cel puțin pe partea din exterior, capătă urme inestetice de la ploaie, praf, noxele din aer sau de la insectele care aterizează în mod inoportun pe ele. Folosește apa degresantă de la ionizatoarele noastre cu pH 11,5 ca să cureți mai ușor, mai ieftin și mai sănătos. Iată de ce:

 • spunem „mai ușor” pentru că vei avea această substanță la îndemână zi și noapte, fără să mai fie nevoie să faci stocuri cu unele substanțe chimice pe care ea le înlocuiește;
 • spunem „mai ieftin” pentru că, din momentul în care ai acest dispozitiv în casă și începi să folosești aceste soluții pe care le generează, nu vei mai cheltui bani pe multe soluții din magazin. Astfel, în timp, ionizatorul de apă își amortizează investiția și ajungi să îl folosești gratis;
 • spunem „mai sănătos” pentru că nu vei mai inhala și nu vei mai pune pe piele acele chimicale nocive, pe care le vei înlocui cu această apă.

Pentru lustruirea geamurilor și oglinzilor, mai avem un mic secret pe care îl produci tot cu ajutorul dispozitivelor noastre. Rămâne să ți-l dezvăluim când îți facem instalarea aparatului tău de apă!

Ce este Apa Puternic Acidă și cum să o folosești la dezinfectare în casă?

Apa Puternic Acidă este una dintre cele 5 ape generate de ionizatoarele noastre, dar care are pH de 2,5, foarte acid. Se obține tot cu ajutorul aditivului cu clorură de sodiu și datorită lui și procesului prin care este obținută are calități dezinfectante, fiind un veritabil ajutor dacă vrei să scapi de orice microorganism: bacterii, microbi și virusuri.

Datorită procesului unic de producție, această soluție super acidă este folosită ca dezinfectant sigur pentru piele, răni și în orice împrejurare unde e nevoie să scapi de microbi sau bacterii. Este acceptată ca dezinfectant chiar și în industria alimentară, fiind sigur pentru alimente deoarece nu conține agenți chimici nocivi și dăunători țesutului uman. 

Este un dezinfectant BIO și este perfectă dacă vrei să înlocuiești soluțiile clasice de dezinfectare care conțin chimicale și substanțe iritante și are o mulțime de întrebuințări. Este un dezinfectant sigur de folosit, având chiar și întrebuințări în afara curățeniei din casă, precum:

 • pentru dezinfectarea unor infecții cutanate sau bucale. Apa noastră cu pH 2,5 poate fi folosită sub formă de gargară sau spray, fără să atace și fără să fie nocivă pentru viața omului. 
 • este utilizată chiar în unele cabinete stomatologice, în clinici medicale sau cabinete de frumusețe și chiar în unele spitale (în Japonia) pentru curățenia generală și dezinfectarea mâinilor.

În plus, este utilizată pentru curățenie de către una dintre cele mai premiate firme de curățenie, cunoscută la nivel național în Japonia.

Este esențial de menționat că atât apa cu pH 11,5 cât și apa cu pH 2,5 sunt soluții generate doar de ionizatoarele noastre, iar utilizările pe care ți le prezentăm se potrivesc doar acestor ape. Nu încerca aceste utilizări cu alte ape produse de alte ionizatoare.

Iată, concret, cum să dezinfectezi casa cu ajutorul Apei Puternic Acide generată de orice dispozitiv de pe platforma noastră!

Dezinfectează-ți întreaga locuință cu Apa Puternic Acidă!

Microbii, bacteriile și toți patogenii la care te-ai putea gândi vreodată se așază constant pe obiectele cele mai atinse din casă. Te întrebi de ce? Ei bine, pentru că mâinile noastre sunt cele care colectează patogenii de pe o suprafață și îi transferă pe alta. 

Spre exemplu, dacă mergi cu autobuzul și atingi bara de susținere, care a mai fost atinsă de alte zeci sau sute de persoane înainte, este posibil să captezi un patogen, precum o bacterie. Ajuns acasă, atingi mânerul de la ușă, întrerupătorul și poate bateria de la robinet. Chiar dacă după ce ai ajuns acasă te-ai spălat pe mâini și ai înlăturat patogenii de pe suprafața lor, ei au rămas totuși pe mâner, întrerupător și pe baterie, iar următoarea dată când atingi aceste obiecte, iei din nou agentul patogen pe mână și, fără să știi, îți atingi ochi, gura sau nasul și astfel ajunge bacteria în organismul tău.

De aceea, este indicat să dezinfectezi periodic suprafețele comune din casă și înlătură patogenii din orice colțișor și folosește cu încredere Apa Puternic Acidă pentru: 

 • baia;
 • bucătăria;
 • vesela;
 • periuța de dinți;
 • jucării;
 • locul de joacă;
 • animalul de companie pe lăbuțe când vine de la plimbare.

Utilizează apa cu pH 2,5 în toate activitățile care necesită dezinfectare!

Folosești apa cu pH 2,5 pentru dezinfectarea spațiului de gătit!

Atunci când prepari mesele pentru tine și familia ta este important ca totul în jurul tău să fie curat și dezinfectat. Apa Puternic Acidă, obținută cu ajutorul electricității și aditivului cu clorură de sodiu, se mai numește și acid hipocloros și este o soluție acceptată și aprobată de FDA (Food and Drug Administration) în dezinfectarea alimentelor, în industria alimentară și pe suprafețele de preparare sau servire a mâncării.

Dispozitivele pe care le găsești pe platforma noastră sunt unicele dispozitive de uz casnic care folosesc această metodă de a produce acest acid hipocloros și de aceea le vei găsi în multe bucătării ale restaurantelor, existând mulți chefi care o folosesc pentru a dezinfecta alimentele și bucătăria lor. 

Așadar, înainte să te apuci de gătit, dezinfectează și tu ustensilele de gătit, suprafața de lucru și obiectele pe care urmează să le folosești pentru a te asigura că elimină bacteriile, microorganismele, virusurile și alți patogeni. 

Ține cont că este unica soluție cu care poți dezinfecta în siguranță inclusiv alimentele care sunt suspecte să aibă salmonella, E-coli, sau alte microorganisme. Nu uita să ne ceri să vezi testele de laborator despre aceste utilizări când venim să instalăm și aparatul tău!

Iată alte utilizări ale Apei Puternic Acide de la ionizatoarele de la GoostoMix

Lista cu situații în care poți utiliza apa cu pH 2,5 furnizată de ionizatoarele noastre aproape că nu se termină niciodată, fiindcă mereu mai găsești un obiect pe care îl poți dezinfecta cu ea. Însă, pe lângă dezinfectare, această apă mai are și alte scopuri pentru care o poți folosi:

 • în Japonia este folosită pe post de pesticid pe plantații de turmeric organic;
 • împiedică apariția mucegaiului;
 • elimină mirosurile neplăcute, precum cele de la animalele de companie; 

și când o vei avea în casă te încurajăm să o pui și la alte teste, cine știe ce poți descoperi. 

De ce să eviți produsele clasice de curățenie din comerț?

Unele produse destinate degresării, dezinfectării, curățării geamurilor, vaselor sau a diverselor suprafețe din casă pot fi toxice și iritante din cauza chimicalelor din compoziție. Nivelul de toxicitate al unui produs depinde de doza produsului utilizat de durata de expunere.

Iată câteva exemple de produse de curățenie și cum îți pot afecta sănătatea:

 • produsele de curățenie universale – acestea conțin de cele mai multe ori substanțe chimice precum amoniac, acetat de etilen glicol monobutil, hipoclorit de sodiu sau fosfat trisodic. În funcție de ingredientele folosite, aceste soluții de curățare pot irita ochii, nasul, gâtul și pielea, iar în caz de înghițire pot produce efecte grave în organism. Acest tip de produs poate fi înlocuit cu succes de cele două ape prezentate mai sus, de degresare și dezinfectare produse de ionizatoarele noastre;
 • detergentul de spălat vase – ingredientul principal din această categorie de produse este, de cele mai multe ori, fosfatul, ce poate provoca iritații sau arsuri ale pielii. În loc de detergent, poți utiliza apa cu pH 11,5 pentru a degresa vasele;
 • soluția de curățat geamurile – acest detergent are la bază amoniacul și izopropanolul, substanțe iritante pentru piele, ochi, gât și nas. Dacă este înghițită, poate provoca somnolență, inconștiență și alte efecte grave. Utilizează, în schimb, apa cu pH 11,5 sau 2,5 de la ionizatoarele noastre.

Înlocuiește chimicalele din produsele de curățenie cu soluții 100% naturale!

Am căutat și am descoperit unicul ionizator de apă de uz casnic care este capabil să producă aceste soluții performante. Este o tehnologie necesară pentru locuința ta, mai ales dacă vrei să îți trăiești viața înconjurat de natură, sănătate, aer curat și fără urmă de chimicale. Acest aparat performant, pe care îl găsești pe website-ul GoostoMix, este soluția ideală pentru o viață fără chimicale. Iată de ce:

 • îți furnizează soluții perfecte pentru curățenie, dezinfectare și degresare: Apa Super Alcalină și Apa Puternic Acidă;
 • îți oferă apă curată de băut și de gătit, filtrată și purificată, cu structură capabilă să hidrateze profund și cu efecte antiaging: apa alcalină cu pH 8,5, 9 și 9,5;
 • îți generează o apă pentru îngrijirea pielii și părului 100% naturală: Apa Beauty;
 • îți aduce în casă apă potrivită pentru bebeluși, în care clorul, microplasticul și alte substanțe periculoase sunt înlăturate: Apa Clean.

Un singur aparat îți furnizează 5 tipuri de apă, potrivite pentru fiecare activitate casnică: gătit, curățenie, îngrijire personală, îngrijirea bebelușului și multe altele. Descoperă zecile de utilizări ale tuturor tipurilor de apă produse de ionizatoarele noastre și integrează-le în viața ta!

Pune preț pe sănătatea ta și înlocuiește produsele de curățenie chimice din comerț cu soluțiile de degresare și dezinfectare naturale, generate de ionizatoarele noastre de apă!

Surse:

GoostoMix, o platformă care prezintă aparate inovative pentru o bucătărie modernă.
Comandă-ți propriul Thermomix TM6

Completează datele de mai jos și noi te vom contacta pentru a-ți oferi tot ajutorul necesar.

Preț: 1395 Euro
Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru! Vei primi noutăți, articole, informații despre hidratare și alimentație pentru sănătatea ta!